m: Jeilin Mökömeirami (yleisp. sh-tamma) • Haikein mielin etsitään uutta kotia pikimustalle suomitammalle nimeltä Möksis. Kuten nimi antaa ymmärtää, Möksis on melko herkkä tyyppi, vähän sellainen oman elämänsä Ihaa jonka pään päälle voi hyvinäkin päivinä kuvitella pienen, tumman sadepilven. Se on kuitenkin kiva hevonen, kiltti ja rauhallinen, sopii vähän epävarmempaankin käteen kunhan se käsi ymmärtää tamman herkkää luonnetta.

  Möksis on moniosaaja. Kenttäratsua siitä kaavailtiin, mutta siinä lajissa Möksis onkin lähinnä keskiverto. Herkkyys ja upeat liikkeet ovat tehneet tästä tammasta kuitenkin erinomaisen kouluratsun ja siihen päälle se on löytänyt salaisen kutsumuksensa myös valjakkoajosta. Koulua ja valjakkoa tällä onkin kilpailtu oikein menestyksekkäästi, mutta treenipohjaa löytyy myös esteille ja kenttään.

  Jeilin Mökömeirami
  VH18-018-0455

  Yleispainotus
  KRJ porrastetuissa 5/5
  VVJ sijoituksia 10

  Kantakirjattu III-palkinnolla

  Sukua 4 polvea. Isä Rohkean Mökököntys kolme jälkeläistä jättänyt, krj, erj ja kerj kilpaillut musta ori ja emä mun oma Vappulan Vanilliini, joka myös kisannut krj, erj ja kerj ja kirmannee pian vihreämmille niityille.

  Möksis myydään mielenkiinnonpuutteen vuoksi, joskaan ei ole pakkomyynnissä. Tekstit saa mukaan ja 4-polvisen sukutaulun voi halutessaan kopioida tuolta sellaisenaan (tosin kaikki linkit ei taida tänä päivänä toimia). Mitään erityisiä vaatimuksia mulla ei tamman suhteen ole. • ⬆ • ⬆ • Oi vitsit, onpas Möksis ihastuttava! Pöystilästä tamma saisi kodin, jossa sen kanssa kisattaisiin porrastetuissa kouluratsastustaso täyteen ja sijoituksia metsästäen pyörittäisiin este- ja kenttäradoilla, toivoen että niitä myös siunaantuisi. Ainakin yhden varsan tulisi saamaan, eräs hieman pahansisuinen ori olisi jo ajatuksissa, mutta katsotaan nyt olisiko joku toinen yksilö parempi vaihtoehto. Kisojen lisäksi käytäisiin ainakin suomenhevosten laatuarvostelussa, lajikohtaiset laatikset tulee jos on tullakseen. • @tuire Kylläpä Möksis voipi sinun mukaasi lähteä. 🙂


 

6
Online

997
Users

13.2k
Topics

247.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.