E: Ratsutalli Hallava (os. Hallava Cup 2019) • Ikuisuusprojektini Ratsastuskoulu Hallavan sidekick Ratsutalli Hallava esittäytyy vihdoin ja avaa ovensa yksityisten majoittajana.

  Perustin ratsutallin alunperin omille vähän tavoitteellisemmille piirroshevosille, joilla kisailen ja joita kasvatan hyvin hiljalleen. Siirsin tallin tässä kesän aikana vähän blogimaisemmalle pohjalle, mikä mahdollistaa entistä interaktiivisemman tarinointiympäristön ja mietiskelin tässä että olis ehkä inspiroivampaa tarinoida porukalla. Siispä tarjoan nyt majoituspaikkoja ja tarinointialustan myös muille yksityishevosille. Eli jos ratsastuskoulun elo on teille hieman liian hetkistä, niin tervetuloa asustamaan ratsutallille, jossa meno on vähän rauhallisempaa.

  Koska ratsutalli sijaitsee aivan ratsastuskoulun naapurissa, voivat yksärit hyödyntää sen toimintaa ja foorumia niin paljon kuin vain huvittaa. Päiväkirjat ovat siis ratsutallin puolella blogissa ja muu toiminta, kuten valmennukset ja ratsastustunnit ovat foorumin puolella. Samassa paketissa yksityistallin rauha ja ratsastuskoulun sosiaaliset piirit ja vilkas toiminta!

  Hallava Cup 2019
  Tänä vuonna aloitetaan Hallavassa uusi kilpailusarja, Hallava Cup, joka toimii vähän Tie Tähtiin kisojen malliin, mutta on avoin ainoastaan ratsastuskoulun ja ratsutallin väelle. Tapahtuman on tarkoitus inspiroida tarinoimaan ja osallistumaan ratsastustunneille/valmennuksiin entistä enemmän ja keräämään samalla pisteitä ja merkkejä. Kaikki luokat ovat arvontaluokkia, mutta tuotoksia tekemällä voi hankkia itselleen lisäarpoja.

  Tässä siis vielä yksi lisäsyy liittyä Hallavan porukkaan!

  ps. myös ratsastuskoululla on pari yksäripaikkaa vapaana sekä muutama tuntihevonen vailla hoitajaa 🙂


 

14
Online

1.0k
Users

13.2k
Topics

249.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.