Kaikki hyvä loppuu aikanaan (harrastuksen lopetus) • "On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa
  Nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa
  Jäi jälki sydämiimme"

  (Jäähyväiset/Turvallista matkaa)

  Jo pidempään mielessä on pyörinyt oma virtuaaliharrastus ja sen kaikki puolet. Se on tuonut niin paljon iloa tässä noin kahdessa vuodessa, jonka olen täällä viettänyt. Te otitte mut aikanaan niin hyvin porukkaan ja ootte olleet ihan super avuliaita sekä kivoja mulle alusta asti!
  Jossain kohtaa oli taukoa, toisena vähän lisää. Lukio ja oikea elämä vie paljon aikaa. Viimeisimmältä tauoltani palasin maaliskuussa ja pari kuukautta kaikki oli taas kivaa ja mahtavaa. Nyt kesäkuun alussa yritin tehdä vähän kaikkea, jotta harrastus löytäisi jälleen sen sisältönsä. Uusia heppoja, kisaamista, tapahtumaa… Mikään ei kuitenkaan poistanut sitä väistämätöntä “alla kytevää” faktaa, että harrastus ei enää ole tuottanut sitä iloa, kun alussa.

  Niinpä, pitkän harkinnan ja muutaman illan kylläeikylläei -ajatusten jälkeen päädyin siihen, että lopetan virtuaaliharrastukseni kokonaan. Päätös oli vaikea, mutta en halua, että taukoilen usein tai toisaalta stressaan itseäni tiedolla, että täällä on jotain “keskeneräistä”. Tulen hankkiutumaan eroon joka ikisestä hevosestani, paitsi Virhearviosta, joka on oma tuontini. Se saa jäädä ainakin toistaiseksi vain odottamaan.
  En myöskään tule poistamaan talliani vielä - ehkäpä joku päivä haluan palata sen pariin. En kuitenkaan aio olla enää aktiivinen täällä. Saatan tulla moikkailemaan, kirjoitella tekstejä rahasta tai huvin vuoksi, mutta en aio enää harrastaa omilla hevosilla ainakaan toistaiseksi ollenkaan. Tulevaisuutta ei voi kuitenkaan ennustaa, joten mitään lopullista en sano.

  Hevosistani osa palaa kasvattajalle, osat menevät kuoppaan. Kaikki tekstit, jotka ovat vaarassa jäädä roikkumaan, saa ilmoittaa (ja pitää) chatissa, jotta voin ne ennen koulun alkua tehdä.

  Haluan vielä lopuksi kiittää kaikkia suuresti näistä parista vuodesta, jotka olen saanut harrastaa hyvässä seurassa. Olette mahtavia kaikki, pitäkää harrastus hengissä!
  Erityiskiitokset kuuluvat @Nikki - kaikesta avustasi, hevosista (niistä puoliksi pakkomyydyistäkin) ja hauskasta juttuseurasta ♥ @enna & @Humutin, ootte mahtavia illan virkistäjiä rupattelutopassa 😂 @Eeva mahtavista tapahtumista iso kiitos!
  (Ja vielä kerran kiitos myös kaikille muillekin mahtaville, vaikka en teitä ehkä erikseen maininnutkaan ❤)


 • Piirrosharrastajat

  ❤ Kiitos itsellesi että tulit mukaan, toivottavasti harrastus antoi enemmän kuin otti. Ehkä tiet vielä joskus risteää, ken tietää. Toivon niin! 👋


 • Raviharrastajat

  Voi ei, että lopetat, vaikka kaikki varmasti ymmärtävätkin elämän kiireellisyyden ja tuntemuksesi 😢 sua jäädään kaipaamaan, kiitos itsellesi hyvästä ja aktiivisesta keskusteluseurasta, toivottavasti joskus vielä törmäillään ❤ • Päätin nyt vielä selventää hieman tätä sekavaa sepustustani 😅

  En ole lopettamassa ihan kokonaan - ajattelin poikkeilla silloin tällöin ja jätän myös ensimmäisestä suunnitelmasta poiketen itselleni kaksi hevosta. Molemmat ovat sitä varten, että jos lomilla tai joku satunnainen päivä iskee innostus kirjoitella niille merkintä, voin sen tehdä. Toisaalta jos haluaisin joku kaunis päivä palata harrastuksen pariin aktiivisesti, olisivat ne valmiina.

  En kuitenkaan usko, että olen ensimmäisenä palaamassa kovin aktiiviseen harrastamiseen. Saatan täällä poikkeilla jonkun verran, mutta en tiedä tarkoittaako se kerran viikossa vai kerran kuukaudessa tai jopa harvemmin 🤷 Tärkeintä on, että harrastus ei aiheuta itselleni stressiä. Kokonaan en tästä osaa luopua ja on mukavaa tietää, että on olemassa jotain, jonka pariin voi palata hetkellisesti yhden tekstn muodossa tai myös pidemmäksikin aikaa (kaksi heppaa ja talli).


 

7
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.2k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.