Ostoslistalla sekalainen seurakunta • No mutta hyvää päivää ihmiset.
  Telma ja Jason (eli minä monessa persoonassani) ovat jälleen päättäneet nostaa Viihdelinnan takaisin kansan tietoisuuteen ja päivitellä vähän kesän tapahtumista. Kesä on ollut niin kiireinen että puolet tallin hevosista ovat kiertäneet eurooppaa ja toiset puolet Suomea, joten talli on ollut jopa tyhjillään pari viikkoa. Nyt panostetaan kotitalliin ja etenkin keskiaikaratsastukseen (+ratsastuskouluun).

  Aloitamme pienellä kaluston uusimisella ja poistamme tallista hevosia jotka kesän aikana ovat osoittaneet ettei tämä välttämättä ole niiden leipälaji. Kuitenkin tämä topiikki ei ole poistoille varattu, vaan nimen omaan uusille hevosille varattua aluetta.

  Keskiaika ja showratsastukseen soveltuvat rodut (no oikeastaan kaikki siis) ovat meille tervetulleita. Erityisesti barokkirodut, tinkkerit, raskaat kylmäveriset, isot puoliveriset ja kenties hieman täyttävertakin tuomaan talliin vauhtia.

  En lupaa mitään erityisen aktiivista elämää, mutta mukana tallin tarinoissa foorumilla (tällä hetkellä on työn alla keskiaika seuran sivujen kuntoon laitto ja sen jälkeen aloitetaankin tarinointi eli erillinen osio kesä 2019, johon kirjataan näin jälkikäteen tapahtumista, joihin on osallistuttu).

  Rakkautta ja hellää huomaa siis tarjolla. Kaikkien hevosten ei tarvitse kyetä toimimaan joka paikassa tai ratsastuskoulussa, sillä ammattiritareillemme ja show porukalle sekä stunttaajille on tulossa omia / työsuhde hevosia.

  Areena on teidän esitelkää hevosianne, saa olla siis tuontisukuisia tai suvullisia ihan sama, melkein mitä vain eikä tarvitse edes olla puhdasrotuisia. • Täällä kaksi irlannincobia myynnissä 🙂 • meea// en vielä päättänyt tuleeko ori vai tamma (rippuusiis kuvista mitä löydän)
  o. Dyantha’s Seosamh / Dyantha’s Catraoine
  a-sektio
  ruunikko, musta tai rautias (kirjava)
  syntynyt 06.11.2019
  i. Szoltan
  e. Dyantha’s Caitlinn
  2-polvinen
  koulu- ja valjakkopainotteinen • @sissip / Varataan varsa teille. Ilmoittele sivut kunhan saat tehtyä. 🙂


 • Esteratsastajat

  Meillä olisi tinker vielä myynnissä 🙂 ei tarvitse välttämättä tulla piirrettyä, on syntynyt jo helmikuussa eli meidän ikääntymisellä olisi 4-vuotias, pääsee heti töihin (toki ikääntymisen saa myös muokata haluamakseen). Varsasta on kaavailtu tammaa, mutta toki nimi sopii orillekin ja myös nimessä on vaihtamismahdollisuus mieluisakseen, on vain ehdotus 🙂 • Jannica // mietitään mulle tuli heti kuva ongelma ;D


 • Esteratsastajat

  Eikös ransulla ollut jotain mustia tinkertammoja 🤔 • nosto 7.12. Ensi viikolla vasta sivujen pariin, pahoittelut


 

5
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.