Tallipaikkoja, 6 hevosen vuokratalli ja hoitohevosia • No niin hyvää iltaa kaikille. Virtuaalimaailmaan on taas pyörähtänyt yksi talli lisää. Mikäli olet rento harrastaja tai vaikka tavoittellinenkin,mutta et viihdy isossa kilpakeskuksessa saattaisit viihtyä meillä.

  Team Makkonen

  Tervetuloa siis tutustumaan Team Makkosen tiluksii Konnevedelle ja tarkemmin vielä Rääkänniemeen. Alunperinkin tallin päätarkoitus oli tuottaa vain tallipaikkoja yksityisille ja pari omaa hevosta. Tallilla on tällä hetkellä omia hevosia 6 + 3. Meiltä löytyy osaava henkilökunta ja koskaan yhden ihmisen vastuulla ei ole yli 20 hevosta, jotta työnlaatu säilyy (hoitamassa yleisiä asioita eli ruokinta, siivous ja kunnossapito, groomit ovat vielä erikseen).

  Räätälöidään teille sopiva paketti ja sen jälkeen pääsette tekemään foorumille tunnuksia, sekä esittelyjä. Toiminta-sivuilta näkyy paketit ja muokkaus mahdollisuudet (kaikki on sovittavissa, sivuilla vain yleisimmät lisäpalvelut).

  Täytä lomake, niin jätät niin hakemuksen. Voit sen täyttää joko tähän alle tai foorumille.
  Tallipaikkahaku heinäkuu 2019
  Oma nimesi ja ikäsi:
  Hevostaustasi:
  Miksi haluaisit juuri Team Makkosen talliin?

  Hevosen nimi, sukupuoli ja ikä:
  Rotu:
  Talli, johon aluat hevosen majoittuvan: Päätalli, Aittatalli, Perinnetalli vai Hirsitalli (tietyissä tilanteissa myös tuntitalli)
  Tarhausohjeet:
  Riimu päähän vai pois
  Hyönteishuppu / -hapsut?
  Hyönteisloimi?
  Ötökkämyrkky ennen tarhaan vientiä?
  Käyttääkö suojia, jos käyttää niin mitä?

  Ruokintaohjeet: jos et ole varma, niin henkilökunta auttaa
  Omat rehut vai tallin rehuja?

  Tavoitteet hevosen kanssa?
  Saako hevosta ja sinua käyttää muiden tarinoissa? Tämä on hyvä tehdä selväksi myös esittelyssä, etenkin jos ei halua mukaan tarinoihin ilman lupaa.
  Mikäli haluat henkilökunnan liikuttavan hevostasi, niin liikutus toiveet myös tähän.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Siis voi apua! 😍 Aivan ihana talli! ❤ Etsiskelin hänelle juuri sopivasti tallipaikkaa ja tää vaikuttaa kyllä ihan täydelliseltä! Joten…


  Tallipaikkahaku heinäkuu 2019
  Oma nimesi ja ikäsi: Miska Rätiö, 24-vuotias
  Hevostaustasi: Olen harrastanut ratsastusta ihan pienestä pitäen ja asunut lapsuuteni vanhempieni hevostilalla.
  Miksi haluaisit juuri Team Makkosen talliin? Etsin juuri Suomeen muuttaneelle hevoselleni suhteellisen rauhallista ja hevosystävällistä tallia, jossa sen stressitaipumus otettaisiin mahdollisimman hyvin huomioon ja Team Makkonen vaikutti juuri etsimältäni tallilta.

  Hevosen nimi, sukupuoli ja ikä: Spiky White, tamma, 4v
  Rotu: Appaloosa
  Talli, johon haluat hevosen majoittuvan: Hirsitalli
  Tarhausohjeet:

  • Riimu: pois
  • Hyönteishuppu / -hapsut?: Ei
  • Hyönteisloimi?: Ei
  • Ötökkämyrkky ennen tarhaan vientiä?: Kyllä
  • Käyttääkö suojia, jos käyttää niin mitä?: Ei käytä

  Ruokintaohjeet: En ole varma
  Omat rehut vai tallin rehuja?: Omat

  Tavoitteet hevosen kanssa? Ensialkuun tavoitteena hakea rentoutta perusarkirutiineihin ja luottoa toisiimme. Jos tämä saadaan hiljalleen sujumaan, niin kaukainen katseemme on este- sekä koulukisoissa (mahdollisesti myös maastoeste), rentoon harrastemaiseen tahtiimme.
  Saako hevosta ja sinua käyttää muiden tarinoissa? Totta kai! Jos mentäisiin kuitenkin Miskan ja Viivin luonteiden sekä realistisuuden rajoissa?
  Mikäli haluat henkilökunnan liikuttavan hevostasi, niin liikutus toiveet myös tähän. Ainakin näin alkuun liikutan Viivin itse, mutta mikäli Viivin tilanne paranee tulevaisuudessa, niin olisi loistavaa saada apua tamman kanssa. Siitä jos sitten myöhemmin lisää?


  edit. Jos joskus tulee tarvetta hevosenhoitajalle, niin Miska hevosenhoitajakoulutuksensa turvin ilmoittautuu vapaaehtoiseksi 😏 • @Knipse

  Tervetuloa Team Makkoseen!
  Miska ja Viivi ovat siis erittäin tervetulleita meille ja mikäli Miska haluaa hyödyntää hevosenhoitajan ammattiaan, niin on meillä hoitajien paikkoja (perustallityöt) ja groomien paikkoja avoinna (groomit hoitaa kisahevosia ja sitoutuu enemmän lähtemään mm kisoihin hoitamaan)

  Olet nyt valmis kirjautumaan foorumille ja luomaan itsellenne kaapin ja päiväkirjan, mikäli tarvitset apua, niin autan mielelläni.

  Millainen valmennus teitä kiinnostaisi, kentiäs jotain maastakäsin käsittelyä tai sitten ihan rauhallista nuorenhevosen ratsastusta? Voin kirjoitta päivämäärä rajattomasti eli voit itse siirtää valmennuksen vaikka hamaan tulevaisuuteen.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Kiitos paljon! ❤ Enpäs kiinnittänyt noihin hommiin huomiota 😯 Täytyy käydä vilkasemassa 😉

  Maastakäsin käsittely kuulostais just meidän jutulta 😄 Ja joo, taidan siirtää valmennusta päivämäärällisesti vähän kauemmas 😉 • nosto 14:51 • Ensimmäinen yksäri on astunut tiluksille, erittäin paljon tervetuloa myös muut mussukat • 8.7. 2:31 • 8.7. 23:14 • Ihanan oloinen paikka! Aloin tässä pohdiskella, pitäiskö hankkia itelleen joku kuvallinenkin heppa jonka sitten tuuppaisi tänne, inspiroiduin jo niin paljon 😁 • @kalmo, ei muutakuin heppaa hankkimaan ja meille mukaan 😄 • no tässähän nyt kävi sit niin että ostin kuin ostinkin tänne sopivan hepan XD kattellaan tässä muutaman päivän päästä jos saisin sille sivut ja jonkun omistajan aikaiseksi! • Tallipaikkahaku heinäkuu 2019
  Oma nimesi ja ikäsi: Sofia Kortekorpi, 27v
  Hevostaustasi: Omia hevosia lähes 20 vuoden kokemuksella, kilpaillut esteillä pikkulapsesta saakka
  Miksi haluaisit juuri Team Makkosen talliin?
  Talli inspiroi panostetulla esittelyllä ja laadukkailla puitteilla, jollaisia Suomesta ei joka paikasta löydy.

  Hevosen nimi, sukupuoli ja ikä: le Rêve Stand By Me “Bea”, tamma, 8v
  Rotu: kwpn
  Talli, johon aluat hevosen majoittuvan: päätalli tai hirsitalli
  Tarhausohjeet: kokopäivätarhaus yksin tai jos löytyy sopiva kaveri, niin muutaman kaverin kanssa, ei kuitenkaan niin ettei lähistöllä ole tarhassa muita hevosia
  Riimu pois tarhassa, hyönteisloimi päälle, tarhasuojat joka jalkaan (tavalliset hivutussuojat), hokkikaudella putsit joka jalkaan

  Ruokintaohjeet: omat väkirehut kolmesti päivässä, kuiva heinä 3-5 kertaa päivässä

  Tavoitteet hevosen kanssa? kilpailu esteillä kv-tasolla
  Saako hevosta ja sinua käyttää muiden tarinoissa? saa käyttää kovin mielellään
  Kerran päivässä kävelykoneessa henkilökunnan toimesta n. 45 minuuttia. • Tallipaikkahaku heinäkuu 2019
  Oma nimesi ja ikäsi: Anni Kalske, 29v (sivuilla väärä tieto)
  Hevostaustasi: Nuoresta pitäen ratsastanut omilla ja vuokrahevosilla sekä valmentautunut aktiivisesti. Kokemusta löytyy myös nuorista hevosista sekä erilaisten hevosten kouluttamisesta ja ratsuttamisesta. Kouluttautunut hevoseläinlääkäriksi sekä nuorten- ja ongelmahevosten kouluttajaksi.
  Miksi haluaisit juuri Team Makkosen talliin? Talli vaikuttaa mahtavalta ja täydelliseltä meille, ja mikäli se käy, toisin myöhemmin toisenkin hevosen talliin.

  Hevosen nimi, sukupuoli ja ikä: Rochefort Azazel Z, ori, 8v.
  Rotu: Zangersheide
  Talli, johon aluat hevosen majoittuvan: Mieluiten hirsitalli, päätallikin käy!
  Tarhausohjeet:
  Kokopäivätarhaus yksin tai sopivan kaverin kansaa, erityisen kovilla pakkasilla, ukkosella tai rankkasateella otettava sisään!
  Riimu pois
  Hyönteishuppu / -hapsut? Ei
  Hyönteisloimi? Ei
  Ötökkämyrkky ennen tarhaan vientiä? Kyllä
  Käyttääkö suojia, jos käyttää niin mitä? Hokkikaudella pitkät tarhasuojat joka jalkaan.

  Ruokintaohjeet:

  Huom! Azazelin heinät aina heinäverkkoon tai kaukaloon, ei koskaan maahan!

  Aamu: 2l kilpahevosille tarkoitettua täysrehua, ruokalusikallinen biotiinia ja kurkumajauhetta.
  Päivä: Reilu sylillinen säilöheinää.
  Ilta: 1,5l kilpahevosille tarkoitettua täysrehua, yöksi reilu sylillinen heinää

  Omat rehut

  Tavoitteet hevosen kanssa?
  Tavoitteina jatkaa kilpailua kansainvälisellä tasolla sekä treenata ja valmentautua aktiivisesti
  Saako hevosta ja sinua käyttää muiden tarinoissa?
  Saa! Kuitenkin realistisuuden rajoissa, muistathan noudattaa molempien tietoja ja luonteenpiirteitä?
  Mikäli haluat henkilökunnan liikuttavan hevostasi, niin liikutus toiveet myös tähän.
  Kävelytyskone 30min/päivä. Mikäli omistaja ei pääse paikalle, osaava ratsastaja voi liikuttaa (jos ei niin 1h kävelytyskoneessa)

  Lisäksi mikäli Annin ammateista on hyötyä, suorittaa hän oppejaan mieluusti myös muiden hevosten kohdalla! • @kalmo //Sofia ja Bea ovat enemmän kuin tervetulleita ja voitaisiin majoittaa Bea ainankin alkuun päätalliin, niin saataisiin tamma puolelle myös täytettä 😉 Voidaan myös katsoa mitä meiltä Peetun tamma on Beasta, josko niistä tulisi tarhakaverit.

  @Perho // Anni ja Az ovat erittäin tervetulleita ja mahtava saada eläinlääkäri talliin. Hyödynnän varmasti Annin osaamista etenkin ostotarkastuksiin ja muuhun päivittäiseen ja kenties akuuttiinkin vaivaan.
  Az kun on noinkin rauhallinen ori voi majoittua helposti hirsitallin rauhaan, kun siellä ei ruuhkaa tällä hetkellä ole. Tarhakaveria tällä hetkellä ei ole, muta näköyhteys muihin hevosiin on. Ja myös Annin toinen hevonen mahtuu talliin, kun sen aika tulee.

  Molemmat tehkää toki itsellenne kaapit ja päiväkirjat sen jälkeen kun olette rekisteröityneet foorumille. Jatkokysymykset jne hoidetaan tallin oman foorumin kautta. Tervetuloa molemmille • nosto 17.7. 19:00 • nosto 19.7. 16:47 • nosto 30.7. 13:10


 

0
Online

997
Users

13.2k
Topics

247.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.