E: Pohjantähden tila (tapahtumia, vuokrahevosia & kisoja || VALMENNUSRINKI) • Pohjantähden tila on Hämeenlinnan lähettyvillä sijaitseva hevostila, jossa on kaikenlaista toimintaa. Päätoimisesti tila toimii kisakeskuksena, mutta uudistuneen henkilökunnan myötä on alettu järjestää yhä enemmän leirejä sekä valmennuksia. Myös pieni ratsastuskoulu aloitti tilan yhteydessä toimintansa. Ratsastuskoulun käytössä olevat hevoset hakevat myös omia vuokraajiaan tuntitoiminnan ollessa toistaiseksi hyvin pientä.

  Pohjantähdessä on puitteita jos minkälaiseen harrastamiseen. On iso, lämmin maneesi sekä hyväpohjainen, tilava kenttä. Maastoesterataa löytyy ja myös uittopaikka. Askellajiratakin on rakennettu lähistölle. Eikä ole tallissakaan valittamista, sillä 30 hevosen talli on rakennettu kahteen osaan. Väliseinä erottaa toisistaan ratsastuskoulun hevoset sekä yksityiset ja vierailevat hevoset. Tilava leirirakennus on käytössä ympärivuoden. Lisäksi tilan emäntänä ja ratsastuskoulun pyörittäjänä toimiva Bella Nylund asustaa Pohjantähden tiluksilla sijaitsevassa talossa. Paikalla on siis lähes aina joku.

  Tule ihmeessä tutustumaan monitoimi-ihme Pohjantähteen!


  TULEVAT TAPAHTUMAT:

  1.- 4.8.2019 Yleisratsastusleiri, KUTSU
  Elokuu 2019 Valmennusrinki, esteet, KUTSU


  VUOKRAHEVOSET:

  HAKU ON AUKI (vapaita 7) • Esteratsastuksen valmennusrinki on nyt elokuussa ensimmäistä kertaa! Mukaan otetaan vain neljä, joten ole nopea 🙂 Ilmoittautumiset voi jättää myös tähän aiheeseen.

  KUTSU • Käykäähän osallistumissa valmennusrinkiin! Ei edellytä kuin yhden kuittauksen (lomake, rasti ruutuun) ja saat itsellesi valmennuskommentin (vain sinusta ja ratsukosta) sekä valmennustarinan (kaikille osallistujille yhteinen). • Kävin osallistumassa tuohon valmennusrinkiin 😊 • Lisää osallistujia valmennusrinkiin? 🙂 • Vielä tilaa valmennusringissä! Enää tänään voi ilmoittautua mukaan.


 

8
Online

979
Users

12.9k
Topics

241.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.