Kiitos, löytyi! • Etsinnässä olisi hahmolle tarinakäyttöön hieman kokeneempi hevonen. Hahmosta ei ole antaa sen enempää infoa vielä. Hevoselta toivoisin jonkinlaista historiaa, olisi se sitten minkälaista tahansa, myös nurkkiin unohtuneita saa esitellä! Tulevaisuuden kodissa hevonen pääsee kilpailemaan pääsääntöisesti villeissä ja yksittäisissä alaisissa, laatiksia emme lähde tavoittelemaan. Tärkeää on, että hevonen olisi kilpailukykyinen tällä hetkellä. Hahmo on estepainotteinen, joten hevoselta toivottavaa olisi jonkinlainen estesilmä, toki myös hyppykykyisiä kouluhevosia saa esitellä. Hevoselle tulee piirretyt kuvat. Suvun pituudella ei sinänsä ole väliä, mutta yli 3-polvisella en niin kauheasti mitään tee 🙂

  Eli lyhykäisyydessä tiivistettynä:

  • ori/tamma ei väliä
  • myöskään kantakirjalla ei merkitystä, kunhan on pv
  • evm-3polv.
  • estepainotus plussaa, myös hyppykykyiset kouluhepat katsotaan
  • hevosesta tulee piirretty, suvullisilta sitä ei vaadita

  Evm sukuisen saa myös tuoda suoraan ja voin hyvällä historialla varustetusta jotain valkkaa vaikka kirjoitella takaisinpäin! 😄 mikäli joku haluaa nähdä jotain näyttöä, niin voi kurkata esim tarinakäytössä pyörivää Banskua. • Mulla ois tää Henna tarjolla, varmaankin kyllä liian tukkoiset sukulinjat sulle. Henna on porrastetut koulussa kirinyt 11-tasolle, joten siellä puolella ei tarvitse tehdä mitään. Tämä on ollut mulla jo yli 2 vuotta vähän tekemättä mitään ja hauskinta, että tammuli muistuttaa SB:n Pippiä (vaikka Henna tuli ensin), jotenkin tekis mieli piirtää just kuvia käyttäen tuota irl-heppaa inspiksenä ja niitä voisi laittaa rentoina versioina aina välillä tulemaan sulle päin. 🙂 • @AnneL joo hieman on tukkoiset sukulinjat 😂 mutta tarinallisesti olisi kyllä juuri passeli 🤔 mikäli sua ei haittaa, että ei pääsisi jalostuskäyttöön, niin laitan neidin harkintaan 😄 • Seuraavanlaiset puoliveriset voisivat vaihtaa kotia 😊

  🖤 FWB o. Kastanjan Don Corleone 🇫🇮
  sivut
  Tallin erinomaisen siitostamman Marrakeshin esikoisvarsa Kastanjan Don Corleone on sporttinen, komea ja ennen kaikkea laadukas. Eihän me tätä haluttaisi myydä, mutta jostakin sitä rahaa on saatava kasvatustoiminnan pyörittämiseen. Ja se tarkoittaa joskus raskaita päätöksiä hevosten suhteen.

  Kastanjan Don Corleonen isä on erittäin kuuluisista sukulinjoista (Don Rostov - Don Robe - Robertom) ja olikin aikanaan huippuhankinta Suomeen. Emä Marrakesh II taas on Gestüt Hoydenin taattua trakehnerlaatua. Marrakeshin suvusta löytyy suuria nimiä, kuten ori Klassiko, jonka emälinja Klassik Star - Kandeela S lienee yksi tunnetuimmista Saksan trakehnertammalinjoista sekä myös legendaarisen Faustinin poika Orion, joka yhdistyy Marrakeshin sukuun emän puolelta. Eli sikaa säkissä ei tarvitse tämän kohdalla ostaa, sillä suku todella antaa jo viitteitä tulevaisuudesta.

  Jos suku sitten ei vakuuta, niin ehkä Don Corleonen alkanut kilpailu-ura sen tekee. Orilta löytyy kuusi sijoitusta 160cm tasolta ja niistä se on voittanut kahdesti luokkansa. Don Corleonen ratsastajana on ollut Team Kastanjeholmin uusin vahvistus Jaro Santaharju, jonka liittymisestä tiimiin voi lukea täältä. Don Corleone on ollut siis pienestä pitäen raudanlujien ammattilaisten käsittelyssä, joten tämä hevonen sopii erinomaisesti ammattilaiskäyttöön, mutta myös paremmaksi harrastehevoseksi.

  Don Corleone on ryhdikäs ja valpas ori, jonka haukankatse havannoi jatkuvasti ympäristöään. Don Corleone tuntuu olevan aina perillä, mitä sen reviirillä tapahtuu ja jos pihaan tulee vaikka vieras ori, on se varmasti heti ravaamassa ponnekkaasti tarhan vierustaa ja puhisemassa varoittavia tuhahduksia tunkeilijalle. Ihmistä kohtaan ori on kohtelias ja varovainen, ja vaikka se saattaakin tanssahdella narun päässä levottomasti, pitää se sopivan hajuraon ihmisiin. Minne tahansa musta ori menee, se kääntää katseita vakuuttavalla olemuksellaan. Ratsuna Don Corleone on yksi tallin herkimpiä oreja. Erityisesti suustaan ja päästään Don Corleone on hyvin herkkähipiäinen, joten viime aikoina olemme alkaneet harjoitella hackamoreilla ratsastusta, joka on toiminut yllättävän hyvin. Myös pehmeällä nivelkuolaimella Don Corleone toimii melkolailla siististi. Ratsastajalta vaaditaan tasaista kättä sekä hyvää istuntaa, sillä ori liikkuu parhaiten sellaisen ihmisen alla, joka pystyy huomaamattomin paino- ja pohjeavuin ratsastamaan sitä. Vaikka vähän ehkä omakehu haisee, on pakko sanoa, että estehevosena Don Corleone on yksinkertaisesti eliittiä. Orin sulava, kaunis ja varovainen hyppy näyttää vaivattomalta, vaikka esteillä olisikin korkeutta. Sen laukka on oikein ratsastettuna hyvin hallinnassa ja etenee hyvin esteiden välissä. Oria ei ole helppo ratsastaa pehmeäksi ja täysin hallittavaksi, mutta kun siinä onnistuu, on sillä ratsastaminen suuri ilo ja ennen kaikkea se näyttää hyvältä myös ulospäin.


  Huomasin, että toinen orisi on myös musta, joten jos tämä muuten nappaisi, mutta väriin haluaisi vaihtelua niin tämä on voitu tunnistaa rekisterissä vaikka väärin mustaksi ja olla oikeasti tummanruunikko, ruunikko, mustanruunikko tms. 😊

  Toinen mahdollisesti myyntiin lähtevä herra:

  🖤 FWB o. Supreme Sinner Hills
  sivut
  Supreme Sinner Hills on jo kisakonkari ja lopettelemassa kansainvälistä uraansa 160cm tasolla. Seppo ei ole löytänyt meillä jalostuksessa paikkaansa, vaikka kisahevosena se onkin ollut erinomainen. Seppo on hyvin erilainen verrattuna muihin tallin esteoreihin, sillä se on luonteeltaan hieman hömelö hemuli, joka elelee jossakin omassa maailmassaan tyytyväisenä. Sähäkkyyttä tai levottomuutta ei tästä orista löydy, vaikka tietysti se menee sitä vauhtia kuin käsketään ja pinkoo oikein ketterästi uusintaradatkin. Seppo on vähän sellainen palikka, että siltä pitää osata pyytää selkeästi mitä tahtoo, jotta se menee perille asti. Tulevaisuudessa näkisin Sepon opettamassa kansainvälisten ratojen saloja jollekin pienempien luokkien ratsastajalle ja mahdollisesti ori voisi nostaa uuden omistajansa suurempiin luokkiin. Seppo on pysynyt terveenä eikä sen jaloissa ole moitteen sanaa. • @Sylvi kiitoksia komeista poikaehdokkaista, mutta tällä kertaa kumpikaan ei tunnu sopivalta 🙂 • Tämmönen olis kehitelty jossakin vaiheessa. Lähtisikö matkaan?

  kwpn-t. Pietronella
  11-vuotias, 167cm, prn (vej sukka, muissa jaloissa vuohissukat, tähti)
  Kasv. Stal Fantastische, Hollanti

  Isokokoisesta suvusta tuleva isokokoinen tamma, josta odotettiin GP-luokkien suorittajaa. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä Pietronellalla ei sitten tekniikka sinne huipulle riittänytkään, minkä vuoksi se päätettiin myydä. Nellaksi kutsuttu tamma on kuitenkin sopivaa kotia odottaessaan kilpaillut kohtuullisella menestyksellä 120-130 sentin luokissa kun Theun Meijerin kyytiin on mahtunut huippuhevosten mukaan. Ei tähän mennessä ole stressanut maisemanvaihdoksista, joten tammalla on pääkunnossa. Ennen lopullista kauppaa kasvattaja (Theu) käyttää tamman kuvissa ja eläinlääkärin tarkistuksessa.

  i. Jacobus (kwpn, 165cm, vprn)
  ii. Clemens xx (163cm, rn)
  ie. Fleurette (kwpn, 166cm, rt)

  e. Klazina (kwpn, prn, 167cm)
  ei. Jodocus (kwpn, rn, 167cm)
  ee. Beeatrix (kwpn, prn, 165cm)

  (Nimeksi voidaan toki laittaa myös jotain muuta, esim. Roosje, Sabien, Sarien tai Yoricka.) • @AnneL voisin Hennan napsaista mukaani 🙂 • @inna Jee! Vie pois, laitan sille yhen nopeen kuvan mukaan varastoista. • @annel Kuva Hennan sivulle lisätty, jos kelpaa messiin 😆


 

3
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.6k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.