M: tulevaisuuden lupaus kouluradoille (piirretty evm westf-o) • Emporio
  6-vuotias westfalenori
  168cm, tummanrautiaankimo sabino
  kasv. Dressurstall Berlinger, DE

  i. Empirico (ii. Empiriker / ie. Panacea), e. Vernissage (ei. Baccarat / ee. Venezie)
  kolmas polvi kysyttäessä!

  Emporio tulee myyntiin suoraan kasvattajalta tehtyään upeita suorituksia 6-vuotiaille suunnatuissa kouluratsastuskokeissa Saksassa sijoittuen kymmenen parhaan joukkoon. Suomessa vastaava koulutustaso on noin VaB-VaA: tämä ori etenee kohti Grand Prix-luokkia erittäin hyvää vauhtia! Potentiaalia sillä ainakin olisi, mutta se sopii varmasti myös vähän pienempiin luokkiin paremmaksi harrastehevoseksikin.

  Luonteeltaan ihana, eloisa ori, joka on ollut kasvattajallaan suosikin asemassa ja saanut sen ansiosta tallityöntekijöiltä hieman ylimääräistä (liiallista) huomiota… saattaa siis välillä testata omistajaansa ja luulla itsestään hieman liikoja. Ori on kuitenkin vain napakoiden rajojen tarpeessa! 😄 Tallissa vielä siis selkeästi pienen työn tarpeessa, mutta lupaan, että koeratsastuksen jälkeen hymysi ylettyy korvasta korvaan.

  Emporio on tällä hetkellä Saksassa kasvattajallaan, jossa sitä voi käydä kokeilemassa. Myyntihinta 60 000 v€ sisältää ostotarkastuksen sekä tuontikulut Suomeen. Sillä on jo valmiiksi passi sekä röntgenkuvat.

  alt text

  Tämä kuva tällä hetkellä 6-vuotiaasta oriista lähtee hevosen matkaan tekijänoikeusmerkintöjä vastaan 🙂 Kuva © Aurinko.

  Ostotarjoukset alle tai yksityisviestillä! Emporio lähtee oikeastaan mihin kotiin tahansa, vaikka jonkinlainen tarinakäyttö olisi lähellä allekirjoittaneen sydäntä ❤ Tärkeintä on kuitenkin, että orilla on omistajalleen arvoa ja saat siitä itse iloa, mitä ikinä sen kanssa teetkin! • Nostetaas! Emporio lähtee kotiin kuin kotiin 😊 Ja tietoja on myös mahdollista muuttaa aina kantakirjasta painotukseen.


 

11
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.5k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.