Minä, Sinä ja Salsa?


 • Piirrosharrastajat

  Hoitaja-vuokraaja-ystäväihmistä etsii 4-vuotias hannovertamma Salsa (i. Imperos Zander, ei. Jaguer).

  Salsa on rennon rempseä nuori neito, joka on juuri aloittanut opettelemaan ratsun hommia. Tammalla riittää huumoria harmaimpaankin päivään, joten arki sen kanssa on vain harvoin (jos silloinkaan) yksitoikkoista tai tylsää. Salsasta olisi tarkoitus koulia korkeiden luokkien estehevonen, mutta sitä ennen liikutukseen ja päivittäisiin rutiineihin tarvitaan auttavaa kättä.

  Etsimäni tyyppi ymmärtää nuoren hevosen sielunelämää, pysyy (useimmiten) kokemattoman hevosen satulassa ja tiedostaa hevosen hyvinvoinnin tärkeyden. Salsa asuu tällä hetkellä Auburn Estatessa ratsutuksensa ajan, joten tamman kanssa puuhastellaan astetta paremmissa puitteissa osa-aikaisesti.

  Oikea tyyppi saa siis arvokasta kokemusta nuoren hevosen kanssa puuhastelusta ja pääsee osallistumaan ratsutukseen. Myöhemmin mahdollisuus itsenäisesti liikuttaa Salsaa silloin, kun en itse kerkeä, ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että tyypillä on jo hyvät perustaidot hallussa, ehkä enemmänkin. Kaikki kokemus nuorten ratsujen kanssa katsotaan eduksi!

  Me etsitään Salsan kanssa siis “the tyyppiä” (jos sitä ei löydy, ei voi mitään). Kaikkiin hakemuksentapaisiin perehdytään kunnolla. Kiire ei ole.

  Yhteydenotot:
  Verneri Kaajapuro
  (yv -chatissa) • My salsa, look out for my next single, it’s called "My Salsa"
  My salsa, salsa, salsa, salsa
  😸

  (Olkoot vaikka nostona)


 

21
Online

1.0k
Users

13.2k
Topics

248.6k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.