ARJ-Cup etsii järjestäjää  • Oma harrastukseni on tällä hetkellä puhelimen varassa ja kilpailuiden järjestäminen on tästä syystä varsin hankalaa (marraskuun cupin tulokset vieläkin arpomatta, pahoittelut osallistuneille). Jotta tammikuun ARJ-Cupin saa järjestettyä, tarvitsee sitä varten uuden vastuuhenkilön.

    ARJ-Cupia on järjestetty nyt joka toinen kuukausi, itse en tiedä milloin pääsen seuraavan kerran cupia pitämään mutta ainakin tammi- ja maaliskuulle tarvitsisin siihen jonkun muun. Jatkossa voisin tarvita esim. joka neljäs kuukausi apukättä jos joka toinen kuukausi on liian paljon järjestäjälle (tämä siis mikäli löytyy halukas järjestämään CUPia pidempiaikaisestikin)

    Cupin järjestäjän valinnalle ei ole niinkään pakollisia kriteereitä. Lajitietämys on plussaa, ja helpottaa jos etuuspisteitä on tarpeeksi että kutsu menisi suoraan kalenteriin. Parempi kuitenkin että tähän hommaan löytyisi kuka tahansa kuin että CUP jäisi jatkossa kokonaan järjestämättä/järjestettäisiin vain harvakseltaan.

    Hakemuksia voi laittaa tähän topaan tai sähköpostilla osoitteeseen tacivirtuaali@gmail.com  • ⬆  • ⬆


 

17
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

262.1k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.