Tarjotaan jalostukseen kaksi FWB-oria


 • Suomenhevoskasvattajat

  💥 Ensimmäistä kertaa tarjolla jalostukseen Mandelbacken ensimmäinen kasvatti, suomalainen puoliverinen M.B. Acapulco III! Tämä Muotovalio Champion ori on kantakirjattu toisella palkinnolla, saanut RMP:ssä kolme tähteä ja palkittu varsana Premier-palkinnolla kansainvälisessä All-Sim Evaluation -arvostelussa. Esteratsun urallaan ”Pulkka” kilpaili 140 cm -luokissa asti kunnostautuen erityisesti sinivalkoisten ruusukkeiden haalimisessa. Kaikkiaan ori starttasi 61 kilpailussa ja sijoittui niistä kolmessatoista.

  Luonteeltaan se ei ole mikään helpoin tapaus, mutta hypätä se osaa. Valitsemalla rauhallisemman tamman, on suurempi todennäköisyys saada tasaisempi varsa. Tästä todisteena esimerkiksi Pulkan esikoinen M.B. Acapella. Kaikkiaan orilla on tällä hetkellä neljä jälkeläistä. Vanhimmat kolme ovat kilpailleet jo hyvällä menestyksellä esteradoilla, kukin omilla tahoillaan. M.B. Acapella pääasiassa Suomessa, M.B. Adrasteia kansainvälisillä vesillä ja M.B. Acis Saksassa. Acis on muuten myynnissä, jos Pulkan jälkeläinen kiinnostaa, mutta omaa tammaa ei löydy. Saksasta tuli juuri uutisia, että ori on ottanut ensimmäisen voittonsa.

  Saatavilla vain pakasteena!


  🌫 Koulupuolelle meillä on tarjolla kaksinkertainen Champion, niin ikään suomalainen puoliverinen M.B. Chiro. Orille on siis myönnetty Näyttelyjaoksen toimesta Champion-arvonimi sekä nuorena varsana, että aikuisena. 2-vuotiaana se osallistui myös nuorten kouluhevosten laatuarvosteluun, josta se sai I-palkinnon. Sittemmin ori on kantakirjattu II-palkinnolle ja RMP-arvosteltu (3 tähteä). Chiro kilpailee yhä aktiivisesti, tällä hetkellä Intermediate I -luokissa. Viimeisin tulos 4. sija toukokuun KRJ-Cupista. Yhteensä sijoituksia on nyt kaksitoista.

  Chiro rakastaa huomiota ja tekee aina parhaansa esiintyi se sitten kouluradalla, näyttelykehässä tai omassa tarhassaan. Tietynlainen macho-meininki siitä kuitenkin puuttuu – kaikki tapahtuu sen omalla kiltillä ja rauhallisella tavallaan.

  Jälkeläisiä sillä on ennestään kolme, jotka kaikki ovat kuitenkin vielä aika nuoria tai kokemattomia kisaradoilla, mutta vaikuttavat lupaavilta. Myös Chiron jälkeläisistä yksi on myynnissä, Connor.

  Saatavilla luomuna, siirtona tai pakasteena.


 • Suomenhevoskasvattajat

  ⏫


 • Suomenhevoskasvattajat

  ⏫


 • Suomenhevoskasvattajat

  ⏫


 

3
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.