ERJ + ERJL etsii uutta ylläpitäjää


 • Suomenhevoskasvattajat

  Sen enempää tilannetta avaamatta, oma terveys ei enää juurikaan salli tietokoneella oloa. Tämän vuoksi ERJ sekä ERJL etsii uutta ylläpitäjää. Tehtäviin voidaan tarvittaessa ottaa myös kaksi erillistä henkilöä. Laatuarvostelutilaisuudet on tauolla kunnes uusi ylläpitäjä on saatu. Jaoksen + laatuarvostelun sivut edelleen mahdollista pitää kasvukipuja.netissä hostissa (asia varmistettu Cannabialta).

  Jaoksen ylläpitäjän tehtävänä on ERJ:n puolella hyväksyä jälkeläis- ja kasvattajapalkintoja, sekä päivittää kuukausittain “CUP-kalenteria” (lisätä uusi kutsu ja merkitä edellisestä tulokset
  tulleiksi) + pitää huoli siitä että VRL:n puolella kilpailu- ja tuloshyväksyntä toimii, eli tehdä siellä töitä itse tai rekrytä lisää tekijöitä tarpeen mukaan.

  Laatuarvostelun puolella ylläpitäjällä on taas normaalit laatuarvostelun työtehtävät, eli uusien tilaisuuksien kutsujen teko, osallistujien lisääminen, tuomarointihommien
  jakaminen, tulosten kasaaminen ja julkaiseminen, sekä palkitut-listan päivittäminen.

  Jaoksen ja laatuarvostelun sääntöjen vankka tuntemus on enemmän kuin eduksi. Ylläpitäjän/ylläpitäjien odotetaan jatkavan tehtävissä yhtä aktiivisesti kuin nykyinen ylläpito, eli mm.
  laatuarvostelutilaisuuksien kutsut/tulokset tulee hoitaa kuukausittain ajallaan.

  Hakemukset mielellään sähköpostilla osoitteeseen jvirtuaalinen@gmail.com, jotta pääsen viestejä lukemaan oman jaksamisen puitteissa puhelimella. Otsikointi tietenkin asiaankuuluvasti.


 

14
Online

1.1k
Users

14.2k
Topics

272.0k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.