M: jouluiset shettistammat kuvineen + tilareita • Tässä ketjussa myydään Fellburyn shettiskasvatteja. Myyntiehdoista sen verran, että poneilla olisi suotavaa harrastella jotain (esim. kisat, näyttelyt, tekstit, jälkeläiset…). Etusijalla on shettiskasvatuksesta kiinnostuneet kodit. Autan myös mielelläni kisaamaan kasvattejani VVJ:ssa jos et itse pysty, kysy! Sivut minulle 2 viikon kuluessa, jos ostajasta/sivuista ei kuulu niin poni palautuu myyntiin.


  🎄 Nimiteema: joulu 🎄


  Kaikki myyty

  *10.12.2019
  she-t Fellbury Holly Jolly (myyty)
  i: Blackton Baby Hippo KTK-II
  e: Kruunun Winnie (ilm. joulukuun KTK)
  2-polvinen suku
  värivaihtoehdot: rt/phkko, rn/rnhkko, m/hrkko

  Jos Holly olisi ihminen, niin se olisi sellainen aina (ärsyttävän) iloisella tuulella oleva supersuorittaja, jolla on kaikki elämän osa-alueet reilassa. Yhtä iloinen ja rempseä poni kuin nimi antaa ymmärtää. Perinyt isänsä reippauden ja emänsä kuuliaisuuden, joten on varmasti kelpo valjakkoponi. Ainakin Hollyn emä viedään aikanaan VVJL, isä mahdollisesti. Mukaan saa pienen mallikuvan lisäksi pääkuvan.


  alt text

  *10.12.2019
  she-t Fellbury Sugarplum (varattu 11.12.)
  i: Fellbury Skip Jive KTK-II, VVJ-II
  e: Fellbury Winter Ballet (ilm. joulukuun VVJL)
  4-polvinen suku
  värivaihtoehdot: rt, rn, m (+ mahd. mushroom-geenin kantaja)

  Minun vanha ratsastuksenopettajani sanoi, että on kahdenlaisia poneja: sellaisia, jotka yllättyessään jäätyvät paikalleen, ja sellaisia jotka pinkovat karkuun. Sugarplum kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen kastiin. Tämä poni on pahimman luokan kyttääjä ja uusien esineiden vierastaja. Oppinut tämän selvästi emältään. On kuitenkin hyvä liikkuja ja toimii varmasti kärryjen edessä kiitettävästi, jos ponin huomion saa kiinnitettyä muuhunkin kuin kentän reunalla heiluviin lapsiin, sateenvarjoihin tai puihin. Mukaan saa pienen mallikuvan lisäksi pääkuvan.


  🎅 Joulubonus: tilareita meidän tuontiponeista

  • Fellburyn tuontisukuisista poneista saa nyt tilausvarsoja (normaalisti näistä ei tule kasvattimyyntejä/tarjota jalostukseen)
  • Poneja saa yhdistellä keskenään tai ulkopuolisten ponien kanssa
  • Varsat syntyy joulukuun aikana ja nimetään jouluteeman mukaisesti (voin antaa nimiehdotuksia tai voit keksiä oman nimen)
  • Huomaathan, että vain poikkeustapaukset on rekisteröity/kisattu ym., muuten tuontiponimme ovat puhtaasti jalostusponeja
  • En takaa 100% varmuudella, että kaikki yhdistelmät onnistuvat, mutta kysy rohkeasti!
  • Tutustu tuontiponeihin!

  ➕ Kuva-apua kasvateille (salasana: yo053)

  Sukupuoliin ja nimiin saa edelleen vaikuttaa, ellei varsan myyntikuvauksessa toisin toivota. Koitan aina keksiä varsoille lisää nimiehdotuksia jos ostaja haluaa. Ostaja saa tietysti keksiä myös omia nimiehdotuksiaan! Fellburyssa varsat nimetään nimiteemojen mukaan. Laitathan ostotarjoukseen myös sivunäytön, jos et ole ennen ostanut minulta poneja. 🙂

  Eli all in all: pistä rohkeasti tarjousta jos joku poni kiinnostaa! 🙂 💕


 • Tarinaheppailijat

  @jp said in M: shettisvarsoja:

  Fellbury Candy Quartz

  Tämä tamma😍Hän ois tervetullut Kanelikavioon (ak). Lupaan rakastavan loppuelämänkodin, jossa harrastetaan: aktiivista tarinointia, sijat täyteen painotuslajissa, laatiksia josjonkinmoisia sekä jalostuskäyttöä! ^^ Kanelikavio on melko tuore talli, mutta siellä kasvatetaan shettiksiä täydellä sydämellä. Tää varsa on aivan liian ihana! 💕 Näyttöinä toimii Minny ja Ritsa • @aava-p Pistetään sulle. 🙂 • Hop 🙃 • Fellbury Pearlfection 😍 mun (epä)onni, että se on tamma. 😄 • @vp “Sukupuoliin ja nimiin saa edelleen vaikuttaa” 😉 😉 • No jos hän tahtoopi muuttaa meille ilman sen kummoisempaa ostotarjousta orina, niin tervetuloa - eiköhän me joku paikka keksitä sitten vaikka kukkapenkistä. Tai autotallista. Tai jostain… 😎 Jollain tahdilla lupaan näyttelyitä, porrastettua valjakkoa, pientä tarinointia ja laatiksia ja kantakirjauksen. Ja muutaman jälkeläisen, joista ainakin yksi jää Maybeckiin kasvamaan.

  Jos hälle saa kuvasponssia, nää ois ihnut! • @vp Kyllähän ehottomasti lähtee teille 🙂 Teemaan sopivia orinimiä joita olin etukäteen miettinyt on Ten Carats, Carbonite, Pearl Jam, Onyx, Gold Digger… Voin keksiä lisää tai sitten voitte keksiä omia ehdotuksia 🙂 Ja kuvat voi napata mukaan.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Jos tämä viimeinen ihanuus lähtisi meille Virtuaalitalli Päikesaareen kärryponiksi kisaamaan VVJ sijat täyteen? Mahdollisesti tulevaisuudessa ponista saatan jättää uuden pikku karvapallon tai pari, mutta tätä en voi luvata 100%. Mikäli varsasta joskus tulee KTK-kelpoinen, niin ikävä kyllä meillä se ei pääse kantakirjaan saakka, mutta saa joka tapaksessa loppuelämän rakastavan kodin ❤

  Sivunäyttöä • @knipse Kiitos tarjouksesta. Olisi kiva jos ponia käytettäisiin jalostukseen, joten sen takia mietin tätä tarjousta vielä. Sanotaan että jos nyt ei muita jalostuksesta kiinnostuneita ostajia loppuviikon aikana löydy niin sitten laitetaan poni sulle? 🙂 • “Ten Carats” myyty nyt chatin kautta!

  Lisätty kuitenkin myyntiin kaksi keväällä syntynyttä 1-polvista ei-rekisteröityä ponia. Aloituksessa lisätiedot 🙂 • Tahtoisiko Disco Affair lähteä minulle hieman tasapainottamaan meidän villiä pientä shettislaumaa? Kiltille ponille olisi todellakin tarvetta, sillä tallin nykyiset otukset; Vauvahai, Hukkis ja Kurre ovat kaikki kovin villiä sekä velmua porukkaa 😅 Tamma pääsisi rentoon kotiin, jossa lähdettäisiin tavoittelemaan ensiksi KTK-kelpoisuutta sekä pyörähtämään valjakkokisoissa täysien sijojen verran (sijoja en tosin lupaa tätä hirveän nopealla tahdilla). Kissanristiäisiä ja tekstejä, Kyöpelinvuoreen on tulossa tallipäiväkirja missä ponien arkea tuodaan julkisuuteen, ja tarkoitus olisi muutenkin keskittyä kunnolla tuohon tarinapuoleen sekä pitää ponilauma mukavan pienenä, mutta sitäkin persoonallisempana! 😊 Tamma saisi myös tulevaisuudessa vielä ainakin yhden (todennäköisesti toisenkin) suloisen varsan lisää, joka jäisi sitten kotiin ihastuttamaan.

  Kyöpelinvuoresta näyttöjä ei vielä kauheasti löydy, mutta muuta näyttöä tarjoaa Skumppa ja Laulu & muut Sällilän hevoset • Kiitos @Rooa ihanasta tarjouksesta, mutta valitettavasti discotyttö lähti nyt uuteen kotiin chatin kautta 😞 Vaikeita valintoja!


 • Tarinaheppailijat

  Vihdoin ja viimein Karkkitytön sivut! 😅 Toivottavasti kuva ok! • Lisätty myyntiin joulutammakaksikko 🙂


 • Suomenhevoskasvattajat

  Fellbury Holly Jolly 😍 Lähtiskö hän kilpailemaan meille valjakkoajossa ja tekemään varsoja hitaassa tahdissa? Jonkinlaista tarinapainotteisuutta olis myös luvassa. Meiltä löytyy tosin jo ennestään yksi teidän kasvatti, Hali 😅 • Fellbury Holly Jollylle tarjoaisin lopunelämän aktiivista kotia Honeycrustista! Luvassa VVJ-kisailua porrastetuissa sekä näyttelyissä käymistä + tottakai myös jälkeläisiä. Tavoitteena kantakirjaus ja VVJL aikanaan. 🙂


 • Ponimania

  Iik, joulutilarit kiinnostaisi noista vaikka kaikista poneista ( ❤ ) mutta Autumn’s Blanche kyllä hurmas söpöydellään! Sille mietin oreiksi Royal Velvet tai Silver Sway, onnistuisko näistä toinen yhdistelmä esim? 😅 Tosiaan Burbackaan kasvaan ja kisaan ja harkittuun jalostuskäyttöön sitten myöhemmin! • Laitetaan hollyjolly tällä kertaa @Kida 🙂

  Lisäksi Sugarplum myyty chatissa, eli nyt toistaiseksi tarjolla vaan tilareita. 🙂

  @Liia Hihii 😄 Kumpikin käy isäksi, valitse kumpi vaan! Voin laittaa nimiehdotuksia chatissa myöhemmin tänään tai jos sulla on jo jotain mielessä niin sekin käy, laita vaan sivut mulle 🙂 • @jp tackar ❤


 

45
Online

952
Users

12.6k
Topics

234.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.