Piirroskeskustelu • @SassaB. Tuo kartta on mieletön! Olispa itelläkin aikaa ja jaksamusta tehdä tommone.
  @Lynn Rakennekuva on upee, etenkin tausta on tosi kiva!

  Oon tässä itekki piirrelly pari kuvaa mitä voisin näyttää 🙂
  alt text

  alt text


 • Piirrosharrastajat

  @SassaB. Saa kyllä olla ylpee itestään. Toi kartta näyttää jo nyt tosi mageelta, vaikka kesken onki 😄

  @Lynn Tosi kivan tollanen leikkisä ja tausta ylemmässä kuvassa.

  @Hunter Sun piirrokset on oikein kivoja, ja mulla on vähän rakentavaa palautetta jolla voit parantaa jälkeä. Kannattaa jatkossa kiinnittää enemmän huomiota kuvien rajaukseen. Hevonen alemmassa jää osittain kuvan ulkopuolelle ja se häiritsee. Ylemmässä kuvassa taas ponin perässä on hieman liikaa tilaa. Yleensä menosuuntaan päin pitäs sen isomman tyhjän tilan olla jos ei halua keskelle kuvaa kohdettaan asettaa. Se vaan näyttää usein paremmalta. Linet on aika rosoisia, mutta jatkossa parilla pikku jipolla niistä saa miellyttävämmän näköstä. Kuvan pitää olla vaan tarpeeksi iso, jotta on varaa ottaa isompi sivellin. Lopuksi vasta pienentää kuvan siihen kokoon jossa haluaa sen julkaista. Värit on molemmissa piirroksissa oikein hyvät. Alemman taustasta pidän enemmän, siinä on kivoja vihreitä ja ne istuu oikein hyvin ruskeiden kanssa :slight_smile:

  kuva
  En voinu vastustaa erkki esimerkkii lineistä ja siks oli pakko liittää oheen moinen. Tässä on samalla brushilla lähes sama hahmo piirretty. Vasen on pienellä brushilla pienelle kuvalle ja alkuperäisessä koossaan, kun oikea on isolla brushilla isolle kuvalle ja pienennetty jälkikäteen. Ero on silmiinpistävä, vaikka molempiin tuherruksiin meni aikaa ja vaivaa suunilleen yhtä vähän.

  kuva
  Huomaa et on inspis jo loppumassa näiden akkeleiden kanssa. Vai johtuukoha se vaan siitä etten viitti melonoida näitä vuokraajia sentään… 😏
  PS: Ruudulliset ratsastushousut on ihan rektumista piirtää. Ja nää mun tinkerit on aina… Noh sanotaanko et rotuleimaltaan varsin heikkoja tapauksia 😄 • @Jouni Joo, oon ite itse asiassa miettiny miten saisin ton jäljen näyttämään vähemmän suttuselta, pitää laittaa testiin tuo. Tosta alemmasta kuvasta sen verran, että ponihan oli alunperin kokonainen, mutta en vain saanut häntää ja takajalkaa näyttämään normaalilta, sitten meni moti ja loppujen lopuksi asettelin sen kuvaan niin ettei häntä ja toinen jalka enää tule painajaisiini :'D Mutta joo, kiitos kritiikistä, täytyy koittaa ottaa ohjeesta oppia! • @Jouni Kuka noista hevosista piittaa, me halutaa melonimimmit takasin 😉 No ei, mutta ihana tääkin 😍 En varmaa ikinä pääse yli siit mite kivoi ja persoonallisii hevosii sulla on!


 • Moderaattorit


 • Piirrosharrastajat

  @Hunter Ole hyvä! Iteki saanu joskus hyviä rakentavia palautteita joiden kanssa kehittyny tähän pisteeseen asti, ni pakko antaa hyvän kiertää 😄 . Noihin epäonnistuneisiin kohtiin antaisin neuvoks et hautoo sitä kuvaa tunnin tai vaik päivän ja sit kokeilee uusiks piirtää 😉 Jos ei sittenkää nappaa ni viimesenä oljenkortena ennen poniparan peffan rajaamista ulos otoksesta, voipi lätkäistä siihen etualalle jotain peittämään outoudet 😄

  @Nikki Melonimimmit XD Melonimimmitalli olis aika menestyvä salee! Ja kiitos suuresti! Tosi kiva kuulla et ihmiset tykkää näistä mun hevosista. Yritän aina tehä niistä mahdollisimman persoonallisia että mielenkiinto piirtämiseen pysyis 😄

  @Viiru Komia koiro! Jotku ne vaa osaa piirrellä kaikennäkösiä eläimiä 😄

  Mun tekis mieli piirrellä käsin, mut se taito on taas vähä ruosteessa. Sen lisäks oon hukannu mun ainoon pyyhekumin, eli joutus vetää freehandina vaa. Enkä tiiä mitä piirtäis ku en ite tykkää hirveesti käsin piirrettyjä käyttää omalla tallilla… Ne ei sovi sinne digitöiden joukkoon 😄 Pitäs varmaa koht perustaa sellanen traditionaalisempi piirrostalli erikseen et pääsee harjottelee kynäilyä.


 • Moderaattorit

  @Jouni kiitos 😄 aika kehittymätön ja nuori tuo kyllä on, mutta näillä taidoilla mennään 😄 • Hello friends! Minäkin täältä horroksesta koitan nostaa päätäni kun löytyy vihdoin aikaa virtuaalihommille. En voi muuta sanoa kuin, vau! Ihmiset te teette mielettömiä piirroksia! Jokaisella on ihana oma, tunnistettava tyylinsä piirtää.
  Minä en oo sitten elokuun saanu piirretyksi MITÄÄN. Paitsi yhen lehmän… :'D
  alt text

  Nyt koitan saada aikaa piirtää Raitulan suokeille jotain kivoja syksyteemaisia töitä, sillä tää vuodenaika inspiroi ihan sikana värikkäsiin vesiväritöihin! • Vitsi mä tykkään noista @Anna-S n lehmistä! Ja muista puu- ja vesiväritöistä, mut erityisesti noista lehmistä ❤ 😄

  Innostuin niin, että unohdin sulatuksella olleen keiton mikroon… • Koittaisko joku ees innostua lahjoitettavasta linestä? Mulla on semmoinen ajatusmalli, että jos jollekin lahjoitettavalle ei ole tarvetta niin miksi turhaan tehdä kasoittain ylimääräisiä linejä, vaikka juuri niitä tahtoo piirtää. Toki yksi vaihtoehto olisi tehdä vapaastikopioitavia • Heipsansaa! Muutama kysymys

  1. Millä piirtelette eli siis ohjelma. Onko ilmainen vai maksullinen, jos maksullinen niin minkä hintainen?
  2. Piirtopöytää haluaisin hankkia. Hakemassa olisin halpaa, koska en tiedä tuleeko sille loppujen lopuksi kuitenkaan käyttöä niin ei viiti satsata erityisen kalliiseen. Wacom on muistelmieni mukaan hyvä ja kestävä. Ei tarvitse olla uusi.

 • Piirrosharrastajat

  @Oona said in Piirroskeskustelu:

  Heipsansaa! Muutama kysymys

  1. Millä piirtelette eli siis ohjelma. Onko ilmainen vai maksullinen, jos maksullinen niin minkä hintainen?
  2. Piirtopöytää haluaisin hankkia. Hakemassa olisin halpaa, koska en tiedä tuleeko sille loppujen lopuksi kuitenkaan käyttöä niin ei viiti satsata erityisen kalliiseen. Wacom on muistelmieni mukaan hyvä ja kestävä. Ei tarvitse olla uusi.
  1. FireAlpacaa pääasiallisesti käytän, mutta jotkut efektit teen Gimpillä 😄 molemmat on ilmaisia
  2. Mulla on Wacom Intuos Pen&Touch M, malli CTH-680, jota ei varmaan enää myydä paljoakaan. Hyvä kapistus on ollut

 • Piirrosharrastajat

  @Oona Minä piirtelen Kritalla, ilmainen ohjelma, jossa on vähän opettelemista mutta minun makuuni tosi mukava ja hyvä kaikin puolin. Suosittelen! Piirtopöydästä en osaa antaa vinkkejä, omani on kai reilusti yli 10 vuotta vanha Wacomin joku muinaismuisto, joka tosin kyllä yhä pelittää moitteettomasti. Uskallan siis suositella kyllä Wacomia ylipäätään, muttei ole hajuakaan niiden yhtään uudemmista malleista. • En oo ikinä värittänyt tai no kerran, mut se ei koskaanvalmistunut. Nyt ajattelin olla hurja ja kokeilla. Näyttääkö tää ihan pöpiltä 😄 Jotain tummanpunaruuniikkoa tms siis tekemässä, merkkejä en oo vielä uskaltanu kokeilla


 • Piirrosharrastajat

  @Oona Hyvä aloitus! Rohkeasti vaan lisää valoja ja varjoja lihasten ja nivelten mukaisesti, hyvä siitä tulee 🙂 Tosi nätit sävyt jo nyt, lisää vain! • Huh vihdoin ja viimein noin viiden päivän työskentelyn jälkeen sain tämän valmiiksi. Tiedostan että virheitä on ja paljon, mutta nyt ei enää kykene saman piiroksen parissa työskentelemään. Seuraavaan kuvaan sitten parantelee ne tämän virheet. ^^ Kyseessä siis yrmeä sh-tamma, yrmeys toivottavasti tulee ainakin ilmi.

  alt text • Homma etenee. Mua pelottaa noitten kavioitten teko :B


 • Suomenhevoskasvattajat

  @Oona vau, näyttää tosi hyvältä siihen nähden ettet oo paljoo väritelly 😍 Oon kateellinen 😅


 • Moderaattorit

  Kun tekis mieli piirtää hevosia, kasvattaa piirroshevosia mutta kun suokit on niin nähty!!! Mikä rotu tilalle? 😞


 • Piirrosharrastajat

  @Viiru no jos suokeista tykkää, mutta kaipaa jotain eksoottisempaa, niin sukulaisrotujahan ovat russin ja virolaisten rotujen lisäksi venäläiset vjatkan-, jakutian- ja mezeninhevonen 😉 ja ne toimisivat varmaan nimenomaan piirroshevosina kivasti!

  alt text


 

1
Online

935
Users

12.4k
Topics

230.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.