Vapaita tuonteja (1/4)


 • Piirrosharrastajat

  Voisin tänään illan ratoks yrittää opiskelujen sijaan näpyttää tähän topaan parit tuonnit (nimi, väriehdotus geeneineen, pikkuhistoriikki ja pari polvea sukua)

  Mistä roduista kaipaatte elikoita? Jos on jotain puokkeja niin pliis kertokaa nimeämissäännöt kans

  TUONTIPONIT

  Osalla ei vielä ole historiikkeja/myyntiluonteita, mutta saatte toki napata messiin jo nyt. Pienellä kärsivällisyydellä saatte mukaan myös pari virkettä tekstiä inspiraatioksi.

  ▶ o. Tallton Hephaestus / Harpist / Herman / Húrin t. Tallton Helena / Hostipitality (kyllä, just noin) / Harmony / Hermione
  m&m-poni, ISH, ratsuponi

  Ruunikko, ruunivoikko, EE Aa (nCr)
  Musta, mustanvoikko, EE aa (nCr)

  I: Tallton Hurdy-gurdy (rnvkko)
  II: Minstrel Boy (rn) / III: Mistoffeles (mkm) / IIE: Georgiana (rn)
  IE: Tallton Lacrimosa (vvkko rn) / IEI: Last Symphony (rnvkko) / IEE: Abdell Mimosa (rnvhkko)

  E: Mytologia SWE (rn)
  EI: Gåxås Mastery (m) / EII: Letty’s Showdown (rtkm) / EIE: Winnie Little (m)
  EE: Cranben Saturnalia (rt) / EEI: Cranben Zeus (rn) / EEE: Salvia (rn)

  ▶ o. Basilio myyty
  sardinianhevonen/AAS

  ▶ o./t. Excalibur / Higgs / Lyrebird / Firebird (of Barony, Muir) varattu
  shetlanninponi, ylämaanponi, eriskaynponi, welsh, dales, fell; ilman kimoa dartmoor

  rn, mrn (EE Aa), km (EE Aa Gg)

  I: Macguffin of Barony (mkm)
  II: Collbrand (trnkm) / IIE: Vinyard Moonbeam (mkm) / IIE: Galatine (trn)
  IE: Constance of Barony (rn) / IEI: Peter Pan of Barony (vrn) / IEE: Gracey (m)

  E: Hunny Muir (trn)
  EI: Benbrook Hamish (m) / EII: Lumberstock (m) / EIE: Benbrook Hannah (m)
  EE: Lucy Muir (mrn) / EEI: Trapeze Muir (m) / EEE: Banshee Muir (mrn)

  Paljon potentiaalia pienessä paketissa, mutta rauhallisuudessaan kuin pieni työhevonen. Skotlannissa kasvatettu poni on maastovarma, ajo-opetettu ja rauhallinen käsiteltävä niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä se ole moksiskaan kisapaikkojen hälinästä. Ei ehkä se kaikkein retein show-poni, mutta Kenneth Dunmuirin ponit tunnetaan nimenomaan perinteisestä, rotevasta mallista, ja sen minkä tämä ehkä häviää ponien valjakko- tai kouluradoilla näyttävyydessä, korvaa kuitenkin luotettavuudellaan ja hyvällä sisulla. Työmyyrä jonka kanssa tekemisestä jää hyvä mieli.

  ▶ o./t. Animate Terror / Abigail Travesty / After Turing / Aristotle Tomorrow varattu
  xx, x, ish

  rt (ee AA), rtkm (ee AA Gg)
  rtkrj xx/x (ee AA nW), rtkrj ish (ee AA nTo)

  I: Terror Tonight (rnkmkrj)
  II: Tophat (mkm) / III: Halfnight Dazzle (m) / IIE: Mollyo’reilly (mkm)
  IE: Northwest Passage (rtkrj) / IEI: Liverpool Ferries (rnkrj) / IEE: Ballyhana Windswept (rt)

  E: After Judith (rt)
  EI: Artistry (rt) / EII: Sealweed (m) / EIE: Mackintoshes (trn)
  EE: Baxter’s Beheading (rt) / EEI: Holofernes (prt) / EEE: Mary Scott (trt)

  Irlannissa kasvatettu AT on utelias ja hyvätapainen hevonen, joka sopii varmasti lajiin kuin lajiin. Suvussa on laukkahevosia mutta kasvattaja Grace Fitzroy leipoo yhdistelmistään pääasiassa kenttäratsuja. Suurin haaste uudelle omistajalle on hevosen herkkyys - on toki kivaa, että AT on yritteliäs, reipas, utelias ja nopeaoppinen, mutta se oppii nopeasti myös ikävät seuraukset kokeiluistaan. Sitä ei montaa kertaa tarvitse komentaa kesken treenin vääristä tehtävistä, tai pitää esteellä liian lujasti kiinni, kun se on kohta jo sitä mieltä, ettei kannata kokeilla enää ikinä yhtään mitään kun kaikesta torutaan. Oikealla motivaatiolla ja sopivan herkän ratsastajan kanssa AT on kuitenkin ihana kaveri, eikä sitä voi pelokkaaksi tai hankalaksi syyttää. • Ihan kuule mitä vaan, tuo mulle tsetsenianponeja vaikka. Ilman historiikkia kelpais kans xx. • Jos joku seuraavista tärppäis iskisin heti kärppänä 😏 Tarvittaessa voin esitelläkin rotu(j)a 😄

  Ahaltekinhevonen, American Bashkir Curly, American Cream Draft, Andalusianhevonen, Connemaranponi, Friisiläishevonen, Gotlanninruss, Irlannincob, Irlannintyöhevonen, Kladrubinhevonen, Marwarinhevonen, Morganinhevonen, Noricuminhevonen, Paso Fino, Perchenhevonen, Spanish-Norman, Ylämaanponi • Muutama marwarinhevonen kelpaisi erittäin hyvin 🙂 • Mulla olis tilaa amerikanminiatyyreille 🙂


 • Piirrosharrastajat

  Tuo mulle yksi campolina ori, sille olis tarvetta! 😄 kiitos ❤


 • Tarinaheppailijat

  Mä tarvitsen friisiläisiä ❤ • Paso Fino tamma? Dongola tamma? tai toki Andravidakin jos se sattuis kiinnostaan 🙂 Nämä on sellasia mitä pitäisi/olisi pakko itselle tuoda, mutta mielelläni ottaisin myös valmiina 😍 ♥ • ISH ja xx, ehkä angloarabikin voisi olla! • Newforesteille ja shettiksille ois tarvetta ja niiden suhteen onneton nimipää. • Henkilökohtaisesti mullois tarvetta dartmoorinponeille ja welsh A poneille 😄 ehkä vähän myös connemaroille 😄 • Täysveriset (xx, x, ox) ja welshit (A ja B sektiot).


 • Piirrosharrastajat

  Kolme tuontia lisätty!

  Kerro vähän mihin käyttöön menee (en ole ankara, utelias vain) ja millä aikataululla ehdit tekemään sivuja. Näen tuonnit mielelläni kun sivut on kondiksessa, mutt tiukkaa aikatulua ei ole. • Shettisori ois tervetullut Viljalehtoon, käymään näyttelykehissä, kilpailemaan valjakkoajossa ja helpoissa koululuokissa sekä tavoittelemaan mainetta ja kunniaa. Sekä toimimaan meidän joskus alkavan shettisjalostuksen pohjana. • Basilio vois lähteä sardinianhevosena Sierraan jalostuskäyttöön, sivuja varmaankin jo tänään kun ei mulla muutakaan tekemistä ole 😄


 • Piirrosharrastajat

  @eedla-s tuo kolmonen? Kuulostaa hyvältä! Millä nimellä ajattelit ottaa ja kauanko menee tehdä sivut? (Lisään sille ihan just pienen kasvattajatekstin) • Lähtiskö AT orina mulle kisaamaan porrastettuja kenttäkisoja ja jalostuskäyttöön? Sivut saisit viikossa 🙂 Myös Tallton Harpist voisi kiinnostaa, mutta ehkä ennemmin tämä AT kuitenkin!


 • Piirrosharrastajat

  @nikki Basilio varattu sulle (jahka lisään mukaan pikkuesittelyn sillekin, räätälöinkö sardinianhevoseks nyt lopulta ko kö?) ja @coupie sulle AT! Laittakaa linkkiä tulemaan sit kun on sivut kondiksessa 🙂 • @J. Joo, laitetaan sardiiniks 🐟 • Higgs Muir eli Hikka. Muutama seuraava ilta menee töissä niin sivujen tekeminen menee viikonloppuun.


 

24
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.