Lapin tallit (yhteistyöhön tai vain tarinoiden elävöittämiseen) • Moikka vaan kaikki tallin omistajat ❤
  Mulla on uusi tarina painotteinen talli avaamassa ovia, mutta kaipaisin hieman vielä elävöittämistä ennen virallisia avajaisia. Eli ajatuksena siitä että tehdään yhteistyötä myös muiden tallien kanssa. Varsinaisesti jos meidän talli sijoitetaan kartalle se sijaitsee läheellä Ivalon lentokentää, suunnilleen puolessa välissä Ivalon keskustaa ja Saariselän hiihtokeskusta.

  Meiltä löytyy täydellinen joki maisema, vaellus mahdollisuudet ja myöskin majoitustiloja. Tallilla on myöskin maneesi ja pientä ratsastuskoulutoimintaa. Tallin sivut ovat pääpiirteittäin jo valmiit, mutta paraikaa kerrytän hevosmäärää ja rakennan foorumia. Tallipäiväkirja löytyy blogi muodossa, johon kaipaan etenkin elävöittäjiä.

  Elävöittäjä talleina toimii muut Lapissa sijaitsevat (tai sinne kuvitteellisesti sijoittuvat) tallit, joiden kanssa järjestetään vaikka vaelluksia, valmennuksia ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös jonkinlaisia tallikilpailuita.

  PIETISEN KOTITILA


 • Piirrosharrastajat

  @Tuulia osaa varmasti vastata aloitusviestiin kattavammin, mutta heitänpä tähän silti Aihkian vaellustallin Enontekiöstä kun Lapin talleja kerta etsittiin! ❄ • @Helga// Ahkian tiesinkin, kun sinne alun perin mietin vuokraajaksi ryhtymistä. Jos @Tuulia kaipaat yhteistyötä, niin ollaan yhteydessä vaikka yv.


 • Piirrosharrastajat

  @sissip Jos järjestät joskus Lapin laajuisia tapahtumia tms niin voi kutsua mukaan 😊 Ja tervetuloa meidän tapahtumiin, ilmoittelemme niistä täällä keskustassa! ❄


 

17
Online

1.0k
Users

13.9k
Topics

266.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.