M: shettisvarsoja (varattu) • Tässä ketjussa myydään Fellburyn shettiskasvatteja. Myyntiehdoista sen verran, että poneilla olisi suotavaa harrastella jotain (esim. kisat, näyttelyt, tekstit, jälkeläiset…). Etusijalla on shettiskasvatuksesta kiinnostuneet kodit. Autan myös mielelläni kisaamaan kasvattejani VVJ:ssa jos et itse pysty, kysy! Sivut minulle 2 viikon kuluessa, jos ostajasta/sivuista ei kuulu niin poni palautuu myyntiin.


  ✨ Nimiteema: kaikkea kiiltävää ja kimaltelevaa ✨


  *9.9.2019
  she-o Fellbury Ten Carats (varattu chatissa 30.9. asti)
  i. RWR Charleston (KTK-kelp.)
  e. Fellbury Vienna Waltz (KTK-kelp.)
  5-polvinen suku
  väri: rn/rnhkko, m/hrkko, rt/phkko
  sopii valjakkoajoon ja kouluun

  Vanhempiensa perusteella tästä voi saada oikein läheisyydenkipeän - öh, ei vaan siis terveellisellä tavalla seurallisen ja sosiaalisen ponikaverin itselleen. Vanhemmat ovat vasta aloitelleet kisailua: isä kisaa koulussa ja valjakkoajossa ja emä vain jälkimmäisessä. Molemmilla tullaan kuitenkin kisaamaan täydet sijoitukset ja molemmat viedään myös kantakirjattavaksi asap. Todella ihana pitkä(hkö?) suku, mutta ei harvinaisimmasta päästä.


  *10.9.2019
  she-t Fellbury Candy Quartz (varattu Aava P. 24.9. asti)
  i. Huovilan Robin KTK-III
  e. Huovilan Kamomila KTK-III
  4-polvinen suku
  väri: rn/rnhkko(krj), m/hrkko(krj), rt/phkko(krj)
  sopii valjakkoajoon ja kouluun

  Tässä väriherkkua kerrakseen! Parhaimmassa tapauksessa tästä varsasta saa mukavan, nopeasti oppivan treenikaverin, mutta pahimmassa tapauksessa ujon, kyttäävän ja vain tietynlaisille ohjastajille/ratsastajille sopivan diivan. Myös tällä varsalla on ihana suku; emälinja on kokonaan itse kasvattamani ja pidän siitä kovasti - siksi toivoisin tämän varsan olevan tamma. 🙂 Vanhempien puolesta varsa ei valitettavasti ole KTK-kelpoinen, mutta molemmat vanhemmat ovat kuitenkin menossa VVJ-laatikseen kunhan saavat vähän jälkeläisiä ensin!


  Vanhemmat kasvatit


  *6.4.2019
  she-t Fellbury Disco Affair (varattu chatissa 2.10. asti)
  1-polvinen suku
  väri: mielellään rtkrj
  myydään miel. jalostuskäyttöön

  Fellburyn alkuaikoina syntynyt tamma. Tämän vanhemmat eivät ole eivätkä tule kisaamaan, eivät mene kantakirjaan tmv. Jos tämä ei sinua vaivaa ja fressi jalostusmateriaali kelpaa niin 👏 👏 tässä sinulle poni! On lisäksi luonteeltaan täyttä kultaa. Vaikka tammaa ei ole rekisteröity niin nimeä ei voi muuttaa, koska tammalla on jo yksi jälkeläinen (jolla on muuten täydet VVJ-sijat ja menee lajilaatikseen aikanaan). Myös väri saisi mieluiten pysyä rautiaankirjavana, mutta myös pelkkä rautias käy. Kuvan saa sivuilta mukaan ja multa löytyy myös pääkuva kylkiäiseksi (copyt kunnossa, ovat minun joskus 10v sitten virtuaaliheppoja harrastaneen kaverini ottamat, ollaan best friends IRL!)


  *7.4.2019
  minishe-o Fellbury Campari (varattu chatissa 2.10. asti)
  1-polvinen suku
  väri: musta
  myydään miel. jalostuskäyttöön

  Tällä aika lailla sama homma kuin yo. tammalla: ei rekisteröity, vanhemmilla ei paljon puuhata eikä tällä ponilla ole mitään menestystä entuudestaan. Ainoastaan yksi kantakirjattu, valjakkoajossa kisattu jälkeläinen löytyy - tästä syystä Camparin nimeä eikä väriä soisi muuttaa. Camparin isällä on muutamia VVJ-sijoituksia, jotka lisään isän sivuille jos Camparille löytyy ostaja. Ponin kuvat on vapaastikopioitavat, ransun kansiosta voi käydä poimimassa ne mukaan. Valitettavasti minulla ei ole antaa mustan minin kuvia mukaan.


  ➕ Kuva-apua kasvateille (salasana: yo053)

  Sukupuoliin ja nimiin saa edelleen vaikuttaa, ellei varsan myyntikuvauksessa toisin toivota. Koitan aina keksiä varsoille lisää nimiehdotuksia jos ostaja haluaa. Ostaja saa tietysti keksiä myös omia nimiehdotuksiaan! Fellburyssa varsat nimetään nimiteemojen mukaan. Laitathan ostotarjoukseen myös sivunäytön, jos et ole ennen ostanut minulta poneja. 🙂

  Eli all in all: pistä rohkeasti tarjousta jos joku poni kiinnostaa! 🙂 💕


 • Tarinaheppailijat

  @jp said in M: shettisvarsoja:

  Fellbury Candy Quartz

  Tämä tamma😍Hän ois tervetullut Kanelikavioon (ak). Lupaan rakastavan loppuelämänkodin, jossa harrastetaan: aktiivista tarinointia, sijat täyteen painotuslajissa, laatiksia josjonkinmoisia sekä jalostuskäyttöä! ^^ Kanelikavio on melko tuore talli, mutta siellä kasvatetaan shettiksiä täydellä sydämellä. Tää varsa on aivan liian ihana! 💕 Näyttöinä toimii Minny ja Ritsa • @aava-p Pistetään sulle. 🙂 • Hop 🙃 • Fellbury Pearlfection 😍 mun (epä)onni, että se on tamma. 😄 • @vp “Sukupuoliin ja nimiin saa edelleen vaikuttaa” 😉 😉 • No jos hän tahtoopi muuttaa meille ilman sen kummoisempaa ostotarjousta orina, niin tervetuloa - eiköhän me joku paikka keksitä sitten vaikka kukkapenkistä. Tai autotallista. Tai jostain… 😎 Jollain tahdilla lupaan näyttelyitä, porrastettua valjakkoa, pientä tarinointia ja laatiksia ja kantakirjauksen. Ja muutaman jälkeläisen, joista ainakin yksi jää Maybeckiin kasvamaan.

  Jos hälle saa kuvasponssia, nää ois ihnut! • @vp Kyllähän ehottomasti lähtee teille 🙂 Teemaan sopivia orinimiä joita olin etukäteen miettinyt on Ten Carats, Carbonite, Pearl Jam, Onyx, Gold Digger… Voin keksiä lisää tai sitten voitte keksiä omia ehdotuksia 🙂 Ja kuvat voi napata mukaan.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Jos tämä viimeinen ihanuus lähtisi meille Virtuaalitalli Päikesaareen kärryponiksi kisaamaan VVJ sijat täyteen? Mahdollisesti tulevaisuudessa ponista saatan jättää uuden pikku karvapallon tai pari, mutta tätä en voi luvata 100%. Mikäli varsasta joskus tulee KTK-kelpoinen, niin ikävä kyllä meillä se ei pääse kantakirjaan saakka, mutta saa joka tapaksessa loppuelämän rakastavan kodin ❤

  Sivunäyttöä • @knipse Kiitos tarjouksesta. Olisi kiva jos ponia käytettäisiin jalostukseen, joten sen takia mietin tätä tarjousta vielä. Sanotaan että jos nyt ei muita jalostuksesta kiinnostuneita ostajia loppuviikon aikana löydy niin sitten laitetaan poni sulle? 🙂 • “Ten Carats” myyty nyt chatin kautta!

  Lisätty kuitenkin myyntiin kaksi keväällä syntynyttä 1-polvista ei-rekisteröityä ponia. Aloituksessa lisätiedot 🙂 • Tahtoisiko Disco Affair lähteä minulle hieman tasapainottamaan meidän villiä pientä shettislaumaa? Kiltille ponille olisi todellakin tarvetta, sillä tallin nykyiset otukset; Vauvahai, Hukkis ja Kurre ovat kaikki kovin villiä sekä velmua porukkaa 😅 Tamma pääsisi rentoon kotiin, jossa lähdettäisiin tavoittelemaan ensiksi KTK-kelpoisuutta sekä pyörähtämään valjakkokisoissa täysien sijojen verran (sijoja en tosin lupaa tätä hirveän nopealla tahdilla). Kissanristiäisiä ja tekstejä, Kyöpelinvuoreen on tulossa tallipäiväkirja missä ponien arkea tuodaan julkisuuteen, ja tarkoitus olisi muutenkin keskittyä kunnolla tuohon tarinapuoleen sekä pitää ponilauma mukavan pienenä, mutta sitäkin persoonallisempana! 😊 Tamma saisi myös tulevaisuudessa vielä ainakin yhden (todennäköisesti toisenkin) suloisen varsan lisää, joka jäisi sitten kotiin ihastuttamaan.

  Kyöpelinvuoresta näyttöjä ei vielä kauheasti löydy, mutta muuta näyttöä tarjoaa Skumppa ja Laulu & muut Sällilän hevoset • Kiitos @Rooa ihanasta tarjouksesta, mutta valitettavasti discotyttö lähti nyt uuteen kotiin chatin kautta 😞 Vaikeita valintoja!


 

2
Online

923
Users

12.2k
Topics

225.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.