Kiinnostaisiko loma Ranskassa? • Ihan ilman mitään suurempia suunnitelmia, niin tarjolla olisi valmennusloman tyyppinen ratkaisu Ranskassa kaikki vielä auki, mutta ajatus olis parista viikosta. Tällöin ohjelma ei olisi liian tiivistä ja jäisi oikeastikin aikaa lomailuun. Ratsasteluun viinitiluksilla, rantalaukkailuun, paljuiluun, kisailuun ja kaikkeen muuhun jännittävään.

  Jokaiselle oma huone tallin vintiltä, jossa on ennen pidetty majoitustoimintaa. Huoneesta löytyy wc, sänky, työpöytä, tv, wifi ja latauspaikkoja. Kahta huonetta kohden on yksi kylpyhuone. Muutamassa kylpyhuoneessa on poreilla varustetut kylpyamme.

  Ohjelmaan kuuluu valmennustunteja, itsenäistä ratsastusta, maastoretkiä, span käyttökertoja (hevosten uittamista, suolahuonetta, saunottamista, vesimattoja jne) Hieronta palvelut hevoselle ja hemmottelu iltoja mukavassa seurassa. Ehkä jopa railakkaampaa grillijuhlaa paviljongissa ja viini-ilta tilalla.

  Tapahtumaan saisi osallistua omalla hevosella tai lainata tallista sopivan ratsun, jos ei halua hevostaan rahdata Ranskaan. Noutaminen lentokentältä onnistuu, joten kuljetuskalustoa ei tarvitse stressata. • Huomenna tulee lisätietoa • Tässä onkin jo ensimmäisen päivän ohjelma, eli mukaan ilmoittaudutaan joko 2 viikoksi tai 4 viikoksi. Riippuen siitä miten paljon haluat treenata. Tallin hevosia saa myös lainata vapaa-aikana tai tunneille / retkille. Lomalle otetaan tällä kertaa vain yli 16-vuotiaita ja luonnollisesti alle 18 vuotiaat vanhempien luvalla eivätkä saa nauttia alkoholillisia tuotteita.

  Mikäli olet rohkea ja haluat varmistaa paikkasi niin tämän ensimmäisen päivän ohjelman perusteella saa siis ilmoittautua jo tai varata paikkaa @Bella ja @Kics pidän teille varausta pari päivää, kun ilmoititte toisessa topassa kiinnostuksen.

  Paikkoja ekalle lomalle on 10kpl niin pidämme sopivan tiiviin ryhmä. Ratsastukset valmennuksissa on 5 henkilön ryhmissä.

  OHJELMA
  Perus paketti (Saapuminen ja majoittuminen tapahtuu edellisenä iltana tai aamulla klo 10.00 mennessä)

  Maanantai
  klo 10.00 Tervetuloa lomalle, virallinen loman avaus brunssi päätalon terassilla, josta aukeaa kuvan kaunis näkymä talleille (talolle pääsee mönkijöillä ja golfautoilla kätevästi) tutustutaan toisiimme ja esittäydytään tallinväellekin

  klo 11.30 Golf autoilla tutustuminen talliympäristöön ja tärkeimpiin reitteihin (mistä löytyy parhaat lenkki maastot, mihin kannattaa lähteä kävely maastoon ja mitkä ovat laitumet / tarhat, joita saa käyttää lomailijoiden hevosille)

  klo 14.00 Henkilökunta esittäytyy tarkemmin. Ensimmäisestä päivästä on jätettävä kirjalliset ohjeet. Tallin henkilökunta huolehtii hevosistanne koko loman ajan eli sen perustarpeista ruokinta, aamutarkastus, tarhaus (mahdollinen kävelytyskone tai mattotreeni) ja karsinoiden siivoaminen ellei omistaja erikseen tahdo näitä tehdä. Henkilökunta huolehtii myös hevosten totuttamisesta talon laitteisiin omistaja saa olla läsnä (lantakone, avant, kävelytyskone, vesimatot ja juoksumatot).

  klo 15.30 Verryttelevä harjoitus, ohjaajana Valentin
  - Keskitytään hevosen rentouteen ja ratsastajan asentoon

  klo 17.00 ruokailu tallin päädyn ravintolatiloissa
  - Ruuista vastaa ammatti henkilökunta ja ruokailu on buffet tyyppinen joka kerta. Ruokailussa voi olla paikalla myös muita henkilöitä (ravintola on avoin ulkopuolisillekin, mutta kabinetti on varattu lomailijoille, halutessaan voi syödä myös tallipihan puoleisella terassilla, jonka ovessa on kyltti vain henkilökunnalle)

  klo 18.30 Mahdollisuus lähteä ruokakauppaan kylän ulkopuolelle. Liikutaan henkilökunnan autoilla. Jos vapaa-aikanasi tarvitset autoa kysy rohkeasti sitä lainaan Nelliltä tai Lealta.

  klo 18.30 Ensimmäinen ryhmä iltavalmennukseen, ohjaajana Nelli
  n klo 19.30 Toinen ryhmä iltavalmennukseen
  - Puomit ja kavaletit, sekä jumppasarjat ovat aiheena, eli hevosten notkistamista ja hyvää liikuntaa matkan jälkeen.

  Toinen kauppareissu mahdollisuus on ensimmäisen valmennuksen ja hevosten hoidon jälkeen. Kauppa on auki klo 21 asti.

  Ilta vapaata ohjelmaa, sauna lämpiää ja päätalon terassilla on iltapalaa tarjolla klo 21 alkaen, ehkä myös jotain virvoketta ja mahdollisuus pulahtaa poreisiin. Tämä on siis mahdollista joka ilta. Ensimmäinen päivä on hieman erilainen päivän ohjelman suhteen, koska hevoset voivat olla väsyneitä matkasta. • Vau, haluaisin ehdottomasti mukaan 😍 Jos paikan voisi vaikka varata? Saisin vielä hahmon esittelyn kuntoon 😊 Oma heppa tulisi mukaan, tosin olis kiva kokeilla myös tallin ratsuja kerran tai pari! • Toivottavasti on ok laittaa ilmoittautuminen tähän, mutta siis ehdottomasti mukaan 😍 Luulen, että kaksi viikkoa on meille sopiva aika.

  Osallistuja: Bella Nylund (21 vuotta) - hevonen Kashmir
  Taso: yhteinen vaB ja re 90cm
  Toiveita: apuja kouluratojen ratsastukseen (uusi parivaljakko), esteratoja ja tekniikkaa (ihan perusasioita), myös maastoilu ja ilman satulaa -ratsastus toiveissa
  Muuta: Poni on vielä nuori ja parivaljakon yhteinen matka alussa, joten aina ei välttämättä kaikki mene täydellisesti. Maastoesteille ratsastaja toivoo jotakin tasaista ja varmaa tallin hevosta lainaan (jos sellaisia hypätään), koska on muutoinkin kovin arka esteratsastaja. Myös isompia esteitä hypätessä haluaisi mennä tallin hevosella. • @Veronika Sinulle on paikka varattu

  @Bella Tervetuloa mukaan. Saat tallilta hevosia lainaan, hetkonen käyn läpi meidän kaakit niin laitan jo tähän niitä muistiin (muuten unohdan itsekin)
  Ja jos haluat että Kasmir pääsee hyppäämään isompaa ja maastoon, niin meillä on erittäin pätevä ratsuttajaharjoittelija Ira, joka tykkää haasteista ja rakastaa poneja.
  Huomasin että meillähän on melkoiset ongelmat osien hevosten sivuilla, mutta kuitenkin tarkoitus siistiä kaikki sivut. Kuitenkin maastoesteille ehdoton valtiatar olisi Kisse, joka on todellisuudessa Nellin ja Valentinen tyttären hevonen. Löytyy muitakin, mutta katson huomenna • @sissip Kuulostaa hyvältä! Ratsastaja voi itse mennä 60-70cm asti Kashmirin kanssa esteet, mutta sen korkeammat ja maastoesteet ovat liian aikaista. Ira siis voisi hypätä ponilla myös korkeampaa ja maastoesteitä 🙂


 • Piirrosharrastajat

  Kivaa että joku jaksaa järjestää tällaisia! Tuo tarinointiin uutta ja kiinnostavaa näkökulmaa, kun ei tarvitse vain suomenmaalta kirjoitella. Näinpä minäkin pistän korteni kekoon ja varaan hahmolleni sekä hänen hevoselleen paikan neljäksi viikoksi tältä leiriltä. 🙂 Kunhan osaan päättää millä hevosella, niin laitan tarkempaa ilmoittautumista.


 • Kouluratsastajat

  Wau! En nyt tiedä, onko tämä oikeaoppinen osallistuminen, mutta täydennän tietoja jos jotain puuttuu
  Osallistuja: 34-vuotias Eeva Kesola ja oma hevonen Dauphin de Valoy, eli Valter. Tosin Eeva mielellään käy köpöttelemässä välillä tallin hevosilla ja joku muukin voisi koettaa löytää yhteyttä Valteriin
  Taso: Valterilta luonnistuu Vaativa B, Re 130cm, CIC4, Eevalta luonnistuu sama ja etenkin esteillä vielä korkeampi taso
  Toiveita: Eevalla ja Valterilla on ollut hieman ongelmia yhteisten sävelien löytämisessä, joten kovaa treeniä ja ammattilaisen neuvoja kaivataan kovasti. Toisaalta Eeva kaipaa myös hemmottelulomaa hektisestä talliarjestaan

  Ja kahden viikon reissulle ollaan tulossa! Onkos tälle jotain tiettyjä päivämääriä, olisi kiva merkata oman tallini foorumiin ylös


 • Suomenhevoskasvattajat

  Ihanaa, lisää tarinatapahtumia! 😍 Tää kuulostaa ihan hurjan hauskalta. Mä varaisin siis mielelläni myös itselleni paikan ja voisin laittaa vähän myöhemmin tarkempaa ilmoittautumista 🙂 • Kiinnostuin paikasta, missasinko vai oliko niin, ettei tälle vielä olla määritelty ajankohtaa? Mun osallistuminen riippuu siitä. Voisin kuitenkin alustavasti varata myös paikan ja laittaa tietoja myöhemmin. • @SissiP pidä mulle paikkaa varattuna laitan illalla tarkemman osallistumisen 😄 Mietin että mikä on maksimitaso hevoselle mitä reissussa mennään valmennuksissa? Tietäisin paremmin kenet nakkaan mukaan 🙂 • @marjahilla Ajankohtaa ei ole päätetty, mutta kuten lomat niin ei stressata suotta. Voimme yhdessä päättää kivat päivät ja sitten jokainen kirjoittaa oman mielensä mukaan toive olisi että edes yksi tarina tulisi julki foorumille. Jos on innokas kirjoittaja, voi laittaa useamman tai sitten linkittää omaan päiväkirjaan ihan miten vain.

  @Kics Ei ole maksimitasoa eikä mitään taso vaatimuksia. Katsotaan vähän millainen porukka tulee lopulta kasaan ja teen raaka jaon eli tyyliin koulu ja estehevoset tai sitten hieman tason mukaan.

  Kaikkien on kuitenkin hallittava hevonen kaikissa askellajeissa ja ajatuksenahan tässä on hieman enemmän valmentautua ja tosissaan treenata. Tallin hevosia saa lainata ja lisätunteja ottaa niin paljon kuin haluaa. Eli jos mielesi tekee treenata tosissaan vaikka koulua ja oma hevosesi on hA, niin kyllä meidän gp koulukaakit jaksaa juosta ympyrää.

  Tallissa ei ole mitään perus opetushevosia, on konkareita ja kilttejä kisahevosia, mutta haastettakin löytyy. Eli vaikka kaikkiin päiviin on tehty ohjelma pohjat niin ne on hyvin joustavia, eikä ole pakko osallistua mikäli tuntee niin. Ja jos ei ehdi omaansa liikuttaa se voi viettää vapaapäivän tai henkilökunta liikuttaa. Tärkeintä on että te asiakkaat saatte suurimman hyödyn irti.

  Kivasti huomasin että meidän kaakeilla on sivuilla jokin suurtakin suurempi ongelma, mutta koetan selvittää mikä juttu kyseessä… • @Bella @Kics @Veronika @Venja @Eeva @Hazel @Marjahilla

  Eli 7/10 paikkaa on varattu. Käykö teille että pidetään tätä foorumia virallisena muistilistana, eli kootaan tänne toiveita ja infoa lomasta. En ehkä kutsuisi sitä leiriksi, koska siitä tulee mieleen Suomi kesä, hyttyset, aittamajoitus ja sokerihumala. Nyt “nostetaan tasoa” ja eletään leveästi.

  Laittakaas tyypit tietoa että oletteko 2 vkk vai 4 vkk
  Mikäli 4vkk olevia jää alle 5, niin otetaan sinne sitten uusia tyyppejä mukaan.

  Eli vaikka tähän tulisi nyt vielä 3 tyyppiä lisää ekalle jaksolle, niin kun tiedetään kaikkien loman mitta niin täytetään lisää. Ja tosiaan ohjelmat on SUUNTAA ANTAVIA, ei missään nimessä kiveen hakattuja, joten saattaa olla että Anatole tuleekin kesken aamujumpan nappaamaan jonkun ratsukon silmätikukseen tai tapahtuu hevosen vaihto tai ihan mitä vain.

  Tunneilla on max 5 ratsukkoa, aamuratsastukset ja maastot tehdään isommilla porukoilla eli koko ryhmällä.

  Rakentelen pikku hiljaa omalle foorumille ohjelmaa ja laitan tänne sitten kun voitte tulla kurkistelemaan. Hoidetaan vaikka kommentointi alkuun tämän kautta ja yv voi laittaa myös viestiä. • oijoi vähänkö siistiä ! 😍 voisin varailla paikkaa ja päivitellä tähän viestiin tän päivän aikana parempaa infoa osallistujahahmosta ☺ • Itse voisin mielelläni tulla neljäksi viikoksi! Yritän tänään saada virallisen ilmoittautumisen kasaan 😄 • Älkää panikoiko ilmoittautumisien kanssa, jos teillä ei ole yhtä mahtavia hahmoja kuin muilla voitte vapaasti tehdä esittelyn myöhemmin viimeistään “saapuessanne lomalle” eli kertoa foorumilla hahmosta. Hahmoista kertominen on tärkeää muiden tarinoinnin kannalta. Sen vuoksi yritän korostaa joitain omia hahmojani ja heidän piirteitä foorumin esittelyissä.

  Paikkoja täytetty 8/10 • Yleinen mielipide kysely haluatteko että ohjelmaan lisätään myös tallin hevosten liikuttamista ja niillä valmentautumista, vai pidetäänkö se ihan mahdollisuutena?


 • Kouluratsastajat

  @SissiP Voisiko sellainen toimia, että päiväohjelmassa olisi osa valmennuksista sellaisia, joihin voi halukkaat tulla muulla kuin omalla hevosella? Helpottaisi ainakin minua päättämään, että milloin kokeilen toista ratsua😂


 • Piirrosharrastajat

  Vielä jos on paikkoja vapaana, niin voisin varata yhden 😍 Hirmu kiva tapahtuma!


 

15
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.