Etsitään estehevosta lupaavalle ratsastajalle (piirroskotiin) • (Aiemmin hakusessa ollut “rakkausheppa” jälleen ostoslistalla, kun edellinen ylläpitodiili ei ottanutkaan tuulta alleen. Tällä kertaa vähän selkeämmillä spekseillä, sillä nyt tiedän, mikä mua innostaa ja inspiroi tekemään 🙂)

  Vuonna 2017 Saskia Riikosen äiti ja isäpuoli päättivät nostaa kytkintä: he muuttivat maalle ja jättivät vahvasti kotikaupunkiinsa Helsinkiin juurtuneen tyttärensä katkeruuden pilveen - ainakin, kunnes Saskia sai tietää, että Räpäkössä sijaitsi hieno ratsastuskoulu puitteilla, jotka riittäisivät kovempitasoisellekin kisaajalle. Kun epäuskoinen ja ehkä vähän kiusaajamainenkin tallikaveriporukka edelliseltä tallilta ei ollut enää vetämässä tyttöä alaspäin, hän päätti toteuttaa haaveensa kilparatsastajuudesta heti eikä kymmenen vuoden päästä. Saskia alkoi käydä viikottaisilla ratsastustunneilla, sai hoitohevosekseen vaativan (mutta tekonsa aina söpöydellään ja upeudellaan anteeksi saavan) Poniniemen Eigyrin, osallistui ahkerasti tallin sisäisiin kisoihin sekä vuoden 2017 Ratsastuskoulumestaruuksiin sekä pääsi lopulta Leijonalaakson viralliseen kisatiimiin.

  Nyt, pari vuotta myöhemmin, Saskia on täyttänyt 19 vuotta ja ratsastuskouluvuodet alkavat pikkuhiljaa olla takana. Ratsastustason noustessa alle olisi hyvä saada oma hevonen, jota pääsisi ratsastamaan järjestelmällisemmin ja juuri niin kuin itse haluaa. Power Jump -arvokisatkin järjestetään tänä kesänä Suomessa ja Saskialla on hirveä hinku päästä pippaloihin mukaan, koska esimerkiksi Tie Tähtiin -kisaamista täytyi jo jäädä odottelemaan ensi vuoteen - oma heppa on nyt ehdottomasti saatava! Hakusessa olisi seuraavanlainen hevonen:

  • hevonen voi olla valmiiksi piirretty tai valokuvallinen, muuttuu meillä piirretyksi 🙂
  • ruuna (ruunattavissa oleva ori) tai tamma
  • puoliverinen (säkä noin 170cm) TAI ratsuponi (koska rakkaus rotuun on hyvin vahva Ennin jälkeen ❤ )
  • vähintään 8-vuotias (reaaliaikaisen ikääntymisen toteutuminen plussaa, ei välttämättömyys)
  • estepainotteinen, re 130-140cm, kilpailukunnossa
  • suvun pituudella ei väliä, voi olla tuontikin
  • huomioin niin yhdistelmät kuin sivullisetkin hevoset
  • saa tarjota myös isä- ja emäehdokkaita, mutta silloin mielellään piirrettyjä
  • iso plussa, jos on valmiiksi kvaalattu kesän PJ-karkeloihin (vähintään 6 starttia estekisoista, ei tarvitse olla sijoituksia)

  Haussa on se hevonen, jolle voin tehdä panostetut sivut, kerätä unelmien varustekollaasin, kirjoittaa paljon tarinoita ja piirtää paljon kuvia ❤ Heppa, joka täyttää kaikki toiveeni - jonka omistamisesta voin miettiä, että miten kävikään tämmöinen mäihä. En lupaa laatiksia, VRL:n alaista kisaamista, en jälkeläisiä, en viikkotolkulla 24/7 sivujen päivittelyä - mutta en sulje niitä poiskaan. Lupaan kuitenkin varmasti pitkäaikaisen, panostavan, välittävän kodin. Siinä mielessä, miten paljon virtuaaliheppaan voikaan kiintyä.


 • Oreihin hurahtaneet

  Mulla saattaisi olla yksi! ei ole vielä rekattu eikä sivut ihan valmiit eli saisit itse tehdä yms. kuulostaisiko milltään? tosiaan emv ja vasta eilen alottelin sivuja vähän rakentamaan muuta jos yhtään kiinnostaa niin jutellaan lisää 🙂 • @senjapeltonen en uskalla mitään luvata, kun et kertonut hepasta sen tarkemmin, mutta pystyisitkö laittamaan vaikka chatissa lisää infoa? 🙂


 • Tarinaheppailijat

  Goldie on voikko ratsuponitamma, tällä hetkellä tosin vielä varsa, mutta ikäännytettävissä. Ihana emältään peritty kultainen luonne sekä esteiden lisäksi lahjoja kouluun ja mahdollisesti kenttään, jos niikseen tulee. Piirretyt vanhemmat ja upeasta suvusta: sieltä löytyy muun muassa 2015 vuoden Power Jumpin ponimestari sekä 2016 vuoden Power Jumpin tuotosluokan voittaja. Myös isällä on kokemusta arvokisoista. Suvun puolesta siis kaikki edellytykset menestykseen! Tälle saa toivepiirroskuvan minulta mukaan.

  Voin kyllä myydä myös isänsä Tigerin, joka olisi Goldieta valmiimpi heti tositoimiin ja varmasti myös tämän vuoden suurkisoihin. Kapasiteettikin on varmasti nostettavissa aktiivisemmalla treenillä, kuin poniori tällä hetkellä on ollut käytössä. Sivuilla olevat kuvat ja tekstit kuuluvat luonnollisesti kauppaan. • Pancras IWB on tuollainen hieman huomiotta jäänyt kasvatti, jonka saa ruunata ja nuorentaa sopivan ikäiseksi 🙂


 • Esteratsastajat

  Olisikohan meidän myynnissä ollut mitään sopivaa? takautuvakin syntymä onnistuu näistä. Piirrettyjen puolella tuolla mm. ratsuponeja ja heppapuolelta löytyy sitten ihan perusvanhemmista. Noita piirrettyjen osiosta löytyviä vanhempia saa yhdistellä toki eri hevostenkin kanssa ^^


 • Ponimania

  Hattu x Sisu varsahan olis tähän sopiva 😄 • Phantasio on meillä tällä hetkellä majaileva holstein-ori. Boessa hätäisen lempinimen saanut Fanta täyttää tämän vuoden elokuussa 8 vuotta, josta eteenpäin olisi mahdollista toteuttaa IRL-ikääntymistä. Fantalla näyttäisi olevan potentiaalia helposti vähintään 140cm radoille, joten tämän kanssa voi lähteä kokeilemaan joskus korkeampiakin suorituksia jos haluaa ! Fanta on ori, mutta en usko että sitä tarvitsee ruunata – ori on ainakin meillä ollut todella rauhallinen kaveri 😄 tarkoituksena olisi saada vähintään yksi päiväkirjamerkintä lisää kirjoitettua orille ennen myyntiä, jossa koostetta meillä treenaamisesta. tästä voi halutessaan lukaista tämän hetkistä tilannetta. Boessa on kyllä tallikirja vähän jäljessä, joten Fantan kanssa on tarkoitus tässä startata muutama kilpailukin ennen myyntiä – nämä voidaan toteuttaa vaikka jaoksen alaisina, jos tarvetta ☺ tarkoituksena ei edes ole kirjoittaa orille mitään luonnetta meillä, koska en halua siihen liikaa uuden omistajan puolesta vaikuttaa, vaan antaa pelkkää suuntaa päiväkirjamerkintöjen kautta.

  innostun nyt taas ihan liikaa, mutta oh well … Eveline on itse treenannut Fantaa, ja auttaisi Saskiaa mielellään pääsemään alkuun orin kanssa. jos haluaa ihan tarinallisesti lähteä laukalle, on esimerkiksi mahdollista toteuttaa vaikka Saskian pidempi reissu meille, jossa parivaljakko saisi rauhassa tutustua toisiinsa Fantalle tutussa ympäristössä Evelinen valmentamana. Eveline kyllä mielellään tulisi lisäksi katsomaan jossain välissä parivaljakkoa myös Suomeen, kun yhteistyötä on takana jonkun verran 😉

  ainoa vaatimus uudelle kodille on, että tää oikeesti pääsee tarinakäyttöön ja että meillä harrastettua tarinointia hyödynnettäisiin 😄 ja tietenkin antaisi orille ensin mahdollisuuden olla ori, ennen kuin lähtee ruunaamaan – eli ts. jos ei ole ihan pakko, niin ei mielellään ruunausta.


 • Raviharrastajat

  Voisin myydä mun ensimmäisen rakkauspakkaus hevosen. Nyt 12-vuotias suomalainenpuoliveriori (saa ruunata) Blue Raptor, säkää löytyy riittävästi - nimittäin huimat 179cm. Oriilla tosiaan kilpailtu 2015-2017 viimeksi 140-160cm luokkia. Yltää edelleen sille tasolle pienellä treenillä, mutta vois olla hyvä opetusmestari noihin ‘‘pienempiinkiin luokkiin’’ jos tälläistä herkkäsieluista oria (joka mahdollisesti voisi rauhoittuisi ruunauksen yhtedessä) haluaisi ratsastaa. Kisokuntoa pidetty kyllä yllä, mutta lähinnä kotona hypättäessä. Nyt käytetty säästeliäästi, terve kaikin puolin. Joskus kerännyt vähän nestettä jalkoihin ja satulan kanssa ollut kerran ongelmia, muuten ollut täysin ongelmaton ja terve. Kisattu myös maastoesteitä ja kenttää omalla tasollaan (sileällä osaa HeA asiat), joten sopii lajiin kuin lajiin! 🙂 2018 saattaa löytyä muutama ERJ-luokka alta.


 • Tarinaheppailijat

  Ihana Loco olisi myynnissä ja kuulostaisi sopivalta • Pahoittelen näin aluksi vastauksen kestoa - viikon aikana on tapahtunut paljon enkä ole vilkuilua enempää kerennyt juuri Keskustaa katselemaan 😄 Halusin antaa näille kaikille tarjoituille hevosille aikaa ja pohtia niitä tarkasti, varsinkin kun ne kaikki olivat niin ihania… olisin voinut tarjota melkein kaikille näistä kotia, jos vaan riittäisi aika ja hermot niin monen hevosen innokkaaseen pitämiseen! Valitettavasti voin täyttää lupaukseni vaan yhden hepan kanssa, joten tässä sitä sitten ollaan.

  Mulla on pahana tapana jaaritella ja oon yrittänyt päästä siitä eroon lähiaikoina, joten mennään ainakin melkein suoraan asiaan (vaikka tarkemmin ajateltuna tääkin on vähän jaarittelua, muttamutta)!

  @Inna, Saskia ottaisi enemmän kuin mielellään huostaansa Pancras IWB:n, jos sen saa tosiaan ruunata! 😊 Raksu vaikuttaa tytölle juuri passelilta, se on kokeneempi kisaaja kuin ratsastajansa ja on varmasti oikein hyvä opettaja, kun ei ratsastettavuudeltaankaan ole mikään automaatti. Plus, olihan tuohon lempinimeen ja ulkonäköön nyt pakko ihastua… sillä on ihana sukukin, oon ihastellut Payloria, Orbit Mochaa ja orin tytärtä Oceanidiakin useampaan kertaan ❤ Varmaan huomaa, että tykästyin heppaan heti, kun voisin höpöttää siitä monta sivua! • @Hailey-S hieno homma! Ruunaus erittäin ok(pakollinen), kun Raksulla on jo kolme jälkeläistä 🙈 😂 Ilmoittele sivuja, kunhan kerkeet! Hienoa, että tääkin muumiokasvatti saa vielä mahdollisuuden, eikä joudu kuoppaan 😄


 

15
Online

888
Users

11.7k
Topics

215.1k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.