Toukolan tapahtumat • Toukolan avajaisviikonloppu 6.-7.4.2019 🐴

  Luvassa muun muassa:
  KRJ-alaiset koulukilpailut, joissa kisataan Helppo C - Vaativa A luokissa - Kutsu
  NJ-alaiset näyttelyt suomenhevosille - Kutsu
  PET-näyttelyt kaneille - Kutsu
  Kotieläinnäyttelyt - Kutsu
  VAL-alaiset agilitykilpailut koirille - Kutsu
  Saara Suomelan yksityisvalmennus neljälle ratsukolle - Kutsu, Kommentit tulleet!

  Tämän lisäksi jokaisena päivänä kello 12.00-15.00 mahdollisuus päästä kärryttelemään Pullalla. Kisapaikalla Aslak pitää grillin kuumana ja tarjolla on makkaraa, maissia ja tietysti mehua. Kannattaa varata myös pikkurahaa, jotta saa suut makiaksi Astan valmistamilla lämpimillä leivillä, leivonnaisilla sekä limonadilla.

  Jokainen kouluratsastuskilpailun osallistuja osallistuu myös arvontaan, jossa on mahdollista voittaa räätälöity valmennus itselleen ja haluamalleen ratsulle, kannattaa siis osallistua!

  Koulukilpailut ja kummatkin näyttelyt järjestetään säävarauksella Toukolan kentällä, muussa tapauksessa naapuritallin maneesissa. PET-näyttelyt kaneille järjestetään Jukolan nuorisotalolla, jossa on päivänaikana mahdollista osallistua myös kanien estehyppykilpailuun. Agilitykisat järjestetään puolestaan Jukolan koirahallilla, johon kehotan pukeutumaan lämpimästi!

  Avajaisviikonlopun päättää Toukolan oman upean Saara Suomelan pitämä kouluvalmennus.

  Osallistu avajaisviikonlopun tapahtumiin jokaisen kutsun mukaisesti sähköpostiin (humpauttaja@hotmail.com) tai kutsun alle! 😎

  Kysy tässä tai sähköpostissa mikäli kysyttävää ilmenee! 🙂


 • Esteratsastajat

  Miten hei nuo koirien agilityluokat menee 🤔 ? • @Jannica Elikkäs luokkia on kolme: MINI (koiran säkä alle 35cm), MEDI (säkä 35-42cm) ja MAXI (säkä 43cm tai enemmän).

  Tasoluokkia on myös kolme: I-luokka (kilpailemisen aloittavat koirat), II-luokka (koirille, jotka ovat suorittaneet 1-luokan) sekä III-luokka (koirille, jotka ovat suorittaneet 2-luokan).

  Luokissa etenee keräämällä kolme vKUMAa (vähintään kahdelta eri tuomarilta)

  Osallistumiseen tarvii VFCI tunnuksen (VTR-alkuinen) sekä rotutunnuksen jonka löytää täältä.

  Selkeyttiköhän tämä ollenkaan, tuntuu että selitin hirmu vaikeasti… 😄


 • Esteratsastajat

  Aijaa okei, kiitokset tiedosta 🙂 jää meiltä siinä tapauksessa väliin kun en muihin osallistu kuin villeihin 🙂 • @Jannica Jeps! 🙂 • Käykääpäs tutustumassa avajaisviikonlopun tarjontaan 😉 • Pupuset pupunäyttelyihin mars! 🙂 • Suokkinäyttelyissä vielä tilaa, samoin muissakin näyttelyissä ja agikisoissa! 🙂 • Pupu- ja kotieläinnäyttelyihin kaipaillaan osallistujia 🙂 Myös agi-luokat huutaa vielä tyhjyyttään. Suokkinäyttelyihin mahtuu vielä ruunia ja varsoja! 🐴 • Valmennuksen kommentit tulleet! 🙂 • Hopsan, käykääs osallistumassa 🙂 • Muistuttelen, että kaikkien koulukisoihin osallistuneiden kesken arvotaan räätälöity valmennus! 🙂


 

8
Online

862
Käyttäjät

11.2k
Aiheet

204.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.