os. Cloudfieldin valmennustoiminta (+tarjolla valmentaja tarinakäyttöön) • Cloudfieldin suomalais-brittiläinen päällikkö Sonja Lovell on jo pitkään kunnostautunut kilparatsastuksen ohella hevosten kasvatuksessa sekä valmentamisessa. Luontaisesti opettamisessa taitava nainen on iloinen, kannustava ja positiivinen, mutta myös todella vaativa ja napakka, eikä säästele rehellisyydessä. Sonja on menestynyt niin este-, koulu- kuin kenttäratsastuksessa aina maailman huipulla asti, kunnostautuen erityisesti esteratsastuksessa (tällä hetkellä seitsemäs PJ-rankingissa).

  Nyt sinulla on mahdollisuus varata Lovell valmentamaan omalle tallillesi, tai vaihtoehtoisesti voit saapua Pohjois-Englantiin Cloudfieldin tiluksille valmentautumaan. Valmennuksia voi varata niin yksittäisille ratsukoille kuin isoille porukoille, muutamaksi tunniksi tai useaksi päiväksi. Valmennussopimus voi olla kertaluontoinen tai säännöllisesti toistuva.

  Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä tässä topicissa tai yksityisviestillä, ja kerro minne ja milloin kaipaisit valmennusta ja millaiselle kohderyhmälle. Tällä hetkellä Lovell valmentaa kaiken tasoisia (pl. lapset) este- ja maastoesteratsukoita sekä HeC-VaA -tasoisia kouluratsukoita kaikkialla Euroopassa, ja sopimusten mukaan myös Euroopan ulkopuolella.

  HUOM! Ensisijaisesti tämä on vain nimellistä valmennustoimintaa: en siis kirjoita valmennuksista osallistujille tekstejä, ellei siitä erikseen sovita (aina saa kysyä, ehdinkö kirjoittaa!). Tarkoituksena on, että tarinallisuuden nimissä saat käyttää hahmoani hevosesi kanssa, tallillasi tai tapahtumissasi valmentajan roolissa, ja minä saan täytettä valmennuskalenteriin 🙂

  Lisäksi Cloudfieldissa järjestetään aina silloin tällöin valmennuksia, jotka ovat avoimia joko kaikille tai tietyille kohderyhmille. Niiden kutsut ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan tässä topicissa.

  Tervetuloa valmentautumaan! Jos herää kysyttävää, otattehan yhteyttä! ❤

  🌠 VALMENNUSKALENTERI 2020 🌠

  ➡ jos valmennuksen perässä on linkki kutsuun, se on virallinen valmennus, johon voi osallistua kutsun ohjeiden mukaisesti (kasvattivalmennukset avoimia vain Cloudfieldin kasvateille)
  ➡ jos kyseessä on yksityisvalmennus, valmennukset järjestetään linkitetyllä tallilla yksityisesti, eivätkä ne ole avoimia ulkopuolisille
  ➡ jos valmennus järjestetään Cloudfieldissa, mutta siinä ei ole linkkiä kutsuun (pl. yksityisvalmennukset, joista on sovittu tietyn henkilön kanssa erikseen), voit kirjoittaa siitä vapaasti tarinoissasi, mutta mitään virallista ei varsinaisesti osaltani tapahdu näissä valmennuksissa (linkitäthän näitä tarinoita luettavakseni <3)

  🇬🇧 18.-20.09. Vaativan tason kouluvalmennuksia, Cloudfield
  🇫🇮 26.-27.09. Kasvattivalmennuksia suomenhevosille, Sotamaalaus - KUTSU
  🇫🇮 02.-04.10. Yksityisvalmennuksia (este- ja kouluratsastus), Käkiharju
  🇫🇮 05.-06.10. Yksityisvalmennuksia (esteratsastus, PJ-treenit), Storywoods
  🇬🇧 18.-19.10. Estevalmennuksia, Cloudfield
  🇬🇧 26.-27.10. Nuorten hevosten este- ja kouluvalmennuksia, Cloudfield
  🇬🇧 23.-24.11. Yksityisvalmennuksia (esteratsastus, PJ-treenit), Cloudfield
  🇫🇮 04.-06.12. Yksityisvalmennuksia (este- ja kouluratsastus), Käkiharju • Hei kiinostaisko Sonjaa tulla pohjanmaan peltomaisemiin Storywoodsiin valmentamaan Minniä ja Rosaa + mahdollisesti muita matkalla kohti PJ:tä vm 2021? • @Minni Ehdottomasti! Nakkaa vaikka yv:tä nii voidaan kattoa ajankohtaa ja tavoitteita ym. tarkemmin! 🙂 • Pilvipellon-suokeille vielä hyvin tilaa ensi viikon kasvattivalmennuksissa! 🙂


 

7
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.