Loputon talliprojekti, rento yksityistalli? • Pitkästä aikaa yritän päästä laukkaurheilun pariin. Mikä nykyään on laukkahevosten tilanne? Onko mitään laatuarvostelua laukkureille vai mennään arvokilpailuilla sekä YLA-laatiksella.
  Onko roolipelitallit tai tarinapohjaiset tallit muodissa, että saa liittyä millä tahansa hahmolla ja vaikuttaa itse juoneen? Sellainen talliprojekti menossa, että olisi kiva tietää onko mitään toivoa porukasta 😂 • Joko olet rekisteröitynyt Laukkaurheilukeskukseen? Siellä rekisteröidään hevoset ja löytyy myös tuontihevosgeneraattori, mutta siinä ei taida luonteita tulla mukana. Lisäksi siellä on paljon myytäviä hevosia, jotka ovat kilpailleet jo enemmän tai vähemmän.

  Kisoja on kyllä kivasti ja niihin ilmoittautuminen on Laukkaurheilukeskuksessa naurettavan helppoa. Tykkään kovasti, kun ei tarvitse kymmeniä sähköposteja lähetellä osallistuakseen ☺

  Vähän mielestäni hiljaiselta tuntuu, kisoihin kyllä mahtuisi enemmänkin osallistujia. Eniten kisoissa näkee ehkä 3-4 tallin hevosia, joten olisi mukavaa, jos porukka löytäisi enemmänkin tämän harratuksen pariin.

  Erilaisia arvokilpailuja järjestetään kyllä paljon, mikä on mielestäni hyvä asia. Omaa laatuarvostelua ei ole tietääkseni, ainakaan semmoiseen en ole vielä törmännyt 🙂

  Itselläni on ollut laukkahevosprojekti vuoden alusta alkaen. Tällä hetkellä touhuan parinkymmenen englantilaisen täysiverisen kanssa.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  EnnaS sen jo hyvin tiivistikin 😁 Laukureille ei ole enää omaa laatista, sellainen oli ilmeisesti suunnitteilla laukkakeskuksen yhteyteen, mutta projekti on haudassa tai kuopattu.
  Shettisvarsojen laatiksessa huomioidaan laukka vanhemmat (en ole muistanut osallistua näihin, vaikka minä nämä sinne osittain lobbasin…)
  Lisää harrastajia kaivataan, ihan kaikkiin ryhmiin, joten mahtavaa saada paluumuuttajia!

  Tarinatallit ovat sen sijaan nosteessa, tuntuu, että jokaisella on vähintään yksi tarinahumma menossa mukana.
  @Marjahilla @Oresama @Salma @alex-hallava ja monet muut pyörittää tallia.
  Järkkäsipä viimeisin tarinakollektiivinkin. Eli siltäkin puolelta saat varmasti lämpimän vastaanoton, ja edessäsi on melkeinpä runsaaudenpula seuran suhteen 😂 • XLA sai uuden ylläpitäjän kesällä, mutta näyttää irl-elämä vieneen ylläpitäjän mennessään 🤔


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @Nikki Joo, mutta se on ratsuille, kysyttiin laukkureista 😄

  laatuarvostelussa arvioidaan ratsupainotteisten ja ratsusukuisten täysiveristen… • Kiitos vastauksista! Tää avasi silmiä takaisin virtuaalimaailmaan ja tuo @Nikki XLA oisi ollu kiva täysiverisille. Kaipaisin vaan laukkahevosille omaa laatuarvostelua, että jos sellainen ikinä tulee aikaiseksi, niin pitää liittyä mukaan!

  Menossa projekti, että talliporukka muodostetaan pääosin muista kirjoittajista. Paljon hyviä työpaikkoja avoinna valmentajan, jockeyn, tallityöntekijän, klinikan ja kengittäjän piirissä. Toki tallille voi liittyä muunakin kuin laukkatallin väkenä, miksi ei vaikka rikas biljönääri 😂

  @EnnaS Täytyy mennä tutkimaan tarkemmin LJ sivuja! • @Anarchy Herranjumala ihan muistelin et XLA ois ollu kans laukkureille??? Anteeks, ei sitten mitään 😅 • @nikki Eikö XLA:ssa sitten katsota laukkakilpailuita? • @Brayton-Park Näköjään arvostellaan vaan ratsupainotteisia ja -sukuisia 😕 • @nikki No voi kökkö 😞


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @nikki Joo, minäkin elättelin toiveita, kun se ovensa avasi 😂

  Kyllä sinne saa viedä laukkurin ja laukka sukuisen, mutta ne saa luonnollisesti vähemmän pisteitä. • @anarchy itteeni vähä henk koht harmittaa ettei se ottanu tuulta alleen nii hyvin ku elättelin toivoo viime kesänä 👀 • Pitää elää toivossa, että laukkahevosten laatis ottaisi uutta tuulta. Ellei täällä olisi innokasta pikkuporukkaa aloittaa sellainen?


 • VHRY

  This post is deleted!

 • VHRY

  Muistelin, että mulla olisi jäänyt Arrow Stableen pari laukkuria roikkumaan, mutta ne olikin kaikki mennyt takaisin omistajilleen 😞 • No hö, ei se mitään. Sain kanssa juuri nuo LJ tunnukset, että nyt alan katsomaan adoptoitavia hevosia tallille.

  Kenttähevosia saa yhä uudella, tallin ratsutalli on kurjan tyhjä! • Osaako joku valaista, että jos LJ:stä adoptoi hevosen, tuleeko siitä ilmoittaa vai näkeekö entinen omistaja hevosen muuttuneen osoitteen? Tallin sivut meinaan kiinni siihen asti, että saan tekstit kunnolla kasaan.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @brayton-park Adoptioon laitetuilla on yks hailee, mitä niiden kanssa tekee, eli ei tarvitse ilmoittaa sivuja ym. Ne on siirretty “pois silmistä, pois vaivoista” pyörimästä hevoslistoilta (ovat laukkakeskuksen “omistuksessa”) Myynnissä olevat on sitten asia erikseen 😄 • @anarchy Asia kunnossa 😄 Löytyi muutama ihan kiinnostava kopukka, jotka voisi projektiin lähteä • Jatkan laukkakeskustelua, että mukaan saa liittyä jos haluaa. Voiko teoriassa vanhasta risuestehepasta tehdä kenttähevosen vai onko liian tuittupäisiä siihen touhuun?


 

17
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.