Piirroskeskustelu


 • Moderaattorit

  Vihdoin valmis tälle heposelle jonkinlainen kuva… ei ole odottanut sitä kuin sellaset puoltoista vuotta… 😂


 • FWB

  Itse olen koittanut joskus ylimenevää väritystyyliä, mutta mä en jotenkin sitä kestä yhtään. Siksipä lassolla ja/tai siveltimellä, linejen kanssa monesti ihan vaan magic wandilla, teen hevosen ääriviivat, josta teen maskin. Maski taas menee ryhmälle, johon tulee kaikki hevosen väritykset pl varusteet ja harja+häntä. Tämän jälkeen voi söhrätä vaikka miten yli laitojen, eikä tarvitse stressata tasojen lukituksia tai muita.

  Värityksessä mulla ei ole mitään hirmu vakiintunutta tyyliä vielä, mutta yleensä aloitan ihan vaan varjoista ja valoista, koittaen mennä aina pikkutarkempaan päin. Enkä ikinä tässä kohtaa muista esim. valkoisia merkkejä, kuten kävi myös tuon aiemman pääkuvan kanssa (onneksi on overlay). Rakennekuvissa yleensä etenemistyyli menee luokkaa kroppa > pää/jalat > harja ja häntä (> varusteet) ja vihoviimeisenä tausta, josta yleensä näkee että ei paljoa enää kinostele panostaa. 😂 Edelleen hankalinta on kyllä ylipäänsä hevosen varjostaminen, ihan vaan siksi etten vieläkään opi muistamaan että miten ihmeessä hevosten kroppa toimii, ja että niillä ei varjostukset toimi ihan yks yhteen koirien kanssa. 😁 • Ei siitä kyllä tämän värinen pitäny tulla, muttamutta… Whatever 😄 Koska tälle värille sai väännettyä kivan semitunnelmallisen syysusvataustan. Onko tää enemmän nokivoikko vai hamppurautias, päistärikkö vai sekakarvanen?

  alt text • @MiiaS Joku päivä mä vielä piirrän yhtä hyvin 😍 Mä sanosin ehkä sekakarvaseks hopeanruunikoks, kun toi turpa on noin tumma ja jalatki näyttää tummenevan vähän polvista alaspäin, vaikka ehkä ne haluis vieläkin tummemmat olla… Voikoks ehkä vähän turhan punertava 🤔 Varmuudella voin vaa sanoo että IHANA • @Nikki Aivan joo, hopeakinhan on vaihtoehto! 😍 No, onneksi se on mitä tuleva omistaja sen haluaa olevan, onpahan vaihtoehtoja eikä onneks mun päätös 😄 Ja ihan varmasti piirrät!!! Harjottele vaa ahkerasti!

  Vähän piti lisätä vielä valkosta. Aioin kokeilla tästä vielä spotted blanket versiota, mutta kraah. En taida jaksaa nyt suunnitella pilkkuja.

  alt text • @MiiaS Rabicanoki vois olla 😏 Tykkään tosta päämerkistä ihan hirveestä 😍 • @nikki Niin muuten voi 😄 Eliii, toistaseksi se voi olla (pikkusäädöin ehkä, eli siis vähemmän punasta tmv. mikä nyt onkaan tarpeen just sille värille mihin tähdätään)

  hamppuharjanen rautias/nokivoikko/hopeanruunikko + sekakarvanen/päistärikkö/rabicano

  Ei huonosti noin yhtäkkiä 😄

  EDIT // Piru että oli vaikeeta saada toi lista oikein noiden pohjavärien osalta 😄


 • Raviharrastajat

  Voi että on taas kauniita töitä teillä, ihastelen ja kadehdin aina teidän taitoja täällä ❤
  oon ollu viime aikoina vähän blokissa, kun tuntuu ettei mikään näytä siltä miltä edes tahdon, mutta. Tämmönen suokista toivottavasti menevä pää on tullu kyhättyä. Punarautias piti tulla, mutta ehkä se menee tummanpunarautiaasta 😂

  0_1567781287419_harmi1.2.png


 • Moderaattorit

  Vähän aikuisempaa kuvaa Islalle 🙂 • Piirsin sit Nikin ulkkamainosksesta löytyvän komena narnian puoliverisen 0_1567863614881_mlemnarnianpuoliverinen copy.jpg

  Sitä vaan tulee välillä mietittyy että miks inspiroidun aina jostain tälläsestä minkä sit teen läpällä ja sinnepäin enkä sit jaksa työstää esim oikeita rakenteita tai omaa tyyliäni taino… mitään ns oikeaa… Ois ihan kiva jos jaksas työstää mutta ehmeh, tehään sit narnianpuoliverisiä läbäl ja vaapukkamehukuurin jälkeen 🙂 • @Fulli IHANA XDD • alt text alt text alt text

  Viittä vaille itken. Kuka ei kuulu joukkoon. • Tän päivän tekele! Olen tästä aika ylpeä koska on mun tekeleeksi jo kyllä aika onnistunut 😂

  Lisäys: Hyi kauheen ku nyt osuu silmään nii monta huonoa kohtaa 😄 Tabletilla ei saa niin kauheen tarkkaa jälkeä…🤔

  alt text


 • Moderaattorit

  @nikki ai saatana ku meinasin tukehtua pullaan 😂 • Tyrannosaurus xx
  alt text


 • VHRY

  @nikki En kestä, ihana 😂 • Maxille uutta treenikuvaa! Oon aika tyytyväinen siihen, että sain tästä samannäköisen hevosen kuin rakennekuvassakin - joskus tuntuu että kun pistän vierekkäin kaks kuvaa samasta piirtämästäni hevosesta niin ne ei näytä edes samalta… 😄 Yritin vääntää taustaa tähän ite, mutta luovutin ja länttäsin tähän vapaasti kopioitavan taustan CasablancaStudiosilta.

  alt text


 • Piirrosharrastajat

  Eilisiltainen tuherrus uusimmalle espanjantuonnilleni. Vinterhus tuntuu täyttyvän vaan oreista, mutta niitä on jostain syystä kivempi piirrellä?? 🙊 Varsinkin tällaisia harjakkaita erikoisvärisiä.
  alt text
  On tullut kyllä piirreltyä muutakin, mutta en viitsi spämmätä tätä keskustelua mun tuherruksilla.


 • Piirrosharrastajat

  alt text
  Artblock jyllää… Siksi keskeneräisempi työ, tarkoituksella tosin


 • Moderaattorit

  Ihania piirroksia ❤ tästä topasta tulee aina niin hyvä mieli 🙂


 

0
Online

997
Users

13.2k
Topics

247.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.