TJ: Zonjietin tammavähemmistö • Tammavähemmistö estradille.

  Oreja lainattavissa myös kototallilta 🙂 Tarjolla hevos- ja ponijalostukseen. Varsoilla ainoa ehto että tulevat päätymään johonkin käyttöön (esimerkiksi siitos, kisa, tarina).

  kwpn t. Nova Queen evm
  Yleisesti tätikuljettimena tunnettuna Nova on iisi tamma, se rakastaa erityisesti hellyydenosoituksia ja pitää sen lisäksi laiskottelusta mutta osaavalla ratsastajalla se on ihan kelpo ratsu jota voidaan pitää myös luottohevosena. Ei korrektein, ei ehkä parhain hevonen, joka on joskus verrattavissa poniin mutta siinä on silti hyvät puolensa.

  kwpn t. Praimfaya evm
  Faya, joka on saanut nimensä The 100 sarjan mukaan on ehta tamma. Äkäpussi, hankala miellyttää mutta siitä huolimatta osaava suorittaja jos vain ratsastaja tietää mitä tekee. Periyttäjänä ihan kelpo otus, riippuen orivalinnasta ja bonuksena päälle saattaa periyttää voikkoa väritystänsä. Jos haluaa jatkaa nimiteemaa niin multa saa ehdotuksia nimen suhteen.

  kwpn t. La Rocca evm
  Jos arvostat vaaleanpunaista ja naisellisuutta niin arvostat myös tätä hevosta. Ei miesten suosiossa, hyvin akkamainen ja vaatii vain parasta joka on ehdottomasti kuninkaallinen omasta mielestään, joskin muut kiroavat tamman olemassaoloa.

  kwpn t. Miss Arizona evm
  Joukon erilaisin, nimittäin äijälady, tamma joka päihittää jopa useimmat orit. Sisimmissään kuitenkin kiltti, mutta ei arastele tositilaisuuden tullen. Vahvarakenteinen, maskuulilinen jossa voisi luulla olevan aavistus shireä. Peloton, helppo käsitellä ja mörssäri. Yllättävän notkea, ei luonnostaan kouluratsu joten kaikki on jouduttu opettelemaan alusta alkaen, mutta tammassa on paljon hyvää josta syystä se on ollut vahva suorittaja.

  kwpn t. Nefous vd Halor 2-polvinen
  Rehellisesti sanottuna Nefous on sellainen hevonen jota ei ole ikinä kiinnostanut ketään, joten sen vuoksi se ei ole ikinä varsonut mutta ei siitä voi ketään syyttää, onhan kyseessä lievästi sanottuna vaikea tammamainen äkäpussi josta ei ikinä uskottu tulevan kummoista suorittajaa, mutta siitä huolimatta se menestyi omalla tasollaan, siis jos ratsastaja pysyi sen selässä.

  fwb t. Wyrda Mandalore 2-polvinen
  Joukon kenties taidokkain hevonen, jolla on erilainen suku. Näppärä otus, vaikkakin hieman nyrpeä jonka hyväntuulisuus on riippuvainen kuun ja tähtien oikeasta asennosta. Ja on toisinaan kuin peura ajovaloissa.

  kwpn t. Rafada vd Halor 3-polvinen
  Rafa on ilmeikäs voikko tamma, aika tyypillinen itse asiassa. Jukuri, ei anna mitään ilmaiseksi ja jonka kanssa usko joutuu koetukselle. Suvultaan erisukuinen. Tykkää pitkistä kävelylenkeistä rannalla, mutta ei pidä työnteosta ja on tällöin valmis kajauttamaan oman mielipiteensä.

  kwpn t. Letiana vd Halor 3-polvinen, KTK-III
  Jälleen kerran yksi vahvaluonteinen tamma, kiva suku, kivat liikkeet ja voikko väritys GP liikkeillä korostettuna. Suvusta löytyy kansainvälisten harrastajien hevosia (salasana “arabians”, toimimattomat sivut remontissa, ei tietoa koska palautuvat).

  kwpn t. Nosquera 3-polvinen, KTK-III
  Upea Grand Prix tason tamma palkitusta suvusta. Taattu valinta suorittajaa ajatellen ja bonuksena musta väritys, kukapa ei pitäisi mustasta hevosesta.

  kwpn t. Lunar vd Halor 3-polvinen, KTK-III
  Näppärä GP tason ruunivoikko tamma jonka suvusta löytyy uniikkina bonuksena tsekkiläisten harrastajien hevosia eli harvinainen isälinja (toimimattomat sivut löytyy Web Archivesta).

  kwpn t. Anke 6-polvinen
  Pieni, mutta sisukas tamma jonka suku koostuu pitkälti hollantilaisista johon on yhdistetty laukkatäysiveristä, trakehneria sekä arabialaista. Bonuksena tobiano väritys.

  fwb t. Dierama Ion pitkä suku
  Ionicilainen Dierama on ihastuttavan erisukuinen, mahdollisesti W20 (tai SW) geeniä kantava jota ei ole kuitenkaan ikinä testattu (joten voi ihan luvalla merkitä sabinoksi). Vanha suku sitä arvostavalle.

  fwb t. Acordio Fiola vanha suku
  Joukon helmi, Vista Ridgen suora kasvatti jonka isäukko on legendaarinen Domiro (siis se Domiro). Varsin epätasainen suku, mutta sukua vilkaistessa sen ei luulisi haittaavan.

  old t. Salve Regina Ion pitkä suku, KTK-III
  Jälleen toinen Ionicilainen, ihastuttava kimo Salve Regina joka on hieman mukavuudenhaluinen mutta kelpo ratsu josta ei keksi paljoa moitittavaa. Puhdas oldenburg. • Salve Regina on ihana 😍 mullei taia vaa itsellä sille sopivaa oldi oria olla.


 

8
Online

1.0k
Users

13.9k
Topics

267.0k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.