Myydään morgan orivarsa • Myydään Cascade Morgansin ensimmäinen kasvatti! Näitä saa harvoin, sillä talli elää reaaliajassa tammojen kantoajasta varsojen vieroitukseen.


  Cascade’s Red Star Rising on huhtikuun alussa syntynyt ruunikko orivarsa. Lyhyesti kuvailtuna Redi on rohkea, reipas ja utelias. Molemmat vanhemmat ovat 155cm korkeita ja oletamme myös Redin kasvavan niille main.

  Sukua tällä varsalla on virtuaalimaailmassa kaksi polvea. Redi on isänsä Zodiac Starsin toistaiseksi ainoa jälkeläinen. Ori on VRL:n tietojen mukaan kilpaillut ARJ:n alaisissa kilpailuissa. Redin emä Red Hot Mary on myös kilpaillut muutamia sijoituksia ARJ:n alaisissa ja opettelee nyt westernin saloja, tavoitteena hankkia muutama sijoitus myös WRJ:n parissa. Mary on myös kantakirjattu ensimmäisellä palkinnolla ja on myös saavuttanut VIR MVA Ch -arvonimen. Tilalla nähtävissä myös Redin emänemä Hoofprints.

  Redin kanssa on käyty kerran NJ:n alaisissa näyttelyissä, joista ori voittikin KUMAn ja “näyttelyn paras maitovarsa” -tittelin. Matkustus on siis tuttua ja ori lastautuu ja matkustaa hyvin.

  Vanhempiensa puolesta Redillä olisi varmasti lahjoja saddle seatiin, mutta eiköhän tästä tee ratsun myös muihin lajeihin. Varsa myydään rekisteröitynä, sirutettuna ja madotettuna, myös rokotukset ovat ajan tasalla.


  Myyntiehtoja on vähän: perustietoja ei muuteta, kasvattaja pysyy linkitettynä ja osoitteenvaihdoksista ilmoitetaan.

  Olisi mahtavaa nähdä tämä tarinakodissa, sille on tässä jo pohjat rakennettuna. Kaikenlaisia koteja saa kuitenkin tarjota. Sivuilta löytyvät tekstit saa mukaan. Reaali-ikääntymistä ei tietysti ole pakko noudattaa.

  Sivunäytöllisiä tarjouksia rehellisine tulevaisuudensuunnitelmineen otetaan vastaan. • ⬆ • ⬆


 • Islanninhevoset

  Jos hälle ei löydy tarinakotia, niin olisin kiinnostunut meille kisa- ja jalostuskäyttöön 🙂 Tarinointia meillä ei valitettavasti ole luvassa ja ikääntyminenkin nopeutuu.


 

12
Online

1.0k
Users

13.8k
Topics

264.5k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.