Welcome to the League of Priton (m: budj, part 2.) • League of Legends aiheinen teemamyynti. No siiis mä tiiän et käytin tän idean jo kerran, mut mul on NIIIIIN hauskaa tehdä näitä 😄 Varsat lähtevät kotiin kuin kotiin kunhan myyntiehtojen yhden varsan ehto täyttyy sen elämän aikana (laita viestiä niin voin etsiä sopivan kumppanin tallistani ja ottaa varsan omiin hoiviini myös) 🙂 Suurinosa vanhemmista tähtäilee hissukseen laattiksia kohti ja kaikki tulevat kilpailemaan täydet sijoitukset painoituslajissaan jos eivät ole jo kisanneet. Ja eikun sit valitsemaan oma budjonnynhevosesi ❤ Vaikuttaa et kokoelmaan eksyi vahingossa muutama “luonnevikainen” 😄 ai apua! Eiköhä niist kumminki ratsuja saa tehtyä 😄 Luonteet on tietty muutettavissa.


  Choose your champion:


  MID - t. Priton Zoe
  budjonnynhevonen, kenttäpainoitus
  s. 11.08.2019, 3-polvinen
  i. Zemniak Blagoy - e. Priton Zephyr

  "Trickster never loses. Because Zoe changes the rules."
  Zoe osaa olla hyvin arvaamaton, jopa vaarallinen jos sitä ei opi lukemaan. Se on hyvin riehakas ja iloinen persoona, mutta samaan aikaa saattaa muuttaa mielensä ja tehdä jotain arvaamatonta. Se tykkää leikkiä ihmisten kustannuksilla ja huijata ihmisiä minkä kerkeää. Tamman kanssa pitääkin olla jämäkkä, sekä aina varpaisillaan. Älä anna Zoen pomppia niskoillesi ja näytä kuka on pomo niin siitä kehkeytyy ihan kivakin kaveri.


  TOP - t. Priton Illaoi
  budjonnynhevonen, estepainoitus
  s. 20.07.2019, 1-polvinen
  i. Volhv - e. Nymphadora

  "If I hate something, I destroy it. If I want something, I take it."
  Illaoi rakastaa täydellä sydämellä ja vihaa täydellä sydämellä. Määrätietoinen tamma, joka tekee juuri sitä mitä haluaa, milloin haluaa. Illaoin luottamus pitää ansaita, mutta ansaittuasi sen se palkitsee sinut kyllä kuuliaisuudellaan ja luottamuksellaan. Illaoi on ehdottomasti hyvä ratsu, kova tekemään töitä ja omistautuvainen oikean ihmisen kanssa. Ihmistä joista se ei tykkää ei kannata edes yrittää lähestyä tammaa. Tämä hevonen valitsee omistajansa, eikä omistaja hevostansa.


  ~~JUNGLE - o. Priton Master Yi MYYTY SIRPA
  budjonnynhevonen, yleispainoitus
  s. 11.08.2019, 1-polvinen
  i. Mironov - e. Vendetta

  "Watch, and learn."
  Teräväliikkeinen ja älykäs Master Yi on täyskymppi valinta tiukoillekin esteradoille ja vaikeimilekkin kenttäosuuksille. Ori on hyvä opetusmestari aloittelevallekin kisaajalle, eikä se ikinä temppuile turhia. Fiksuna hevosena ori ei kumminkaan anna kohdella itseään huonosti ja tietää oman arvonsa, sekä myös osaa vaatia omaa tilaansa sitä tarvittaessa. ~~


  SUPPORT - t. Priton Yuumi MYYTY SIRPA
  budjonnynhevonen, estepainoitus
  s. 02.08.2019, 4-polvinen
  i. Priton Semyon - e. Priton Devitsa

  "You and me? We got this!"
  Päikkärit ja herkuttelu on Yuumin lempipuuhaa, mutta se on myös yleensä aina menossa mukana kun lähdetään oikeasti tekemään jotakin. Yuumi kiintyy hyvin paljon yhteen ihmiseen ja se on aina iloinen nähdessäsi sinut jos saat valloitettua sen sydämen itsellesi. Tamma pysyy varmasti rinnallassi aina ja et tunne itseäsi enään ikinä yksinäiseksi, eikä sinun tarvitse pelätä mitään sen selässä.


  ADC - o. Priton Ezreal
  budjonnynhevonen, yleispainoitus
  s. 05.08.2019, 2-polvinen
  i. Priton Derzki - e. Priton Spicy

  "Exploration runs in my family. It’s in my blood."
  Ezreal vetää ongelmiansa puoleensa kuin magneetti rautaa. Jollakin tapaa sen kanssa aina sattuu ja tapahtuu, mutta jollakin ilveellä ongelmista aina selvitään ehjin nahoin. Ezreal on luonteeltaan utelias, seikkalunhaluinen ja rohkea. Orilla on myös heikkouksia nimittäin se ei välttämättä aina ole mielellään menossa veteen. Vesiesteet ovatkin olleet kovan reenauksen takana, mutta onnistuvat nykyään moitteetta.
 • nostellaan • Lähtisikö jälleen kerran Ioniciin muuta otus jalostushevosiksi? Katselin tässä lähinnä tuota Priton Yuumia ja Priton Master Yitä, harkitsen myös Priton Illaoita, mutta jos nuo kaksi nyt ensin.

  Noista aiemmista Pritonista ostetuista hevosista voisin kertoa oikeastaan sen, että Jhinille on suunniteltu useampia astutuksia tähän syksylle, se on osoittautumassa oikein päteväksi siitosoriiksi sukunsa takia. Sen sijaan tammat Manera ja Nidalee eivät ole vielä päässeet varsomispuuhiin, piti hoitaa nuo muinaiset tammat ensin pois alta, että niistä pääsee eroon joskus maailmassa. Mutta kyllä nekin varsoja tulevat saamaan jossain vaiheessa! • @sirpa Laitetaan ne teille 🙂 • @sarqquu
  Tässä olisi osoitteita:
  Master Yi: http://www.hevosmaailma.net/Ionic/Muut/masteryi.html
  Yuumi: http://www.hevosmaailma.net/Ionic/Muut/yuumi.html (tällä on aivan mahtava suku!) • @sirpa Kiitoksia! • Hoppista


 

11
Online

923
Users

12.2k
Topics

225.0k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.