Etsitään tarinapaikkoja / tapahtumia joulukuu


 • VHRY

  Otsikko kertoo. Linnan ritari Uwain karkasi tutkimaan ulkomaailmaa ja nyt etsin paikkoja / tapahtumia tarinointia varten.

  Ensimmäisenä saavuimme Suomeen @Bella itsenäisyyspäiväretkelle. Minne matka jatkuu? Ehdottakaa! Valmiita tapahtumia, mahdollista maastoseuraa, yösijaa jne. Kaikkea saa ehdottaa!

  ❤ Ihanaa itsenäisyyspäivää


 • Piirrosharrastajat

  Hopiavuoreen pääsee aina vierailemaan ja varmasti yöpymään, vähintäänkin tallin yläkertaan remontoituun (ja oikeesti tosi makeeseen) taukotilaan, sillä tallilaiset itse eivät sitä ole oikein oppineet käyttämään. Kaikki tuppaavat änkeämään pihapiirissä sijaitsevan isännän omakotitalon tupaan, eikä isäntä kyllä ole siitä yhtään pahoillaan.
  Maastoseuraa saa ihan varmasti, voin ainakin oman hahmoni Noan luvata ic tammansa Flidan kanssa hömppäilemään maastoon, mutta ainakin Hello Skotin kanssa, sekä Camilla Pasin, Nelly Cozminan, Outi Jussin ja Sonja Salierin kanssa lähtevät mielellään näyttämään paikkoja! Miksipä ei muutkin, mutta vähintäänkin nämä sankarit ovat ennenkin tykänneet maastoilla 😄 ja meillä jokaiseen tarinaan saa kommenttia ja usein ihan vastakaikuakin edes vähän!


 • Esteratsastajat

  Meillä on tämänpäiväisen itsenäisyyspäivämaaston lisäksi mm. joululeiri, villejä kisoja ja kalenterista voi löytyä yhtä sun toista kirjoittamisen inspiraatiota 😉


 • VHRY

  Oi ihanaa! Varmasti tullaa kummassakin käymää ja tsekkaan Jannican kisat pian.

  Uwainkn esittelyn heitän, kun saan kuvan tehtyä 🙂


 • VHRY

  Nsotan esille 😄 • No Viihdelinnaan on ritarit aina tervetulleita. Meille saa ilmestyä ilman kutsuakin tai ilmoittautumista. Varsinaista toimintaa ei vielä juuri ole, mutta Jason haastaa mielellään Uwainin taitoratsastus skapailuun ja keskiaikaseura järjestää kyllä turnajaisharjoituksia. Keskiaikatuntilaiset saattaisivat myös innostua ulkopuolisesta menttori opettajasta.


 • VHRY

  Aivan varmasti tullaa myös viihdelinnassa käymään 😄


 

12
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.