Westernhevoset


 • WESTERNRIDERS

  Kalenteriin laitettu kisoja, joiden VIP jo 28.6, eli kipin kapin osallistumaan! VIP siksi näin äkkiä, jotta ehdin arpoa vielä kesälomalla tulokset kisoihin 😄


 • WESTERNRIDERS

  @katariinak Yes, ma’am! Täytyy osallistua, kun pitkästä aikaa kisoja taas kalenterissa.

  PS. Jos kiinnostusta löytyy, tulkaa westernleirille! Oman kaakin voi ottaa mukaan, saa päiväkirjaan sopivaa matskua 😄


 • WESTERNRIDERS

  Tulokset WRJ Spring Champions 2018!
  http://westernjaos.atspace.cc/wrjspringchampions2018.html


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Kiitoksia järjestäjälle 😁 Sai tuo minun ikuinen halter kolmoseni sen kultaisenkin pystin lopulta!


 • WESTERNRIDERS

  This post is deleted!

 • WESTERNRIDERS

  Elokuun WRJ-Cup ja WRJ Summer Champions kalenterissa, molemmat kuun lopussa! • @heimo WRJ-cupin linkki ei toimi, tulee vain error-sivu.


 • WESTERNRIDERS

  @Ireth Nyt pitäis wörkkiä!


 • WESTERNRIDERS

  WRJ laatuarvostelujono käyty läpi, tsekkaa jos oma hevonen oli jonossa 🙂 • Kui WRJ:n sivut ei toimi? 🤔


 • WESTERNRIDERS

  @Nikki no jaa-a ei näytä ykskään mun sivusto toimivan


 • WESTERNRIDERS

  WRJ hakee uutta (tai edes osittaista) ylläpitäjää

  Tästä syksystä eteenpäin teen nähtävästi niin paljon töitä oikeassa elämässä, että vähäinen vapaa-aika tulee käytettyä muuhun kuin virtuaaliheppailuun. Tällein melkein kolmikymppisenä haluaa jo elämään muutakin sisältöä etteivät nämä viimeiset “nuoruusvuodet” mene pelkästään tietokoneella istuessa 😆

  WRJ jaoksena ei vaadi ylläpitäjältään hirveästi, kun laji on kuitenkin suht pieni näin virtuaalisesti. Kerran kuussakin olisi mielestäni riittävä päivitystahti ellei useammin ehdi (kuitenkin mitä useammin niin sitä parempi 😉), silloin ehtii käydä läpi laatuarvostelujonon, wrj-cupin ja muutaman kk välein olevat champions-kilpailut.

  Nykyisen ulkoasun saa pitää jaoksella jos haluaa!

  Heitä yksityisviestillä tai sähköpostilla mikäli tämä pesti kiinnostaa. Homma voidaan siis myös jakaa minun ja toisen ylläpitäjän välillä, ei ole pakko kokonaan itselleen ottaa. Yritän sitten parhaani mukaan välillä ehtiä käydä näissä maisemissakin.

  Sormet ristiin että hyvä tyyppi löytyy 👍

  Kovasti harmittaa kun itsellä tuota aikaa ei enää ole näin rakkaalle lajille niin paljon kuin mitä se vaatii. • Shawane, joka on melkeen unohtunut vuosikausiksi sai nyt uuden ulkoasun ja ehkä joskus jotain uutta puhtiakin harrastamiseen 😄 Yksi kasvattikin löytyisi myynnissä! • Mitä kuuluu länkkäriharrastajille? Itse väkerrän Newa Road Ranchin hevosia uudelle ulkoasulle ja pian tää valmistuu!

  Kisoja ylös laittaessa tulin pohtineeksi, että kisaatteko hevosillanne kaikkia lännenratsastuksen lajeja vai kisaako tietyt hevoset vain tiettyjä lajeja? Mä oon pyrkinyt jonkin pääpainotuksen tekemään hevosille, tähän tapaan:

  Amarilla By Morning: kisaa karjalajeja ja western ridingia
  Kentucky Shamrock: kisaa western ridingia(/pleasurea) ja trailia
  Miss American Pie: kisaa vain reiningiä

  jne.

  Mun haavena olisi talli, jossa olis pelkkiä reining-hevosia, koska mulle se on lännenratsastuksen hienoin laji ja sellanen “huippulaji”, mitä 160cm ja GP on enkkulaistyylin hevosille. Ei kuitenkaan taida toteutua nykyisellä länkkäripuolen kisojen vauhdilla jos mielii joskus saada sijoituksia täyteen. Löytyisikö osallistujia kisoihin, joissa on vain reining-luokkia? • Mun westernhevoset on tulossa! Tällä hetkellä ne on muistio-asteella kisaamassa sijoja täyteen. Nyt kun WRJ pyörii aktiivisesti ja Championsitkin on tulossa niin pitäisi ehdottomasti saada westernhevosille sivuja. Itseasiassa, onhan mulla parille quarterille ja muutamalle western-arabille sivut, mutta siihen se sitten rajoittuu!

  Mun hevoset kilpailee vähän sitä sun tätä. Arabit kisaa lähinnä halteria, trailia ja noita perus ratsastusluokkia (riding, pleasure, horsemanship), samoin mun muutama westerniä kisaava turbo-vuono. Oikeat westernhevoset kisaa sitten laajemmin, mutta esim. karjalajeja kisaavat eivät juuri kilpaile muissa luokissa eikä reining-hevonen välttämättä kilpaile aikaratsastusluokissa. Muutama allrounder löytyy myös, mutta vähenevässä määrin. Koitan kyllä vähän katsoa, mitä mikäkin hevonen kisaa ettei ihan kaikki kisaa kaikkea.

  Tällä WRJ-kisojen tahdilla en usko, että on kannattavaa lähteä pitämään pelkkiä reining-luokkia. Osallistujia varmasti tulee, mutta en usko että ihmisten hevoset riittävät moniin luokkiin. Kaksi reining-luokkaa 30 os/luokka voisi olla vielä mahdollinen, mutta toisaalta WRJ on toimiva sen vuoksi kun ihmiset saavat tuoda paljon hevosia/luokka, ja tätä edistää parhaiten 100os/luokka rajoitukset. Itse pyrin järjestämään näitä 100 os/luokka-kutsuja, että mahdollisimman moni mahtuu mukaan. 🙂

  WRJ:n puolesta toivon myös ideointia, haluatteko jaoksen alle jotain muuta spesiaalia? Valmennuksia? Tuontihevosia? Enemmän tarinakisoja? Olisiko joku halukas ideoimaan tai toteuttamaan jotain WRJ:n nimissä tai ainakin virtuaali-westerniä edistäen? • Ite just palasin tauolta ja sai talli suuren uudistuksen. Tosin odotan, että löytäisin jostain ulkoasulle tekijää kun itse en osaa taikoa edes mitään simppeliä 🙈 Meillä hevoset kilpailee vähän kaikissa westernin lajeissa.

  Itse oon miettiny noita valmennuksia ja ajattelin niitä muutaman pitää kunhan saan ensin tallin kuntoon… että sitä odotellessa 😹 • Ehkä mun pitäs lähtee ihan siitä, että saisin edes ylipäätään järjestettyä jotain kisoja 😅 Newa Road Ranch on mun ensimmäinen virtuaalitalli piiiitkän tauon jälkeen, mut silti se on jotenkin jäänyt vähän jalkoihin kun en oo saanut siitä mieleistä. Toivotaan, että nyt inspistä riittäisi! Enää 11 tamman sivut siirrettävänä…

  Tekis mieli teettää varsoja, mut pelkään, ettei kukaan osta niitä ja en pysty jättää koko lössiä talliin kasvamaan 🙄

  Western-valmennukset ois kivoja iteki järjestää, mut kahta länkkärituntia lukuunottamatta oon aivan pihalla lännenratsastuksesta, että voisin kirjottaa edes jotenkin uskottavan valmennuksen 😂 Tai jos saankin jotain aikaiseksi, niin siihen menee ikuisuus, koska pitää tehdä niin paljon taustatyötä. • Mulla on @sylvi sama tyyli. Kahden araloosa tamman lajeina reining, western reining, western trail & western pleasure + ekoina kisoina muutama halter horsemanship sijoitus. • @Sylvi Toi sun talli on ihana! ❤ Ihanan tunnelmallinen ja huolella valitut kuvat ja kaikki! Ehdottomasti nostat sen montusta ja teet siitä aktiivisen! Ja tee myös varsoja, mulle voi ainakin myydä huoletta (jos sivuilla ei oo kiirettä!). Lännenratsastus on muuten ihan suht simppeliä. Esim trail-radoista varmasti saisi hyviä valmennuksia aikaseks kun siinä voi keskittyä vaikka yhteen esteeseen per valmennus. Esteistä löytyy hyvin kuvia/videoita/pohjapiirroksia ym, joista saa ideaa. Voin vaikka joskus kaivella jotain jos joku haluaa vähän avitusta! • @birdie kiitos! Tuo vanha ulkoasu on vaan tuollainen räpellys niin se häiritsee mua niin paljon 😄 https://snag.gy/2XSzTf.jpg tässä vähän esimakua tulevasta!

  Totta hyvä idea tuo yhteen esteeseen keskittyminen 🙂 Lähinnä olen tuskaillut reining-valmennusten kanssa, kun on kaikenmaailman lopet ja spinit ja slidet 😄


 

18
Online

960
Users

12.7k
Topics

236.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.