Pikkujoululahjaksi 3 valmennusta (kaikki viety)


 • Piirrosharrastajat

  Hemsbury Stables - vanha kivikartano, puiseva talliporukka, vimpan päälle lakaistut lattiat ja jos jonkisorttinen kirjava kaakki karsinoissa.

  Tuntitoiminta on muutaman viime vuoden aikana supistunut lähes olemattomiin, kun lähiseudulle aukesi oikea ponikoulu, ja kukapa siitä ketään voi syyttää. Henkilökunnalla ja omistajilla oli itselläänkin intoa lähinnä jalostukseen, kesänäyttelyihin ja tapahtumaelävöittäjinä toimiseen.

  Joulu tekee tuloaan ja hiljalleen Hemsburynkin on aika varovasti vitkutella kokeillen kohti tulevia toimintamallejaan. Ehkäpä siitä tulee vielä oikeasti tapahtumajärjestäjä ja omaan tahtiin omanlaisia hevosiaan kasvattava valmennustalli.

  Jonakin päivänä. Vaan ensin…

  🔔 Pikkujouluvalmennukset 🔔

  • Tilaa valkoissa on kolmelle, pituus on lahjana 250 sanaa.
  • Jos teet kuittauksen, saat venytettyä valkkaa 500:n sanan mittaiseksi päiväkirjamerkinnäksi.
  • Lajeina tarjotaan koulu- ja esteratsastusta, maastoesteitä, valjakkoajoa, työajoa ja tent pegging/WE -tyylisiä harjoitteita. Valitse omasi!
  • Hevosella ON OLTAVA luonne, jotta sitä voi valmentaa.

  Valmennuspaikkana toimii Hemsburyn kartano, Shropshire, Yhdistynyt kuningaskunta. Valmentajana joku tallin hahmoista vähän lajin mukaan, saat tietää jahka saan kirjoitettua lahjasi.

  🔔 Ilmoittautuminen 🔔

  Ratsastaja & Hevonen (linkillä)
  Lajitoive
  Nykyinen taso
  Tavoitteet/haasteet valmennuskerralle
  Kuittaatko valkan?

  🔔 Kuittausmahdollisuudet 🔔

  Näissä kuittauksissa on se kiva, että nekin ovat oikeasttaan sua ja hevostasi varten - eivät siis sinänsä mikään maksu meikäläisele. Haluan vain antaa pontta tarinointiin ja puuhiin 😉 ❤

  • Piirrä kuva pollestasi suorittamassa valmennettavaa lajia, joko haasteiden kanssa treenaillen tai niistä yli päässeenä hienostellen. Mitään vähimmäisvaatimusta ei ole, lyijykybäluonnoskin sopii!
  • Kirjoita pieni tarina siitä, kuinka te kaksi ratsusi kanssa valmistaudutte valmennussessioihin, tai kuinka niistä on mukava palautua jälkeenpäin. Saat itse määritellä pituuden.
  • Kirjoita tarina valitun lajin omatoimisesta treenaamisestanne. Mikä oli se viimeinen korsi joka katkaisi kamelin selän ja sai hakemaan valmentajan luo? Tai mikä on se tulevaisuudentavoite jota todella haikailette tiiminä? Pituus vapaa.

  🔔 Valmentautujat 3/3 🔔

  1. Silja Seljaranta & Bulgari koulu 500 (kesken) @leahiiii
  2. Joonas Hopeavuori & Martti koulu 500 (kesken) @Jesse
  3. Aava Punavuori & Kajo koulu 500 (kesken)


 • ihanaa 😍 ❤

  Silja Seljaranta & Bulgari
  kouluratsastus
  Intermediate I (tavoite GP)

  Tavoitteet/haasteet valmennuskerralle
  Saada lisävarmuutta Intermediate II harjoitteluun, ja vähän jo helpoimpien GP-liikkeiden harjoittelua – niitä on aloitettu jo kotona, mutta toistaiseksi ei vielä valvovan silmän alla vaan Siljan oman pyllytuntuman mukaisesti (joten valvovaa silmää tarvittaisiin …).

  Kuittaatko valkan?
  Mahdollisesti, riippuen siitä koska olisi ns. deadline (tai jos sen voi hoitaa niin, että jos deadlineen mennessä ei ole kuittausta niin sitten sitä ei tule) ? 😄


 • Piirrosharrastajat

  @leahiiii jos ei sulla ole mulle mitään deadlinea niin en myöskään silloin hoputa sua 😄 väännän näitä kuntoon itse tod.näk. vasta ens kuun puolella joten ei mitään hoppua!


 • Piirrosharrastajat

  Aaaa, jes!! Meinasi jo epätoivo iskeä, kun kaikki tarinameiningit on kohta jo lusittu ja mulla olis nyt vasta aikaa lähteä niihin mukaan että saan yhden hahmon tarinaa eteenpäin 😭 Niin että ehkä muuan Hopealinna voisi päästä mukaan, kun sopivasti reissaa muutenkin kokoajan!

  Joonas Hopealinna & Mr Smarty Pants 5594 xx
  Kouluratsastus
  Hevosella Helppo A, ratsastaja kallistuu osaamiseltaan vaativan tason puolelle

  Tavoitteet/haasteet valmennuskerralle
  Kouluratsastus on sekä hevosen että isäntänsä heikkous, kumpikin pitävät sitä suhteellisen tylsänä. Tavoitteena pureutua ahkeraan työskentelyyn täydellä keskittymisellä, ja saada Martti taas rehellisesti töihin nyt viime kuukausien epäsäännöllisen valmentautumisen vuoksi. Etenkin kokoaminen on ollut haasteena, sekä tyylipuhtaat laukanvaihdot.

  Kuittaatko valkan?
  Kyllä!! Hirveästi tekee mieli päästä näistä kahdesta kirjoittamaan, miksei piirtämäänkin jos aika vaan sen sallii.


 • Tarinaheppailijat

  Aava Punavuori & Oldfinion Aamunkajo
  Kouluratsastus
  Helppo A

  Tavoitteet/haasteet valmennuskerralle
  Kajo on aika reipas hevonen. Sen huomaa kyllä kun sillä ratsastaa. Joskus homma lähtee vähän lapasesta liiallisen vauhdin takia, joten ratsukko tarvisi hieman valvovaa silmä, ettei ihan pelkäksi päättömäksi laukkailuksi menisi 😅

  Kuittaatko valkan?
  Todennäköisesti joo😍Kajo on inspaava hepo ja jäänyt vähän vähemmälle käytölle, joten nyt ois hyvä mahis päästä vähän kirjottelemään tälllekin tammalle tekstiä! 😊


 

10
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.