Osaksi tarinayhteisöä  • En tiedä onko tässä mitään järkeä, mutta näkisin että ehkä tälle on jotain kysyntää. Olen avannut Hallavan foorumille oman päiväkirja-osion kaikille, jotka vain haluavat tulla sille alustalle jakamaan tarinoitaan. Mitään rajoituksia ei ole. Voit vaikka omistaa oman yksityistallin, jonka hevosille kirjoittelet hiljalleen tarinoita, ja haluaisit niille lukijoita ja ehkä jopa kommenttejakin. Tai sitten haluat vain kirjottaa jonkin tyypin elämästä, muttet jaksa sisällyttää siihen hevosia, ja haluaisit kuitenkin ottaa tarinaan mukaan vuorovaikutusta myös muiden luomien hahmojen kanssa.
    Rekisteröidy, tee oma päiväkirja, jonka alussa esittelet hahmosi/hevosesi, ja keksitään yhdessä jonkin tapa millä saisit tarinointiisi lisää inspistä!

    Päiväkirjat tehdään tähän osioon: http://hallava.kuiske.com/wp/foorumi/forum/hallavan-ulkopuoliset/  • Onpa hei tosi kiva idea! Vaikka itelläkin on pyöritettävänä rentsulle tallille foorumi niin tätä pitää funtsia, josko jopa sais sosiaalista elämää omille hahmoille!! Ois kiva esim hevosille, jotka ei asu tietyllä tallilla


 

24
Online

1.0k
Users

13.2k
Topics

248.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.