E: Tuomareita ja virtuaalisia sponsoreita cup-kisoihin! (pientä maksua vastaan)


 • Tarinaheppailijat

  ⚜ ETSITÄÄN SPONSOREITA CUP-KISOIHIN ⚜

  Seppele pyöräyttää vuoden 2020 aikana käyntiin cup-kisan, jonka neljässä osakilpailussa kilpaillaan koulu- ja esteratojen mestaruudesta niin ratsastuskouluoppilaiden kuin kansainvälisten kilparatsastajien kesken. Kisat ovat avoinna sekä seppeleläisille että tallin ulkopuolisille ratsukoille.

  Tällä hetkellä kilpailuja varten etsitään sponsoreita.

  Mitä halutaan?
  ⚜ Piirtäjä, joka suunnittelee ja toteuttaa kisoja varten oman mielikuvituksensa mukaan esteen / kouluaidan / palkintokukat / kuvan after ride -ravintolan tiloista / mitä mieleen juolahtaa. Rajoituksia ei juurikaan ole! Kuvia käytetään kilpailuinfossa tallin sivuilla sekä yhden tai useamman osakilpailun kisakutsussa.

  Mitä tarjotaan vastapalveluksena?
  ⚜ Maksuna 1 kuva = 1 noin 300 sanan teksti (luonteet, päiväkirjamerkinnät jne.). Teksinäyttöä täällä.
  ⚜ Kaikki sponsorit listataan kilpailuinfoon sekä kisakutsuun. Jos piirtäjällä on varustekauppa tai vastaava, mainostetaan sitä esim. linkillisellä bannerilla kisasivun ja -kutsun yhteydessä.

  Haluan sponsoroida, mitä tehdä?
  ⚜ Huikkaa alle mitä haluaisit piirtää ja millaisen tekstimaksun haluat. Voi huudella myös yv:llä!


 • Tarinaheppailijat

  ⚜ ETSINNÄSSÄ MYÖS TUOMAREITA ⚜

  Samaisiin cup-kisoihin etsitään myös tuomareita. Tuomarit arvioivat kilpailijoiden teksti- tai kuvatuotokset ja pisteyttävät ne (asteikolla 1-3). Tuotoksia ei tarvitse asettaa paremmuusjärjestykseen, vaan ne toimivat lisäarpojen tavoin. Tuotosmäärä on rajattu, eli kymmeniä ja kymmeniä ei tarvitse plarata läpi.

  Tarkoituksena on koota tuomaripankki, josta halukkaat tuomarit voivat ilmoittautua niihin cup-kisoihin, joita haluavat tuomaroida. Tuomari voi osallistua kisoissa niihin luokkiin, joita ei itse tuomaroi. Kisat järjestetään neljä kertaa vuodessa, eikä tuomarin tarvitse sitoutua tuomaroimaan kaikissa niissä.

  Tuomaroinnista saa selkeät ohjeet! Ilmoittautu alle tai yv:llä 🙂 • Piirtää en osaa, mutta tuomariks voisin tulla 🙂 • Mä voisin kans tuomaroida jotain luokkia mihin ei tuu ite osallistuttua.


 • Tarinaheppailijat

  Tähän mennessä topaan ja yv:llä ilmoittautuneille laitettu viestiä! Vielä muutamalle tuomarille ja sponssaajalle on hommia ❤


 • Piirrosharrastajat

  Mie voisin tulla myös mukaan vaikka tuomaroimaan 😊


 • Tarinaheppailijat

  ⚜ Vielä ehtii ilmoittautua!


 

14
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.