Piirroskeskustelu • @Ansa Tosi hienothan noi linet on! Piti zoomata kyllä tosi lähelle, että näin mitään häiritsevää suttuisuutta. Tarpeeksi isona kun työstää, niin ne onneksi katoaa :slight_smile:

  En pariin viikkoon oo päässyt koneella pahemmin piirtämään tai värittämään millon minkäkin vuoksi niin nyt on sitten kauhee putki päällä. Vauvojen koipia on kiva puuhata, ne on niin kuivat ja isoluiset, että hahmottaa kaikki valot ja varjot paljon aikuista paremmin. Tästä oisin halunnut tehdä pienesti kirjavan, mutta nyt kun sillä on päässä värit on se musta ihan iberialaisen näkönen, eikä ne saa olla kirjavia… Eipä sillä että tälle käyttöäkään olisi 😂 (Ja jäin koukkuun syksyväreihin, kamalasti houkuttais vääntää tausta vauvan väriin sopivaksi, vaikka järki sanookin vauvan olevan liian punainen, että vauvan säätäminen taustan väreihin olisi ehkä viisaampaa…)
  alt text


 • Piirrosharrastajat

  @MiiaS Ei se mikään liian punainen ole, tosi nätti!


 • Piirrosharrastajat

  @J. :n koulukuvassa on ihanan muhkea hevonen. Hauska perspektiivikin jälleen kerran.
  @Lynn in maalaukset on vaan jotain niin tajuttoman upeeta O_O
  Tykkään @Viiru tuosta sun tyylistä hirveästi. Jotenkin niin viimeisen päälle siisti ja kiiltävä. ❤
  @Tuulia Sun maalauksissa tykkään tosi paljon tunnelmasta, sulla on tosi selkeä tyyli ja aina kun näkee sun työn täällä ketjussa, niin tietää kyllä katsomattakin kenen kädenjälki on kyseessä <3.
  @Kia Tervetuloa tänne messiin vaan! 😄 Hihii, totta, minä täällä taas pyöriskelen omassa verkkaisessa tahdissani. Kiva nähdä sinunkin töitä!
  @Kioja n varsulit vois olla kaksoset, ainakin lineissä on niin paljon samaa näköä. Ihanan pörröiset harjat ja kikkurahäntä <3. Tykkään!
  @Loci n poni on persoonallisen näköisellä jäljellä maalattu. Tosi kaunis, tulee vähän mieleen jotkut vanhan ajan maalaukset.
  @MiiaS Ei tuo pääkuva liian kirkas ole, just upea tolleen! Ja iik, hiirellä piirretty vielä linet! Vau! Ei kyllä riittäis munkaan kärsivällisyyteni, nostan tassun ylös ennen kuin edes aloitan. Ja ihana varsa, ainakaan omalla näytöllä ei oo mitenkään liian punainen. Tosi kauniisti erottuu taustastaan.
  @Ansa n linet näyttää tosi hyvältä vähän kauempaa katsottuna, miten sä edes pystyt kannettavan touchpadilla tekemään mitään? Ei apua! 😄 Mutta hienoa jälkeä syntyy kyllä! Näitä näkis mielellään lisää :slight_smile:

  Mulla on ollut pieni ohjelmakriisi. Tykkään Kritasta ihan hirveästi, mutta en sen lagailusta ja siitä, että isommassa koossa tehdessä se takkuilee pahemmanpäiväisesti. Oon nyt sit kokeillut vaikka ja mitä ja saanut sitäkin vähemmän aikaiseksi. Suurimmasta osasta ohjelmia en pidä, en sitten yhtään. MyPaint, vanha rakkauteni, on tosi puutteellinen kun siinä ei ole mitään guideja, gridejä tai muutakaan. Eikä edes kankaan kokoa tietääkseni pysty säätämään, vaan se säätyy automaattisesti sen mukaan, minkä kokoista piirtää… Mutta nyt tänään teinkin sitten löydön ja näin lyhyen tuttavuuden pohjalta en voi muuta kuin suositella. Nimittäin Paintstorm Studio, ihan mielettömän hieno ohjelma, mielettömät säätömahdollisuudet… Ja melko helppo UI. Perspektiivipiirtämiseenkin tosi kätsä työkalu, tulee helpottamaan taustojen tekemistä rutkasti! Ja maksoiko sen reilut 16 euroa… 🙂 Ei ollut kallis. Steamista testailin jotain reilun 50 ohjelmaa ja palautin sen refundin kautta takaisin pahasti pettyneenä. Tämä 16 euroa taitaa olla enemmän kuin hintansa väärti 🙂 🙂 :). Musta tuli kävelevä mainospuhe.

  Tämmöistä oon nyt tällä väkertänyt. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee. Ihan on kesken, mutta tämän pohjan päälle on hyvä ruveta läiskimään värejä.
  alt text


 • Esteratsastajat

  Onpas kiva, onks tää @Possiikeri percheron?


 • Piirrosharrastajat

  @Jannica Ei, tää on shire :D. En sitten tiedä kuinka onnistunut ja ei oo semmonen pitkäjalkainen showheppa, mutta… • Kiitos kaikille ihanista kommenteista ❤

  @MiiaS Aivan ihana varsuli, tuo väri on just tosi kaunis ❤


 • Moderaattorit

  @MiiaS ahahah 😄 no sovitaan et se on sit märkä 😛 kiitos!
  @Possiikeri kuule tunne on molemminpuolinen! rakastan sun piirroksia ❤ aina niin viimeisteltyjä ja hienoja
  @Ansa lla on tulossa hyvän näköset linet! 😮

  Mä piirtelin linet tänään aamulla ennne töihin lähtöä ja nyt noin 9 alkaen oon väritellyt tätä ja jokunen hetki sitten san valmiiksi 🙂


 • Raviharrastajat

  Mä oon piirtänyt ja harjoitellut kuin hullu viime kuvista, että uskaltaisin tänne mitään laittaa. Valitetettavasti tää on vihkossa (jossa viivoja äh…) ja kännykkäkuvalaatu, mutta mutta. Harjakin puuttuu heh. Ehkä piirrän tän joskus koneella puhtaaks. Kaikilla täällä on niin upeita töitä!

  alt text


 • Moderaattorit

  @Casper hieno! Tulee vähän mielee noi StarStable hepat, must se on ihana peli 😄 Harmi etten oo pystyny pelaa piiitkään aikaan… oli koneel joskus niitä polluxist tulleit pelei “Syksyn ratsastaja jne”


 • Piirrosharrastajat

  @Possiikeri Voi kiitos! Ja kyllä näyttää oikein kivalta shireltä tuo, kiva nähdä millainen siitä valmiina tulee.
  @Viiru mä jo sanoinkin, että tuun kadehtimaan tota hevosta ja aivan takuulla haluan siitä varsan, kunhan mulla on joku sopiva tamma joka ei jo valmiiks oo tiine (#kasvattirumba).
  @Casper onpa mahtavan valppaan näköinen ja eloisa heppa! Tuo ryhdikkyys ja voimakas asento tekee siitä sen näköisen, että se voi koska vaan hypätä vauhtiin.
  Ja @MiiaS ei lainkaan liian punainen, vaan kaunis vauva 😍 Hauskaa, ollaan selvästi käytetty samaa (musta aivan hirmu ihanaa) mallikuvaa. Mun kuva tosin jäi tiedostoihin roikkumaan 😅


 • Moderaattorit

  @Lynn haha 😄 kyllä sä siitä varsan saat sit ku haluat :slight_smile:


 • Suomenhevoskasvattajat

  Tosi kaunis tuo @Viiru n piirtämä hevonen! 😍

  Ite oon monta päivää värkänny suomenhevosta, joka ei ota valmistuakseen koska oon liian perfektionisti, kumitan ja teen uusiks monta kertaa saman kohdan koska en oo tyytyväinen. Pitäsköhän aluks tyytyä vähän vähempään Riella? 😄


 • Moderaattorit

  @Riella Kiitos ❤ ja pitäis tyytyä vähempään 😄 laita esille niin katotaa mikä siinä (muka) mättää


 • Suomenhevoskasvattajat

  Tää on tosi suttusen näkönen, kun en oo siistiny vielä. Jalat ja pää tökkii ihan huolella. 😄

  alt text


 • Moderaattorit

  @Riella no mitää 😄 toihan on oikein hyvä. Hitusen ehkä takakorkea ja etujaloissa tosi pystyt vuohiset. Mut muuten ei oikee mitään korjattavaa.


 • Esteratsastajat

  Ihanat väritykset @viiru ja @Riella ! Onkos @Casper in heppa arabi? Kovasti oot kyllä kehittynytkin, ei oo hukkaan menneet harjoitustunnit! : )


 • Piirrosharrastajat

  alt text
  Leikin vähän tolla perspektiivityökalulla taustan kanssa :D. Ja muutenkin ei kyllä oo mikään realistisin tausta ikinä, mutta mulla oli hauskaa. Mitäs tykkäätte kokonaisuudesta? Tuli tommonen tummanpunaruunikko, Gwen sai kuvan.


 • Esteratsastajat

  Tosi kiva väritys tuli ja aivan ihana tausta ❤ ! • @Possiikeri Upea! Latasin kanssa kokeiluversion ja hyvältä ohjelmalta näyttää. Ei oo kyllä paha hinta!

  Otitko noi tähtikuviot jostain suoraan vai piirsitkö? :slight_smile:


 • Piirrosharrastajat

  @AnneL Kiitos :). Joo, mä oon jotenkin ihan innoissani tästä ohjelmasta! So good! Brushejen säätömahdollisuudet on jokseenkin rajattomat ja brusheja muutenkin löytyy kunnon määrä. Sit nää kaikki kätsyt työkalut, miten mä oon elänyt ilman näitä? XD Ja hinta ei tosiaan päätä huimannut. Tähtikuviot (jos tarkoitat noita “valopilviä”) niin oli ihan brushilla piirtämällä. Toi aurinko tai kuu tai mikälie on sillä samalla brushilla, siitä tuli aika intensiivistä jälkeä jos pitkään pyöritteli samassa kohdassa. Löytyi sieltä valikosta valobrushien kohdalla, eli semmoinen taskulampun näköinen kuvake. En enää muista mikä se noista sen listan brusheista oli.


 

26
Online

845
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.