The Silver Brumby- operaatio


 • Piirrosharrastajat

  ** Kaiketi kehtaan tehdä aiheesta virtuaalitapahtuman nyt, kun Australian tilanne alkaa olla kohti parempaa. Australia ottaa edelleen lahjoituksia vastaan ja rohkaisen kaikkia siihen kykeneviä lähettämään lahjoituksensa virallisten sivujen kautta jotta ne menevät varmasti perille. Huomioittehan, että tämän tapahtuman yhteydessä raha ei oikeasti vaihda omistajaa eikä Australia hyödy tästä mitekään. Toivon, ettei kukaan koe tästä mielipahaa, sillä tarkoitus on saada aikaan inspiroiva ja erilainen tapahtuma kanssaharrastajille, joka toivottavasti koetaan hauskana ja ehkä jopa silmiä avaavana.

  0_1592907240016_silverbrumby2.png
  Tapahtuman omille sivuille

  Australia tarvitsee apua - nyt enemmän kuin koskaan.

  Vuoden 2019 Marraskuussa syttyneet maastopalot jatkoivat raivokkaasti aina vuoden 2020 Maaliskuuhun saakka. Tuhot olivat - ja ovat edelleen - merkittävät, ja ne koskettavat niin ihmisiä kuin luontoakin. Lukuisat ihmiset sekä eläimet jäivät kodittomiksi, kärsivät tulesta aiheutuneesta savusta ja tuhkasta, ja jopa kuolonuhrien määrä on valitettava. Nyt sinulla on mahdollisuus auttaa!

  Toiminta

  The Silver Brumby- operaatio laitettiin pystyyn Toukokuussa 2020 kaupungin sekä vapaaehtoistyön voimin. TSB vastaanottaa rahalahjoituksia jotka menevät täysin lyhentämättöminä paloista kärsineiden eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. Yksi pääkohteemme on vaarantunut koala, joka oli vielä hetki sitten elinvoimainen.

  Kaikille lahjoittaneille lähetämme henkilökohtaisen kiitoskortin sekä koala- pinssin, joka toimii merkkinä osastasi hyvää tekemässä. Lahjoita täältä.

  TSB myös kuntouttaa paloissa loukkantuneita villieläimiä. Otamme eläimet ammattitietoisesti kiinni ja kuljetamme turvallisesti lähimmälle toimipisteellemme, jossa alan ammattilaiset sekä korvaamattomana apuna olevat vapaaehtoistyöntekijät takaavat eläimille mahdollisimman mukavat ja stressittömät oltavat. Eläimiä hoidetaan ja kuntoutetaan jokaisen tarpeen mukaan ja niitä pidetään niin kauan, kunnes ne ovat tarpeeksi terveitä joko luontoon palautettavaksi tai omaan kotiin sijoitettavaksi. Pyrimme siihen, että jokainen eläin pääsee palaamaan takaisin luontaiseen elinympäristöönsä, mutta valitettavasti se ei ole aina mahdollista.

  Tavoitteenamme on edistää luonnon toipumista sekä taata, ettei jo entuudestaan vaarantuneita lajeja menetetä kokonaan.

  Etsimme myös vapaaehtoisia työhön toimipisteillemme. Edellytämme työntekijältä täysi-ikäisyyttä sekä perusteita englannin kielen osaamiselle. Ajokortista sekä eläinten käsittelytaidoista on hyötyä. Tarjoamme työntekijöillemme majoituksen sekä lounaan kerran päivässä. Täytä hakemuksemme, mikäli haluat olla osana tekemässä hyvää!

  0_1592907913883_benjaminjatuli1.png

  Project Save the Brumbies
  Maastopalojen mittavuuden vuoksi myös Australian villihevoset, brumbyt, tarvitsevat apuamme. Yleisesti brumbyja pidetään tuhoeläiminä ja niiden kantaa on vuosien saatossa harvennettu metsästämällä tai pyydystämällä ratsuiksi. Niiden lukumäärä koki kuitenkin karvaan kolauksen palojen vuoksi. Palojen aikana useita satoja brumbyja otettiin kiinni ja vasta muutama kymmenen on voitu palauttaa takaisin luontoon. Joitain yksilöitä ei ole mahdollista päästää enää vapauteen, vaan ne on sijoitettava uusiin, loppuelämän koteihinsa ihmisten keskuuteen.

  Brumbyja luonnehditaan sitkeinä ja fiksuina, ja ne soveltuvat erityisen hyvin karjahevosiksi sekä vaellusratsuiksi niiden kuumuuden sietokyvyn ansiosta. Brumby on kuitenkin monikäyttöinen, ja siitä voi saada itselleen juuri haluamansa ratsun.

  Tällä hetkellä meillä on 0 brumbya odottamassa uutta kotiaan, ja 1 tulossa adoptioon. Pääset tutustumaan niihin, sekä adoption edellytyksiin täältä!

  Yhteistyökumppaneinamme toimii Wild&Free&Hooves sekä Ranch O’Hara.

  -.-.-.-.-
  Tapahtumaa on inspiroinut oikean elämän tapahtumat, Orange Wood Ranchin Mustangiohjelma sekä Elyne Mitchellin lastenkirjasarja.


 • Piirrosharrastajat

  Lahjoituksia on tullut ja kiitoskirjeet on lähetetty! ❤ Myös vapaaehtoistyöntekijäksi on haettu, joka on ihan mahtavaa! Mikäli olet laittanut hakemuksen, muttet ole saanut sähköpostia vielä takaisin; laita minulle vaikka tätä kautta viestiä, uusi hakemus tai viestiä sähköpostitse, sillä unohdit laittaa oman sähköpostisi hakemusen yhteyteen 😄

  Mielelläni kuulisin myös mielipiteitä tälläisestä tapahtumasta, mitä pidätte, onko ideana hyvä, ontuuko toteutuksessa jokin? • Mun piti kommentoida jo aiemmin, mutta unohin ihan kokonaan 🙈 Tää on musta hauska ja luova - ei tietenkää maastopalojen osalta, traagistahan sitä oli seurata - tapahtuma. Mulla on vielä harkinnassa jos lähettäisin jonkun hahmon TSB:n vapaaehtoistyöhön 🤔


 • Piirrosharrastajat

  @Nikki Kiva kuulla, että tapahtuma vaikuttaa siltä mitä toivoinkin! 😊 Lähetä ihmeessä, siinä ei menetä mitään kun mitään ei hakemusta kummemmin tarvitse tehdä! 😄


 • Raviharrastajat

  Ihan mahtava idea, etkä tiedäkään kuinka kutkuttaisi adoptoida yksi brumby. Voi olla, että mun joku hahmo lähtisi vielä vapaaehtoistöihin. Varsinkin kuin matkakin ei varmaan niin hirveä olisi. 😄


 

11
Online

1.0k
Users

13.4k
Topics

254.1k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.