TJ: Zenin barokkiorit (PRE, SPN, KNN)


 • Piirrosharrastajat

  I N F O

  • Jokainen ori ottaa vastaan sekä valokuvallisia, piirrettyjä että kuvattomiakin tammoja.
  • Varsojen sivut on ilmoitettava kun sellaiset on, mutta kiirettä ei ole. Myös keskenmenoista olisi hyvä ilmoittaa, niin sivuja ei jäädä turhaan odottamaan. 🙂

  O R I T
  ⚜ Duc Obscur, spanish norman
  PP-MVA, PKK-V, VIP MVA, Fn, KTK-II, Journeyman Steed
  Evm-suku, musta, 178 cm
  Ottaa vastaan tammoja roduista PRE (+ andalusianhevonen), lusitano, percheron, spanish norman.
  Tallin spanish norman-kasvatuksen kivijalka, upea ja menestynyt Duc Obscur. Tuo varsoilleen barokkimaista voimaa ja sellaista klassista kokoamiskykyä josta nykyaikaiset kouluratsut voivat vain unelmoida. Viimeisiä kertoja tarjolla, sillä kohta alkaa jo ikä painamaan päälle. Tähtää vielä Yleislaatuarvosteluun. Varsat ovat suoraan KTK-kelpoisia.

  ⚜ Riario, spanish norman
  KTK-II
  Evm-suku, ruunikonkimo, 165 cm
  Ottaa vastaan tammoja roduista PRE (+ andalusianhevonen), lusitano, percheron, spanish norman.
  Riario on vielä varsin uusi naama tallissa, mutta kantakirjauksen turvin uskallamme tarjota sitä jo ulkopuolisillekin tammoille. Pitkä kaula (ja harja 😉 ) ja barokkimainen tanakka runko, sopii loistavasti tuomaan vahvoja kouluominaisuuksia varsalle. Tähtäimessä on saada ehkä vielä jokin PKK-arvonimi ja VHRY:n arvostelu, joskus vuosien päästä YLA. Varsat ovat suoraan KTK-kelpoisia.

  ⚜ Duc Univers, spanish norman
  PP-MVA, KTK-III
  Sukua 1 polvi, ruunikonkimo, 174 cm
  Ottaa vastaan tammoja roduista PRE (+ andalusianhevonen), lusitano, percheron, spanish norman.
  Duc Univers on isäänsä sirorakenteisempi, joten sopii myös pienikokoisemmille tammoille. Kisannut historiallisten lajien lisäksi nykykouluratsastuksessa va A-tasolla. Seuraavana tähtäimessä on VHRY:n laatuarvostelu sekä pitkällä suunnitelmalla YLA, kunhan jälkeläisnäyttöjä saataisiin alle.

  ⚜ Dawnvale Nefasto, PRE
  Sukua 2 polvea, punarautias, 156 cm
  Ottaa vastaan tammoja roduista PRE, percheron, spanish norman, arabianhevonen, ylipäänsä mikä tahansa sgsh/muun risteytysrodun jalostukseen käypä.
  Dawnvale Nefasto, kotoisasti “Faust”, edustaa tallin nuoria oreja. Meriittejä sillä ei vielä kantakirjausta lukuunottamatta ole, mutta uskallamme luvata tästä sähikäisestä suuria ja varsoja kaivattaisiinkin tulevaisuuden laatuarvostelun materiaaliksi. Tavoitteena olisi saada ainakin yksi PKK-arvonimi, VHRY-arvostelu sekä pitkällä tähtäimellä vuosien päästä YLA. Varsat ovat suoraan KTK-kelpoisia.

  ➕ knabstrup Fregne af Rid ei ole vielä varsinaisesti mukana siitostoiminnassa, mutta siihen ollaan niin tykästytty että pakko sitäkin on jo nyt tarjota. Malliltaan “Fred” edustaa klassista knabstrupia, ja hän on omiaan tanakoittamaan sport-tammojen varsoja enemmän kouluhevosmalliin. Ori tulee kisaamaan kouluratsastuksessa (niin modernissa kuin alta escuela-hengessäkin) sekä skill at arms:issa.


 • Piirrosharrastajat

  Miten upeita oreja kaikki. ❤
  Duc Obscurista meillä onkin jo jälkeläinen tallissa, joten onnistuisiko yhdistelmä Riario x Embajadora? Elba on vasta kotiutunut Vinterhusiin, joten astutus/varsan syntymä olisi ajankohtainen vasta joskus keväämmällä, mutta on hyvä suunnitella ja kysellä astutusta jo hyvissä ajoin. 😄 Varsalle tiedossa piirroskuvia, kilpailuita ja jotain pientä tarinointia.


 • Piirrosharrastajat

  @jodochus Sopii enemmän kuin hyvin ❤ Olenkin käynyt aina tasaisin väliajoin Opalea ihastelemassa… 😉 😄


 • Piirrosharrastajat

  @pölhö Jee kiva juttu! 😍 Mä laittelen sulle sivuja sitten kun varsa sellaiset saa. 😊


 • Piirrosharrastajat

  ⬆ Käyttäkää hyväksi nyt kun tilaisuus on 😄


 

16
Online

965
Users

12.7k
Topics

237.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.