Etsitään hevosenhoitajaa kouluhevoselle Kallaan


 • Tarinaheppailijat

  #teamHarry etsii nyt kolmatta jäsentä pitkäaikaisen hoitajan jäätyä entiselle kotipaikkakunnalle. Jutta oli hoitajana hurjat neljä vuotta (kyllä, ihan oikeaa vuotta!) eli uskoakseni tiimissä on ihan mukava olla!

  Harry on 12-vuotiaaksi kääntyvä kouluhevonen. Sitä on kutsuttu niin valtamerilaivaksi, hirveksi kuin harmaakorvaksikin, mutta suuresta koostaan huolimatta hevonen on todella sympaattinen persoona. Se on kiltti ja vilpitön, mutta se ei tarkoita, etteikö sen kanssa sattuisi ja tapahtuisi: Harry on myös vähän hölmö ja säpsy. Tamma on todella sosiaalinen ja tykkää kaikista ja kaikesta, joten uusi hoitaja toivotetaan varmasti tervetulleeksi mitä lämpimimmin! Harry on kahdesti varsonut ja jossain vaiheessa on tarkoitus varsottaa se vielä ainakin kerran, mutta se ei ole ajankohtaista nyt.

  Ratsukko on tällä kaudella noussut kilpailemaan kansallisissa vaativa B -luokkia ja treenaa parhaillaan vaativa A/PSG -asioita valmentajan valvovan silmän alla. Kerran viikossa ratsukko ajelee Vantaalle Salli Silmun kotitallille intensiiviseen yksityisvalmennukseen pitkäaikaisen vakivalmentajan Daniel Susinevan ollessa Saksassa. Valmentautuu kuitenkin myös muilla aina tilaisuuden tullen. Kilpailee usein viikonloppuisin.

  Robert on 23-vuotias pojankloppi, joka on puoliksi britti ja puoliksi suomalainen. Ihan perustaitava ratsastaja, joka kehittyy ratsastamalla siinä missä muutkin - ei mikään nuori superlahjakkuus, vaan kova tekemään töitä. Epäilee kovasti itseään ja omia taitojaan, jolloin hoitajan on hyvä tsempata. Vieraille saattaa vaikuttaa vähän tympeältä ollessaan lyhytsanainen ja hiljaisempi, mutta ystävilleen lojaali ja hauska tapaus, jonka saa aina ylipuhuttua mukaan milloin mihinkin.

  Hoitajalta toivotaan aktiivisuutta. Kirjoitan itse aktiivisesti tätä kaksikkoa, meillä on melkein viiden vuoden edestä päiväkirjamerkintöjä useiden satojen Word-sivujen verran, joten toivoisin hoitajaltakin aktiivisuutta! Joka päivä ei tarvitse kirjoittaa, tietenkään, ja aina ei yksinkertaisesti ehdi suunnitella aikatauluja virtuaalihommille alati muuttuvalta irl-elämältä, joten en kyllä hyvää tyyppiä potki ulos hiljaiselonkaan takia. Kunhan ei jää yhdeksi hoitokerraksi vuodessa.

  Ainakaan alkuunsa tiedossa ei ole ratsastusta, myöhemmin varmasti jotain kevyttä liikutusta ja maastoilua. Harry asuu Kaajapurojen vähän vaatimattomalla tallilla, joten hommia varmasti riittää. Hoitajan olisi hyvä handlata ainakin klippaushommat perushoitotoimenpiteiden lisäksi, mutta Robert arvostanee myös trailerinkuljetustaitoja. Pääasia on, että uusi hoitaja on hyvä tyyppi, joka solahtaa osaksi tiimiä vaivatta, ja arvostaa realismia.

  Harry ja Robert asuvat tosiaankin Kallassa, josta löytää lisätietoa täältä. Kylänpahasen lähellä on isompiakin pitäjiä: Murronmaa (25km), Kytömäki (30km), Saraja (35km) ja Orijoki (38km). Hoitajahahmon olisi hyvä asua jossain kohtuullisen hollilla, jotta tallille kulkeminen useita on realistista. Ikärajoitteita ei ole, eikä vaadita sen kummallisempia ratsastustaitoja tai muuta - kunhan hevonen pysyy käsissä! Auburn on tarinointiympäristönä todella aktiivinen, ja hoitajahahmo on enemmän kuin tervetullut suunnittelemaan juonikuvioita olemassaolevien hahmojen kanssa. Ilmapiiri on lämmin ja offin puolella lätistään milloin mitäkin, joten myös “talliporukkaan” on helppo solahtaa.

  Mulle saa laittaa yksityisviestiä tai sähköpostia mattyvrl a gmail.com, tai lisätä Discordissa jubu 🦔#8764 - vastaan mielelläni kysymyksiin tai höpöttelen muuten vaan tarinajutuista! Jos kouluhevonen ei kiinnosta, mulla olisi mahdollisesti tarjota myös groomin pestiä toisten (este)hahmojen parissa 🤔


 • Tarinaheppailijat

  Etusivulle 🙏🏼


 • Tarinaheppailijat

  Wau, Harry on tosi nätti😍😍


 • Tarinaheppailijat

  @aava-p ❤

  Mahdollista on myös vuokrausdiili, jolloin vuokraaja käy 1-2krt viikossa hyppäämässä. Hevosen taso tällä hetkellä 40-60cm,
  ratatreeni olematonta… Eli ajan kanssa pitäisi rakentaa. Myöhemmin saa kisatakin.


 • Tarinaheppailijat

  Up we gooo! Teen päätökseni vasta joulukuun puolella kun kaikki messarihullunmylly on ohi ❤


 • Tarinaheppailijat

  Tööt!!

  Tosiaan myös vuokraushomma mahdollinen esteratsastajalle, jonka taso vähintään 80cm!


 • Tarinaheppailijat

  Nosto ☺


 • Tarinaheppailijat

  💗


 

14
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

262.1k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.