Muutama ilmainen valmennus • Kaipaako hahmosi hevosineen pientä wörkouttia? Tässä tilaisuutesi! ✨

  Töissä on nyt niin paljon vapaa-aikaa, että välissä kerkeisi rustailemaan jotain pientä. Näinpä tarjoan ilmaisia valmennuksia valituille ratsukoille 🙂 Valmennukset ovat todenäköisesti ~200 sanaa, lajeina vain este- ja kouluratsastus, kaikilta tasoilta.

  Mitä tarkoittaa valituille ratsukoille? Kirjoitan aiiiivan inspiraation varoissa, valikoiden mikä sitten tuntuukaan hyvältä, just sillä hetkellä. Valmennusta pyytäessä mainitse vähintään ratsastajan nimi, hevonen linkitettynä, laji ja taso.
  Jos mainitset aiheen missä ratsukko haluaisi kehittyä, on todenäköisempää että innostun siitä kirjoittamaan.
  Huom, hevosella täytyy olla jonkinlainen luonnekuvaus!

  Valmentajana toimii Suomessa (tai missä hevosesi majaileekaan 😉 ) vieraileva Veronika Lyons, puoliksi sveitsiläinen puoliksi suomalainen kilparatsastaja, joka on erikoistunut kouluratsastukseen. Nainen on hyvin aurinkoinen persoona, valmennuksissa suorasanainen ja ammattimainen. Opetus järjestetään hevosen koti- tai lähitallilla. Suomen kielen lisäksi valmennus onnistuu englanniksi, saksaksi ja ranskaksi (viimeinen ontuvasti). Lisätietoja vaikka omaan päiväkirjamerkintään saa pyytämällä 😊

  Hyvää joulunodotusta! 🎄 🎅 ❤


 • Suomenhevoskasvattajat

  Sirua saa käydä valmentamassa koulussa va B-tasolla. Tämän hetken haasteena on meillä laukanvaihdot: tamma ennakoi hirveästi ekan kerran jälkeen ja vaihtaa etupää edellä. Ratsastajana enna.


 • Esteratsastajat

  Meilläkin saa käydä ihmettelemässä pohjoisen poneja 😄 Esimerkiksi Mayhemin kanssa kertailla helppo B tason asioita 😊


 • Tarinaheppailijat

  Eetu Hopiavuori just valitti tarinassaan, ettei hän tapaa saada ikinä valmennuksia Jussin kanssa, koska Otsonmäen taitavimmat ratsastajat eivät halua häntä valmentaa (koska ovat Eetun emäntä, äiti ja pahin vihamies). Hän olisi siis kiitollinen valmennuksesta! • Kornel voisi olla myös valmennusta vailla. Orilla on takanaan todella hyvä kisaura, mutta nyt vanhemmiten treenien määrä on vähentynyt, eikä Kornelilta meinaa löytyä enää sitä tarvittavaa energiaa esteille. Saa siis tulla motivoimaan, sekä oria että ratsastajaa Briannaa (josta lisää täältä)! 🙂


 • Suomenhevoskasvattajat

  Fleuria ja Silviaa saisi valmentaa ihan kummassa lajissa tahansa. Taso on tällä hetkellä suunnilleen HeA & 90-100cm. Fleur on vielä suhteellisen nuori hevonen, jonka ansiosta se on kovin energinen ja ehkä vähän sellainen hössöttäjä. Vielä syyskuussa saimme muun muassa seuraavanlaista kommenttia nuorten hevosten koulukilpailuista: “Hyvä kokonaisuus, mutta meno oli aika vauhdikasta. Tammalla tuntui olevan kiire suorittaa liikkeet loppuun saakka, mutta ratsastaja osasi ennakoida hevosensa liikkeitä hyvin”. Jotkin tarkkuutta ja rauhallisuutta vaativat tehtävät voisivat olla siis paikallaan 🙂 • Pulua voisi valmentaa omistajansa Siljan kanssa 😄 parivaljakko kilpailee tällä hetkellä PSG-tasolla ja alkanut starttaamaan myös int I -luokkia. GP-tason liikkeet ovat harjoittelun alla, joten niiden kanssa ratsukko mielellään haluaisi apua 😊 • Fessi on mun ihan uusi russtamma, jolle on juuri löytynyt 13-vuotias vuokraaja Enni Haavikko. Ratsukon olisi tarkoitus alkaa kisata esteitä ja koulua, ja valmentautuisivatkin mielellään matalalla tasolla kummassa tahansa lajissa 🙂 Korjattavaa löytyy vielä vähän kaikesta, ovat kuitenkin toisilleen vielä melko tuntemattomia, eli perusasioiden hiominen olisi nyt tärkeintä.


 • Tarinaheppailijat

  Harriet voisi olla kaipuussa. Valmennusajankohta voisi sijoittua ensi viikolle jos valmentajalle sopisi. Kaajapurojen kenttä on tosin aika koppuraa, mutta Auburn Estaten maneesia saa purtsilaiset käyttää maanantaisin 11-14 ja perjantaisin 20-22. Robert on vähän omien demoneiden kanssa painiva, mutta päättäväinen ja kunnianhimoinen ratsastaja, joka tähtä Dressage Mastersiin ja ensi vuonna tason kohotukseen. Valmennuksessa saa alkaa jo tehdä siirtymää vaA-tasolle, pääpaino kuitenkin vaB. • Dziki kaipailisi huomiota kun on jäänyt nyt vähän taka-alalle mun hommailtua paljon varsojen kanssa. Tämä arabiori on estepainotteinen ja hyppää peräti 120cm tasoa 🙂 Ratsastajana sillä on Shannon. • Raptor ja ratsastajansa Jasmin olisivat ehdottomasti valmennuksen tarpeessa! Eikä lajillakaan ole väliä, sillä koulupuolella (heB/heA) ongelmina ovat olleet liiallinen vauhti ja hutilointi. Esteitä Jasmin ei ole orillaan yksin uskaltanut hypätä ollenkaan (orin luonne) ja edellisestä kerrasta valmennuksessa on vierähtänyt kauan.


 • Tarinaheppailijat

  Kiia ja Toru voisivat tarvita valmennusta kouluratsastuksessa HeB-A tasolla. Hieman hakusessa niin ratsastajalla kuin ratsullakin jutut kun yhdessä yritetään päästä etenemään korkeampiin luokkiin. Mielellään treenailla HeA juttuja, mutta HeB juttujakin saa kyllä vääntää. Valmennus voisi olla mielellään sijoittunut ensi viikkoon maanantaille kello 11-14 välille Auburn Estaten maneesiin kun oman kotitallin kenttä ei oikein ole niin hyvässä kunnossa. • Selina Valentín ja Thalia ovat kilpailleet korkeimmillaan 120 senttimetrin ratoja, mutta kotona treenattavaa riittäisi pienemmissäkin esteissä - toiveena olisi ennen ensi kautta saada malttia radanratsastukseen, ratsastajaa tasaisemmaksi ja hevonen pois moodista ”juuri hyppäämäni este on sapelihammastiikeri, pakko rynnätä niin kovaa kuin pääsen eteenpäin”. Parivaljakko on koittanut hioa tiimihenkeään sileänvalmennuksissa, ja jos valmentaja näkee sen paremmaksi ratkaisuksi kuin ylläolevien ongelmien ns. suoraan käsiteltäväksi ottamisen, niin myös kouluvalmennus olisi varmasti tehokas oikean ihmisen valvovan silmän alla!


 • ♞ Puoliveriharrastajat

  This post is deleted!

 • ♞ Puoliveriharrastajat

  Lennin kanssa kaipailtaisiin kouluvalmennusta, tällä hetkellä ongelmana kotitreeneissä on ollut liiallinen vauhti ponilla ja keskittyminen ei oriilla oikein pysy tekemisessä. 🙂 • Ihanaa että on näin paljon kiinnostuneita ❤ Veronika onkin iskenyt jo silmänsä muutamaan potentiaaliseen ratsukkoon, valmennuksia tulee kun tulee yksityisviestin kautta 😉

  Vielä jos jollakulla on hinkua niin apajille vaan! • Me voitais Rompun kanssa olla kouluvalmennuksen tarpeessa! Treenailu etenkin HeA tasolla on tässä nyt vähän jäänyt ja oriin motivaatio kouluratsastukseen on vaikuttanut hieman vähäiseltä kun ollaan menty vain helpompia juttuja. Voitais siis tarvita joku patistamaan niille vaikeammillekin tehtäville😅


 

15
Online

956
Users

12.7k
Topics

235.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.