Ravikeskustelu • @aksu Jos karvapallerot on mukana nii voin karata niiden kans jonnekkin syrjään sitten, ei ahdista… 😄 • oho, mun raviponi vissii tykkää noista ponidivarien karsinnoista, kun sijoittunut molemmilla kerroilla 😄 Katotaas miten sen toinen finaali menee…


 • Raviharrastajat

  @siinau juu jos on arkipäivänä ne näyttelyt niin varmaan pääsenkin 🙂 • @Shavo Tiistaina 24.4 näyttäis olevan : )


 • Raviharrastajat

  Pitää olla pikkasen hullu 😄 😄

  Vielä olis vaan ihan hitokseen laittamatta, mutta jos saan vaikka ponit tänään laitettua tonne, ja sitte hevoset vaikka huomenna tai ylihuomenna… xDD


 • Esteratsastajat

  Voi hyvä luoja @Shavo 😮 hermohan tuossa jo menis xD


 • Raviharrastajat

  Voih kylläpä te ootte jutelleet, eipä tässä ole kunnolla perässä edes pysynyt 😄 Noh, loma meni ravureiden ja ponien kalentereiden päivityksellä, mutta nyt ne on ajan tasalla. Varsoja pitäs taas teettää, ehkä saisin katseltua tänä viikonloppuna lisää sopivia yhdistelmiä, jos jään vaan katsomaan Teivon raveja kotiin 😄

  Sopivan ajomatkan päässä olevat hippoksen tammavarsanäyttelyt on merkitty kalenteriin ( @aksu valtakunnallinen 3v on taas Teivos 8.4.), kuten myös shettisnäyttelyt, poniravit ja muutamia muita kuvaustapahtumia. Saa nähdä miten kamera vaan kestää, mun Canon 60D vanhus on ostettu 8/2011 eikä se oo kertaakaan käyny huollossa, ts. suljin on alkuperäinen. No, mulla on toi kuvankäsittely jääny aika vähiin kun läppäri ei kauheasti tykkää raskaista kuvankäsittelyohjelmista, pitää vaan enempi käyttää pöytäkonetta.

  Välillä on kyllä ikävä tallielämää, lasten ponikerhoja ja ajokurssien pitämistä. En mä ratsastuksesta kaipaa, mut ajohommat oli kyllä sen verran kivaa puuhaa et kiva olis päästä taas ajaan kunnolla poneilla (tai miksei hevosillakin) :slight_smile:


 • Raviharrastajat

  @vibaja nakkasin sulle yksityisviestiä noista ravurien kuvista. • @MeeriN. Valtakunnalliset mä bongasinkin mutta uuuu shettisnäyttely 😄 (Mua saa tökkiä sit lähempänä noista, en yhtään tiiä muistanko enää ens viikolla… xD Valtakunnallisen nyt muistaa kun on käynyt useampana vuonna jo mutta kaikki muut… 😄 )

  Ravit nyt on mitä on jos niihin on sisäänpääsymaksu, mutta pitää kyllä tossa kesän korvilla katsoa jos pitkästä aikaa kävis kuvaamassa niitäkin. Mulla on vähän sama tuon kameran kanssa, ei se oo huollossa käynyt ja ikää sillä on jo se 9,5 vuotta… 😄 Elän toivossa että se kestäisi edes tän vuoden vielä. Sit vois ehkä olla varaa ostaa uusi.


 • Raviharrastajat

  @aksu Shettiksiä ei oo Teivos, mut mm. Ypäjällä ja Kokemäellä. Ai niin Ideaparkissahan on ne lumiravit maaliskuussa! Kuvia tuskin saa otettua kovasti jos se toteutetaan samanlailla ku Kaivarissa, mut pitää mennä kattoon 😄 • @MeeriN. Aaaa, ne on siellä 😄 Sisälukutaito on taas vähän karussa 😄 Onneks suokit kiinnostaa paljon enemmän 😄 • Epäreilua miten paljon toisilla on näyttelyitä lähellä. Täällä on tamma- ja varsanäyttely kerran vuodessa 20 km päässä, epävirallinen mätsäri kerran vuodessa 150 km päässä (sopivasti anoppilan lähellä) ja muut meneekin vielä kauemmas. Mies ei oikein ilahtunut kun aioin lähteä 200km päähän vain päiväksi kuvaamaan hevosia 😄

  Jaa mun ponit tykkäs divisioonaraveista pitkän tauon jälkeen. 7/8 jatkoon 😄


 • Esteratsastajat

  Eihän tuo 200km ole @Tierra matka eikä mikään 😄 ihan normaali kisamatka meille Rovaniemellä ollessa :DD (mies ei vaan ymmärrä hyvän päälle :D)


 • Raviharrastajat

  Mun pisin ravireissu kuvausmielessä on ollu 265km yhteen suuntaan, mut sillä reissulla tuli sitten käytyä useammassa paikassa sukuloimassa 😄 Pidennettiin me kyllä kaverin kanssa Tukholman risteilyäkin yhdellä yöllä kun halusin mennä Solvallaan lounasraveihin. Mulla on ollu pieni projekti “yksi uusi ravirata vuodessa”, joten saa nähdä mihkä paikkakunnalle sitä tänä vuonna tekis tuttavuutta 😄


 • Raviharrastajat

  @MeeriN tänne vaan Mänttään jos et ole vielä käynyt, täällä pitäisi olla (jos vanhat merkit pitää paikkansa) viikko ennen juhannusta paikallisravit 😉

  Itsellä tosiaan lähimmille radoille 100km (Killeri ja Teivo), vaikkakin Mänttään on noin 20km ja Jämsään noin 50-60km, mutta niillä juostaan suhteellisen vähän, esimerkiksi Mäntässä 1-2 ravit vuodessa. Ja kun omaa autoa ei ole, vaan olen lähinnä äitini auton varassa, niin ei tuo pääsy mihinkään kuvausreissuille ole lukkoon lyötyä.

  Oon kyllä kuvauskalenteria suunnitellut jonkinverran akselilla Jyväskylä-Jämsä-Tampere-Ruovesi-Keuruu, mutta saa nähdä kuinka monet kekkerit sitä tulee kuvattua. Keuruun ja Mäntän menot on sellaisia, että niihin 90% varmuudella menen - oli kyseessä este-/koulukisat, ravit tai näyttelyt 😄 • Kylläpä te jaksatte kulkea 😄 Mä en oo koskaan jaksanut hirveitä matkoja ajella kuvausten perässä, pisimmät taitaa olla 180km 😄 Nykyään en kyllä varmaan lähtis ko max. 100km päähän 😄 Tosin kun asuinpaikka on vaihtunut Kainuusta Pirkanmaalle niin tarjonnan määräkin on ehkä vähän eri… 😄
  Koiranäyttelyiden kohdallakin kipuraja on nykyään kahden tunnin ajomatkassa, ennen ajeli kyllä kevyesti kolmisen tuntiakin… (En tosin ilman koiraa 😄 ) • VRER hakee uusia päättäjäjäseniä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus os. pjasenet@gmail.com 3.2. mennessä. Kerro hieman itsestäsi, virtuaalihevosharrastelustasi (esim. aiemmat/nykyiset vastuutehtävät) ja erityisesti ravipuolen harrastamisestasi. Kerro myös miksi olet hakemassa päättäjäjäseneksi.

  Hakeneista valitaan kaksi matkaan mukaan.

  Päättäjäjäseniltä odotetaan aktiivisuutta ja halua kehittää VRER:n toimintaa eteenpäin ja osallistua esim. suurkilpailujen ja ravigaalan järjestämiseen. Odotamme valmiutta osallistua kokouksiin, valmiutta ilmaista omat mielipiteet ja ideat ja tietysti kykyä tehdä kompromisseja ja ymmärtää myös eriäviä mielipiteitä.

  Kokouspäivät ja ajat sovitaan koko porukan kesken, eikä ketään lynkata jos ei pääse paikalle (tai jos joutuu lähtemään ennen kokouksen loppua).
  Eli jos pelottaa se, että riittääkö aika, niin riittää se 😄

  Tää on oikeasti ihan rentoa hommaa, eikä meillä ainakaan nykyisellä porukalla kiristä pipoa (paljon). (Ja siis hei, tämän hetken aktiiviset päättäjäjäsenet on minä, reibili ja MeeriN., ei me olla edes pelottavia!) • (Huomaako että mä oon niiiin hyvä kirjottamaan näitä juttuja.) • Mjoooo no kyllähän mää sitten käyn jopa 700 km päässä jyrsijänäyttelyissä useamman kerran vuodessa että… 😄 Tosin niihin harvoin tarvii maksaa bensoja. Lähtään pe, ollaan hotellissa yö, la näyttelyissä ja la iltana ajetaan takas Ouluun. Eli kotona ollaan joskus yöllä 😄 • Out of nowhere saako esittää välikysymyksen? Hirveesti kiinnostais tehdä lisää kasvatteja, mutten halua niitä omaan talliin (eikä ne sinne mahdukkaan…), joten auttakaa ja vastatkaa muutamaan kysymykseen!

  • Ostatteko mielummin valmiin jo olevan varsan, vai nappaatteko mielummin pelkät vanhemmat ja päätätte itse nimen, värin, sukupuolen, yms. varsalle?
  • Kiinnostaako enemmän (piirros)varsa jolle saa edes jonkilaisen kuvan mukaan vai varsa ilman kuvaa? (kuvallisille mahdollisesti joku vapaastikopoiotava kuva?)
  • Haluatteko mielummin maitovarsan vai ehkä jo 3-4 -vuotiaan jolla takana muutama startti tai mahdollisesti jo kokonainen kausi?

  Kiitos! 😊


 

2
Online

830
Käyttäjät

10.8k
Aiheet

193.5k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.