Virtuaalimaailma nykyään • Hei!
  Olen mahdollisesti palailemassa uudelleen tämän harrastuksen pariin ja haluaisinkin nyt vähän päivittää tietojani nykyisestä toiminnasta. Lopetin virtuaalihevostelun vähän yli 3 vuotta sitten eli en nyt ihan tauno ole, mutta pieni kertaus ei liene pahitteeksi.

  VRL ymmärtääkseni vielä elossa ja sitä käytetään ihan aktiivisesti? Onko jotakin muita järjestöjä, mitä pitäisi tässä vaiheessa tietää? Onko virtuaalisia pankkeja enää olemassa? Hevosklinikoita?

  Seuraavaksi haluaisin tietää hoitajatoiminnasta. Nopealla vilkaisulla en ainakaan löytänyt kuin seppeleen, missä olisi enää hoitajatoimintaa olemassa. Joko hoitajapainotteiset tallit ovat menneet kaikki konkurssiin? Helpompi olisi nimittäin palailla ns. muiden kustannuksella harrastuksen pariin kuin alkaa heti väsäillä omaa tallia 😄

  Viimeisenä haluaisin tietää noista sivupohjista. Onko esim. Altervista vielä käytettävissä? Tai mikä nykyään on sellainen ilmainen sivupohja, missä pystyy käyttämään html koodeja? Vai pitääkö alkaa mahdollisesti miettimään omaa domainia?

  Tässä tuli varmaan nämä tärkeimmät ja toki jos tulee mieleen jotain uutta tietoa harrastuksesta, mitä en hoksannut kysyä, niin kertokaa ihmeessä! • Minä voin ainakin sen verran sanoa, vaikka en vielä itsekään mikään expertti ole, että seppeleen kaltaisia tarinatalleja on mielestäni tällä hetkellä todella paljon! Esim tuolta ratsastajainliiton top tallilistalta löytyy omani lisäksi (Ansamaa) esimerkiksi Dragon Age Estate, Hallava, Hopiavuori, Étables Challinor ja Auburn Estate. Ja tuossahan näkyy vasta 25 tallia ja näin iso lohko on tarinointia, missasin varmasti tässäkin jonkun. Täältä keskustassa jos hakee sanalla tarinatalli, löytää myös varmasti listoja yms 🙂 Että se ei ainakaan ole kuollutta toimintaa 🙂 Muuhun en ota kantaa.

  // Paitsi että itsellä sivut Altervistassa ihan ilmaiseksi ja oon tykännyt tosi paljon selkeyden vuoksi ja voi siis käyttää edelleen html:ää. • VRL on aktiivinen, muita järjestöjä nyt on lähinnä laatuarvostelut ja lajijaokset 🙂 Virtuaalilistauksessa on kätevästi kaikki, en sitä nyt tosin löytänyt…

  Virtuaalipankki Jupiteria ei kai enää ole? 🤔 Eikä mitään vastaavaa, tietääkseni. Hevosklinikoita varmaan on, just täällä forkalla mainostettiin ainakin yhtä.

  Varsinaisia ratsastuskouluja ei hirveän monta täällä Keskustassa kaipati pyöri, mutta yksyityistalleja hevosineen on kyllä, ja niistäkin moni etsii hoitajia 😄 Marjahilla mainitsikin jo kivoja paikkoja! On niitä enemmänkin.

  Sivuista en niin osaa sanoa, Altervistaa opettelen hiljalleen… 😅


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @Tiuhti n mainitsema Virtuaalilista 😉


 • Esteratsastajat

  Tervetuloa takaisin 🙂 melko monessa paikassa on vielä hoitajatoimintaa (meilläkin), mutta hoitajia on kyllä todella vähäisesti muilla kuin piirrostalleilla. Lienee siksi, että ihmiset perustavat tosiaan niitä omia talleja ja vanhan kunnon hoitajatoiminnan kulta-ajan virtuaaliporukka on jo sen verran vanhaa, ettei meistä monikaan enää harrasta, mikä on tosi sääli 😞 uskoisin kyllä, että meillekin hoitajatoimintaa saataisiin jos muutama rohkea hoitaja tulisi tallille, siitä se lähtisi 😄 • Meidän netissä pyörivien lisäksi virtuaalihevosia harrastaa todella iso joukko nuorempaa väestöä instagramissa. (Hallavalla reilu 1000 seuraajaa) Heitä pitäisi jollain tavalla saada tutustuttamaan tännekin 🙂


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @alex-hallava Tyrkytä PKK toimintaa, lienee lähimpänä heidän sydäntään 😂

  Altervistalle ääni täältäkin! On tällaiselle suntuuipakolaiselle ollut ihan ok työkalu, hiljalleen teen tallini siirtoa sinne.
  Laukkaponit ja hevoset ovat siirtyneet saman katon alle tänne, sandin koodaamaan upeaan laitokseen (Joka on petollisen helppo ja kätevä…


 • Kouluratsastajat

  Hoitajatoiminta on elossa ja hoitajia kyllä minäkin etsiskelen Ratsastuskeskus Eevaan😌


 

19
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.