M: 3-4polviset lv/p-varsat • 🚗 Tervetuloa lämminverivarsojen huutokauppaan! 🚗
  Myyntiesittelyä selatessasi mietit oletko tullut autonäyttelyihin vai hevosten myyntitilaisuuteen. Myytävänä on nimittäin autoteemaiset lämminveriravurit ja peitsarit.

  Huutokaupan päätyttyä lompakkosi on mahdollisesti kevyempi. Mutta eikö ole hienoa päästä sanomaan ystäville ja vieraille. Käytiin tuossa sunnuntaiajelulla porcshen kanssa. Tallissa komeilee tuliterä lamborghin. Ei kenellä tahansa jannulla nyt bugattia tai rolls-roycea löydy.

  🏎 viisi myyntivarsaa 🏎
  Myytävänä vielä kolme amerikanravuria ja kaksi peitsari varsaa. Osan yhdistelmien kanssa lähdimme hieman kokeilemaan kepillä jäätä, sillä vanhemmat vasta aloittanee kisauransa. Tulevaisuus näyttää millaiset kilpurit näistä tulee, samoten varsoista. Osalla varsoista jo menestystä niittäneet vanhemmat. Vaihdossa on mahdollista tarjota lvravuria/peitsaria 1-3 polvisena.

  Myyntiehdot

  • kilpaileva koti, tahdilla ei väliä
  • syntymäaika elokuu 2020 (osalle mahdollista kesä-heinäkuu)
  • kasvattajaksi sivuille Lily’s Trotters
  • varsan rekistöröinti mielellään VRL:oon, kasvatusliite: MacLily / Flowery, kasvattaja: LILY5933, kasvatusmaa: Suomi

  🏎 Ravurit, 3-4polviset 🏎

  1. o. Aston Martin(/Astonmartin) MacLily
   i. Wildstar RC - e. Alexia Duán 11,7aly / ei. Quousic RAT
   3-polvinen
   Tuntuu, kuin tällä varsalla olisi siivet jalkojen alla. Liike on niin ilmava ja näyttävä, että tuntuu että hevonen vain liitää maanpinnan päällä. Tästä varsa saikin nimensä, onhan sen kaiman logossa siivet. Luonteeltaan varsa on sekoitus emänsä ujoutta ja isänsä päällepäsmäryyttä. Tulevaisuusnäyttää millainen tästä orista tulee. Varsa jää todennäköisesti 150-155cm korkeuteen.

  2. t/o. Lamborghini MacLily
   i. Gerhard Duán 11,6aly - e. Gillyflower Snilli / ei. Northern Chord Pomp
   3-polvinen
   Rohkea ja määrätietoinen varsa. Hieman myös jääräpäinen, joten tämä oli helppo nimetä kaimansa logonmukaisesti. Suvussa löytyy NDM menestyjiä ja Mysterious Yankee Memorial voittaja. Vanhemmat vielä jatkavat kisauraansa, etenkin emän ura on vielä arvoitus. Tästä varsasta voi kuitenkin odottaa menestyvää kilpuria, jos sen jääräpäisyyden ja määrätietoisuuden saa ohjattua oikealle uralle.

  3. t/o. Rolls-Royce MacLily
   i. So Perfect Snilli - e. Rjazán Blue Freesia 10,1a / ei. ​​Extreme Blue
   4-polvinen
   Isän nimen ollessa itse täydellisyys ja emän ollessa Lily’s Trottersin nopein hevonen, ei voi varsa saada nimeksi kuin legendaarinen rolls-royce. Emä on tämän vuoden Nordic Dream Meetingin finalisti ja meriittilistoilla useita arvokisa sijoituksia. Isä vielä tuntematon kilparadoilla, onhan ori vasta startannut ensimmäisen kautensa. Varsa on iloinen sekoitus helposti käsiteltävyyttä ja jääräpäisyyttä. Päivästä riippuen joko äärimmäisen helppo tai kauhukakara. Raviaskel rytmikäs ja hyvin eteenpäin liikkuva.

  🚗 Peitsarit / 3-polvisia 🚗

  1. o. McLaren Flowery
   i. Midnight Dancer Ach p.12,0 - e. Moray Ach p.08,1aly / ei. Anubis Ach
   Sukulinjat antavat osviittaa, että tästä varsasta tulee 08-aikainen kilpuri. Ainoastaan isän puolella on muutama peitsari, joka tätä rajaa ei ole rikkonut, mutta muuten kaikki ovat 08-aikaisia. McLaren on helppo ja nöyrä käsiteltävä. Muiden varsojen kanssa kujeileva ja yllyttäjä, mutta samalla kaikkien kanssa toimeen tuleva.

  2. t(/o). Tesla Flowery
   i. Howard Duán p.10,6aly - e. Wingless Stain / ei. Chaos Coordination
   Tesla käy nimensä mukaisesti tasaisella automaattiohjauksella. Varsa on helppo ja nöyrä käsitellä. Ohjasajaessa toimii kuuliaisesti. Liikettä löytyy ja tarvittavaa räjähtävyyttä. Tämä kuuliaisen luonteen omaava varsa ei jää ikätovereilleen kiihdytysajoissa.

  🐴 Tervetuloa varsa(auto) ostoksille 🐴

  myyty o. Porsche MacLily | i. Seafarer Snilli - e. Sugar Puff MacLily
  myyty t/o. Bugatti MacLily | i. Theotitus - e. Rjazán Quiet Elegance
  3-polvinen, ranskalainen-amerikanravuri (68.75%)
  Nopea räjähtävyys ja varma raviaskel. Tämä suuren ranskalaisen prosentin omaava varsa piti ehdottomasti nimetä ranskalaisen automerkin mukaan. Bugatti on yksi automaailman arvostetuimmista merkeistä. Aika näyttää millainen kilpuri tästä varsasta tulee, emä jatkaa myös kisauraansa vielä (toivottavasti pitkää ja menestyneesti) varsomisen jäljiltä.


 • Raviharrastajat

  Mulle, mulle, mulle… Tallista puuttuu MacLily. Porsche ois sopiva Wäckeliniin asumaan ja kokeilemaan raviuraansa. Monteakin kokeiltaisiin! Ja ori saisi olla, kun nopeasti katsottuna ne ovat häviöllä tallissa 😄 • @nicky ehdottamasti ensimmäinen MacLily varsa teille. Porsche kiiruhtaa jo kovaa vauhtia uuteen kotiinsa. ☺


 • Raviharrastajat

  Mullahan on aina MacLilyn menevä aukko tallissa, ja kaksi oria ei riitä, joten tarjoan Bugattille kodin Väinöläntieltä. Raviura edessä, varmaan katellaan kantakirjaakin, ja varsoja miten nyt sattuu olemaan käyttöä ja kysyntää. 🙂 • @humutin Bugatti ehditti myymään jo chatin kautta. Olisiko joku muu MacLily varsa kiinnostanut. Väinölään sellainen ehdottomasti laitettaisiin ilomielin. (= • Amerikanravurit ja peitsarit vielä myytävänä. • Viisi varsaa etsii vielä kotia. 🐴 • Perjantai-illan nosto ⬆ • Viisi varsaa etsii vielä kotia. 🚗


 

10
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.