Etsitään ratsuttajaa/valmentajaa nuorelle hevoselle (tekstinvaihtoa)!  • 🙋 Saana Talvilehto etsii nuorelle Sharazade-tammalleen ratsuttajaa/valmentajaa hevosensa 3-4-vuotiskaudelle (Sade täyttää neljä vuotta 4. kesäkuuta 2020). Kaikista helpointa olisi, mikäli ratsuttaja/valmentaja voisi vierailla Sateen suomalaisella kotitallilla Seppeleessä ja Saana voisi toimia avustajana joka kerralla (on valmis nousemaan myös itse satulaan ensimmäisellä kerralla).

    🏇 Sade on nuori, älykäs mutta reaktiivinen ja siten herkkä täysiveritamma, joka on tottunut maastatyöskentelyyn ja tutustunut varusteisiin. Uudet asiat jännittävät, mutta kun Sateen antaa rauhassa tutustua ja tottua asioihin, niin se osaa myös yllättää fiksuudellaan - rentoutuen nopeasti, kun tamma huomaakin ettei mitään syytä hermoiluun ole. Saana puolestaan on enemmän tai vähemmän läpi elämänsä ratsastanut 24-vuotias tuore hevosenomistaja: jopa vähän uhkarohkea Saana on tottunut kaikenlaisiin hevosiin, mutta ratsutus on hänelle vielä uudehko haaste eikä hän halua tehdä virheitä Sateen suhteen, joten siksi hän haluaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

    🤠 Ratsuttajan/valmentajan tulisi siis olla halukas vierailemaan Sateen luona tamman kotitallilla, omata kokemusta nuorten hevosten kouluttamisesta ja olla halukas tekemään pitkäjänteisen koulutussuunnitelman yhdessä hevosen omistajan kanssa. Ratsutusvalmennus on mahdollista toteuttaa myös englanninkielellä, jos ratsuttajavalmentajan tausta sitä vaatii. Matkakulut lisätään ratsuttajavalmentajan pyytämään palkkioon. 💰

    📰 Toteutus tekstinvaihtona ajalla maaliskuu - joulukuu 2020. Vähintään 3 aiheenmukaista päiväkirjamerkintää sekä koulutussuunnitelma hahmoteltuna paperille. Palkkana halutunlaiset tekstit (pk-merkinnät, valmennukset, luonteet, sukuselvitykset tms.). Ota yhteyttä, jos tämänkaltainen tekstinvaihtodiili inspiroi!


 

3
Online

997
Users

13.2k
Topics

248.0k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.