M: Myyntiehdottomat tuontisuokit


 • Piirrosharrastajat

  Lähtevät hövelein mielin kotiin kuin kotiin! Alustavasti yksi heppa per ostaja, mutta katsellaan sitten uusiksi, jos uhkaa jäädä kodittomia. Lähden ip:n viettoon toisaalle ja palailen la tai su tarkistamaan tilanteen. Tuolloin lähtevät parhaalta kuulostavan (tai ainoan) tarjouksen perusteella uuteen kotiin. Tarjouksenjättöaikaa on ainakin la klo 17 asti.

  Koko kolmikko on kotoisin samasta osoitteesta, suomenhevosia ja erinäisiä poneja kasvattavalta Kuustomaan hevostilalta.

  01 sph-o. Mahtipöntinen
  Kaikkea sopii toivoa: kuten sitä, että hevoslapset sattuisivat edes joskus perimään vanhemmiltaan parhaat puolet. Tämä ei perinyt, kummaltakaan. Isä Pikkumöttönen on ihan huikeasti hyppäävä ja pieneen kokoonsa nähden näyttävästi liikkuva urheilupiensuokki, ja sellainen toivottiin varsastakin tulevan. Lisäksi toivottiin, että se perisi kimovärin emältään Harmajaiselta.

  Ei se nyt kovin kummoisesti liiku, tämä kohta seitsenvuotiaaksi kääntyvä pörisevä ikipullukka, eikä se edes oo kimo. Ruoka maistuu Pöntiselle paremmin kuin pienhevosen varteen sopisi. Ihan kivalla asenteella se kuitenkin töitä tekee, erityisesti kärryjen edessä, ja on se joskus hypätä leiskauttanut vahingossa isomman esteen kuin mille ratsastaja sitä yritti ohjata. Voi siitä siis jotakin tulla, vaikka niin no, aika perus-Pöntiseltä se kyllä nyt vaikuttaisi.

  02 sh-t. Muriina
  Vankka, vähän hapan nuori tamma voisi olla aivan hirvittävän hyvä monessa asiassa: ekaksi tulee mieleen että hitsin hyvä kouluratsu, mutta olisi siitä varmaan valjakkohepaksi taikka siitostammaksi, onhan sillä sukua. Ratsastuskouluun se on varmasti turhan äksy, tai että ei nyt ainakaan mikään aivan ihanteellinen ihmisläheinen asiakaspalvelijaluonne.

  Isänsä Kukuuleekokuu on just se hitsin komee kansikuvaori, jolla on loputon liinaharja. Siis aivan törkeen hieno. Menee sinnikkäästi vaativaa, vaikka ei nyt ehkä ihan puoliveristen veroisesti, mutta sehän on vaan tuomareiden ymmärtämättömyyttä. Emätamma Marmoriimi on nähty eri vuosina eri lajien mestaruuskisoissa, ja koskaan se ei ole mitään voittanut, muttei sen suorituksia ole tarvinnut hävetäkään. Nyt se on alkanut tehdä uutta alanvaltausta, kun omistajaa on kauheasti ruvennut kiinnostamaan valjakkoajo.

  03 sh-t. Hupiini
  SÖPÖ! Saa anteeksi kaiken, koska näyttää niin tolkuttoman somalta ja suorittaa tyhmyytensäkin korvat niin iloisesti hörössä. Hupiini on oikea puuhapirkko, se on jatkuvasti tohisemassa jossakin jonkin uuden harrastuksen parissa. Siinä se on tullut kyllä ihan emäänsä. Hulivilijonkka nimenä kuvastaa meinaan Hupiinin mutsia just eikä melkein täydellisesti. Isä on tavallisen hieno Kajo-Kuriiri.

  Hupiinilla ei oo oikein tehty vielä mitään, ja kun sen sukukin on sellaista oikein yleistä yleispainoitteista jokahommansuokkia täynnä, on vähän paha mennä lupailemaan että mihinkä tästä varsasta isona olisi. Vauhtia kyllä piisaa joten jospa se vaikka aikaratsastusluokissa joskus loistaisi, ja puuhamieltä ja ongelmanratkaisukykyä varmasti sen verran että tästä voisi saada somesensaation: Rubikin kuutioita ratkovan hevosen. Suunnilleen.


 • Piirrosharrastajat

  Pöntinen Pikkumutan sulhoksi Käkiharjuille? Tiedä vaikka se Reijan opeissa kouliintuis eteväksi (mutta isomahaiseksi) estetykiksi? Ja mistäs sitä tietää vaikka vastavuoroisesti opettais Reijaa kärryhommeleihin.


 • Piirrosharrastajat

  @mila Pikkumutta saa ehdottomasti oman Pöntis-kamun!

  Loput voi käydä napsaisemassa ilmoitusluontoisesti pois, jos on varastossa suokinmentäviä kolosia 🙂


 

1
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.