Esittelyssä Kaukovalta (O: turhuuksia) • PIKAKELAUS HISTORIAAN
  Kaukovalta aloitti vuonna 2012 pienenä kisa- ja valmennustallina, vaikkakin innostus siihen sanoi itsensä irti heti alkuun. Kisa- ja valmennustallina Kaukovalta taisi toimia jopa kaksi kuukautta, kunnes toiminta vaihtui virtuaalihevosten hautauspalveluksi. Kolme talliin jäänyttä hevosta saivat jäädä sinne asumaan. Paljon ei hautausmaatoimintakaan ottanut tuulta purjeisiin, koska vuonna 2012 osattiin jo useamman vuoden kokemuksella käyttää web archivea. Niinpä toimintaa laajennettiin, ei vain kuolleisiin, vaan myös lopetus- tai katoamisuhan alla oleviin virtuaalieläimiin. Tällä linjalla Kaukovalta porskuttaa edelleen, nyt tosin mukaan on myös tullut kasvatustoiminta. Koska etenkin monet alkuaikoina Kaukovaltaan tuodut hevoset olivat evm-sukuisia, olivat ne oivia hevosia laajentamaan virtuaalihevosten geenipoolia, ja pitämään yllä pitempisukuisten linjoja sekä parantamaan suppeutuvaa hevostarjontaa.

  SUNTUUBI?
  Koska Suntuubi lopettelee, vaihtaa myös Kaukovalta osoitetta Kainuun perukkaan. Uusille Altervistan sivuille ei ole vielä kuitenkaan saatu aivan kaikkia tarvittavia tietoja, joten sivut ovat vielä vähän sotkuiset ja kaikkea tietoa ei löydy.

  VIRTUAALIELÄIN KUOPPAUHAN ALLA?
  Sen suurempaa toimintaahan Kaukovallassa ei järjestetä, mutta se ottaa enemmän kuin mielellään vastaan kaikki hevoset ja myös muut eläimet, joita sinne tarjotaan. Paljon muuta ei eläimille pysty lupaamaan kuin loppuelämän kodin ja jälkikasvua, mutta jos se pelastaa jonkin kaverin katoamasta virtuaaliavaruuteen, on Kaukovallan työ onnistunut! Tietysti suosittelen ihan hurjasti Alegrea (myynti- ja ostotopa, poistotopa, kuvalahjoitukset), josta yleensä nappaan poistomyynnistä jäljelle jääneet kaverit jatkamaan elämäänsä Kaukovallassa. Alegressa on lisäksi mahdollista saada hevosille parempi sijoituspaikka kuin mitä minulla on tarjota! Jos kuitenkin mielit jonkun kaverin Kaukovaltaan antaa, ilmianna itsesi ja eläimesi alla (ensisijaisena siirrettävänä ovat omat päivittäiset tehtävät, sitten Suntuubissa olevat sivut ja viimeisenä muut)!

  P.S. Kaukovallan puskapentueista vuodelta 2019 on useampi peruutuspentu vapaana. Jos siis japaninpystykorva, suomenlapinkoira, samojedinkoira tai siperianhusky kiinnostavat, pistä viestiä! • http://radicalrc.weebly.com/myytavat.html
  tuolta sivulta ensimmäinen otus olisi vailla kotia kuin kotia. Radalla oleskelu ei herralle nappaa ainakaan meidän valmennuksessa.

  Shettis ja suomenhevonen etsii alustavasti ravikotia, mutta tuo lämminverinen lähtee mielellään myös uudelleen koulutettavaksi.


 • Tarinaheppailijat

  Maroco
  Geistcatcher
  Ra
  Bucephalos
  Candlewhisk
  Babyblues
  nää antaisin iha mielelläni pois pölyttymästä. Potentiaalia siitoskäyttöönki! • ( @Bebiankh Mäkin otan ihan mielelläni Ran takaisin jos se ei enää kelpaa & Geistcatcher kiinnostais Sierraan)


 • Kouluratsastajat

  Wolke kaipaisi kotia jossa ei enää tarvitsisi hirveästi urakoida 🙂 • @Spookiness Kiitokset, mä lisäsin tämän listoille ja ilmoittelen sitten, kun oon saanut sen siirrettyä meille ^^ Mä oon jostain syystä kauheen tykästynyt lämpöisiin, vaikken suuri ravi-ihminen itse ookkaan 🙂

  @Bebiankh Lisäsin nämäkin listalle. Jos vaan sulle sopii, niin mulle käy vallan hyvin, että @Nikki ottaa nuo pari tuosta välistä, ja ilmoittelen kun olen saanut muut siirrettyä.

  @yersinio Wolken siirsin myös listalle odottamaan sivuja ^^ Sullekin ilmoitan, kun oon saanut siirettyä orin meidän kirjoille 🙂


 • Tarinaheppailijat

  @Nikki käy! • Kesälomasta johtuen olen tällä hetkellä yhdeksän hevosta (kolme päivää) myöhässä omasta hevostensiirtotavoittestani, mutta jonon ensimmäiset seitsemän hevosta on siirretty! Tästä jatketaan uudella arkitarmolla ja kuvittelen noin viikon sisään pääseväni taas käsiksi tähän listaan. Infoan omistajille jahka saan hevoset siirrettyä Kaukovallan listoille. Alegressa on haku ylläpitäjästä, sen lisäsin myös aloitusviestin linkkeihin. Jajaja vielä mainostaakseni 15.8. syntyy Kaukovaltaan lapinkoirapentue, ja myöhemmin syksyllä kaksi samojedipentuetta sekä huskypentue; pentuvarauksia otetaan edelleen vastaan! • Listaa siivoiltu ja pikkuhiljaa päästään taas sivujen siirroissa eteenpäin.
  @Bebiankh Ovatko hevoset edelleen siirtoa vailla? Ainakin Maroco ja Bucephalos on kuopattu viime kuussa, Candlewhisk ja Babyblues ilmeisesti vielä elossa. Siirränkö kaksi ensin mainittua hautausmaalle vai mikä näiden suunnitelma tällä hetkellä on? • @mustarastas Mikä olis tällä hetkellä näiden sun hevosten tilanne? Pari noista on kuollut, otanko nekin meidän listoille?


 • Tarinaheppailijat

  Ai niin hitsi, unohin ilmottaa! Kokoajan ollu olo että jotakin jääny. Marocon ja Bucephaloksen voi jättää siirtämättä kokonaan, Candlewhiskin ja Babybluesin kanssa suunnitelma pitää 🙂 • @mustarastas Jes! Mä laitan sulle muutaman päivän sisään yksityisviestillä noiden uudet sivut ^^ • Siirrettävien hevosten lista tyhjätty! • Listaa päivitetty. Lisää otetaan vastaan, vaikkakin näillä ajankäytöllisillä resursseilla siirtoajankohta lähenee todennäköisesti uuttavuotta. • Nostetaanpa tätäkin. Kohtapuoliin saatu taas omien hevosten siirtolistaa kurottua umpeen ja aloittelen tämän listan hevosten siirtämistä. Uusia hevosia (ja muitakin eläimiä) saa ilmoittaa listalle mukaan, mutta eläimet tulevat saamaan sivut todennäköisesti uudenvuoden tienoilla.


 • Raviharrastajat

  Multa löytyy oma vanha palautunut kasvatti australianhevostammma Sanchia. Voisihan sille samaan pakettiin laittaa mukaan myös Winzonen.

  Katsoin, että sulla oli myös koiria lauma, joten jos ne kiinnostaa, niin nuo kolme kaverusta olisivat kyllä paremman kodin tarpeessa. • @nicky Koirat (ja muut kaikenkarvaiset kaverit) kiinnostavat ihan yhtä lailla kuin hevosetkin! Laitoin teidät jonoon, ja toivon, että tänään pääsisin noihin jonon ensimmäisiin käsiksi. Laitan yksitysviestiä, kun olen saanut nämä siirrettyä. • Kuoppauhan alla olevia hevosia etsitään taas! Lista päivitetty ja viime vuoden varatuista pennuista yritetään päästä eroon.

 • Tälläisiä löytyisi 🙂

  xx r. Chase Your Dreams
  Suvuton, kuvat mukaan. Ei pakasteita tallessa.

  wD t. Gwalch Eneuawy VH15-026-0087
  3-polvinen

  wD o. Llansalt Breeze VH16-026-0022
  evm

  wD t. Deinilen Rumenea VH16-026-0023
  evm

  wD t. Syndall Guild VH16-026-0024
  evm

  swb o. Rotheran VH17-043-0024
  evm

  she t. Kemiän Jenilliini
  KTK-III standardi suvuton tamma

  she t. Tweezed Trixie
  Suvuton minitamma

  ox t. Sonya ox VH16-003-0060
  evm

  nf o. Talisman
  evm, luonne mukaan tekijänoikeusmerkintöjä vastaan

  fri o. Juriaan Larz
  evm


 

1
Online

998
Users

13.2k
Topics

248.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.