o: sukuselvityksiä (€/kisat)


 • Suomenhevoskasvattajat

  Ostan evm-sukuisille hevosille 3 polven sukuselvityksiä mieluiten euroilla. Sukuselvityksillä ei ole varsinainen kiire, mutta haluaisin tietää heti alussa hintasi lisäksi aikataulusi. Olisi kiva nähdä myös mitä tahansa tekstinäyttöä, ellet ole jo vaikkapa tarinapiireistä minulle erittäin tuttu kirjoittaja. Tekstinäytön ei tarvitse olla sukuselvitys, eikä muutenkaan mikään kilometrien mittainen! 🙂

  Arvostan sukuselvityksissä tiivistä ilmaisua vailla turhia jaarituksia. Mitä lyhyemmin saat asian ilmaistua niin, että kaikki oleellinen tulee sanottua selkeällä tavalla, sitä arvokkaampi sukuselvitys minulle on. En siis maksa sanamääristä, sillä olenhan itse jaarittelun maailmanmestari. :DD

  Palkan maksan mieluiten rahana, mutta kisaaminenkin käy.

  Kirjoitettavat sukuselvitykset ovat suurimmaksi osaksi suomenhevosille ja puoliverisille, mutta yksi eksoottinen miniponi ja shirenhevosmöhkäleitäkin minulla on tekstejä vailla.

  //e tekstien on oltava maksun jälkeen vapaasti kopioitavissa ko. hevosen sukulaisille alenevassa polvessa.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Taas olisi tarvetta! Viimeksi topan laittaminen toimi niin nopeasti ja näpsäkästi, että yritetään taas. En ole muuten kranttu sukuselvitysten suhteen, kunhan yhdyssanat ovat suurin piirtein yhdessä, koska itse en ainakaan paremmin osaa. :DD (Ja kaikillahan teillä on heeeei.)

  Olisi myös sellainen tapaus, että täytyisi nimet keksiä sukutauluun ja niistä tehdä sukuselvitys. 😄


 • Suomenhevoskasvattajat

  Pari ihanaa lupasi kirjoitella mulle, mutta tekstejä puuttuu paljon, enkä halua heitä heti näännyttää. 😄 Vieläkin tarvitsisin siis kirjoittajia.


 

9
Online

942
Users

12.5k
Topics

232.2k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.