Kiinnostaako ratsastus? Susikallion kevään alkeiskurssit starttaavat! • Haaveiletko ratsastamisesta aktiivisella ja laadukkaalla ratsastuskoululla?
  Susikallion opetussuunnitelma on rakentunut vuosien URL- ja IRL tuntienpitokokemuksen myötä. Meidän tavoitteenamme on mahdollistaa ratsastusharrastus myös heille, jotka oikeassa elämässä eivät syystä tai toisesta voi ratsastaa! Tuntiemme sisältö on suunniteltu myös siten, että alkeiskurssilta lähtien oppilaat saavat vinkkejä IRL-ratsastukseensa. Meillä opit oikeasti!

  Toimintamme uusissa toimitiloissa starttaa maaliskuun aikana. Uutuutena tarjoamme nyt erilaisia alkeiskursseja, jotta jokainen löytäisi oman paikkansa ilman alkeiskurssin “taakkaa”:

  • vasta-alkajille soveltuva alkeiskurssi taluttajineen
  • alkeisestekurssi esteistä kiinnostuneille aloittelijoille
  • intensiivialkeiskurssi heille, jotka ovat ratsastaneet jo jonkin verran tai vaikka palaavat harrastuksen pariin pitkän tauon jälkeen
  • intensiivialkeiseste, esteistä kiinnostuneille lajin pariin palaaville/jo hieman enemmän ratsastaneille

  Tutustu tuntitoimintaamme ja varaa paikkasi kevään alkeiskurssilta, niin pääset mukaan ratsastuskoulun elämään.

  Meille voit tulla ratsastamaan viikkotunneille ilman vastuuta hoitohevosesta tai yksärin vuokranmaksuista - saat oppilaana oman kaappisi ja pääset osallistumaan tallin toimintaan siinä missä kaikki muutkin susarilaiset! 🙂

  Miten homma käytännössä toimii?
  Valitse kiinnostava kurssi, luo itsellesi hahmo ja sukella rohkeasti mukaan ratsastuskoulun maailmaan! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sen enempää oikean elämän ratsastamisesta kuin tunneista virtuaalimaailmassakaan. Me kyllä autamme alkuun! Käytännössä seuraat oman tuntiryhmäsi topicia foorumilla, ja kun siihen kerran viikossa julkaistaan tunnin pohjatarina, on sinun vuorosi: tunnit voit maksaa kirjoittamalla siitä tarinan, vastaamalla pohjassa esitettyihin kysymyksiin tai vaikka piirtämällä. Tunnin maksettuasi saat opettajalta kommentin. Osasta tunneista ei tarvitse maksaa ollenkaan, voit vain nauttia open kommentista!

  Miksi innostuisin tunneista, kun virtuaalimaailmassa voin olla geepeetason huippu-urheilija?
  Ratsastuskoululla olet osa yhteisöä! Saat kommentteja opelta, voit kehittää hahmoasi haluamaasi suuntaan, saat muista tallilaisista kirjoitusseuraa ja jopa IRL ystäviä. Voit aivan hyvin olla sekä geepeetason huippuratsastaja että käydä toisella hahmollasi alkeistunneilla - ei se ole GP-kisaamisesta pois, päin vastoin! Tunneilla käyminen voi parhaimmillaan tarjota virtuaaliharrastukseen uutta intoa hieman erilaisesta harrastustavasta. Jos kehität hahmosi tuntiuraa riittävän pitkälle, saatat päästä mukaan ratsastuskoulun valmennuksiin - vaikka sitten niillä GP-hevosillasi niille päiväkirjamerkintöjä kerryttäen. 😉 Mikä parasta, meillä opit ymmärtämään, mitä kaikkea vaaditaan hevosen kouluttamiseen huipulle. Ura tunneilla voi siis tarjota todella monipuolisesti paitsi mielenvirkistystä, myös uusia näkökulmia kisa- ja kasvatusharrastukseen. Tule rohkeasti kokeilemaan!

  Miksi aakoolaiseksi?
  Susikalliolla uskomme kaiken ratsastustaidon rakentuvan vankkojen perustietojen- ja taitojen varaan. Jos perusasioissa on aukkoja, torni huojuu ja lopulta kaatuun uuden tiedon kasautuessa vanhojen päälle. Siksi suosittelemme kaikkia uusia susarilaisia virkistämään perustietojaan alkeiskurssilla! Muista, että tarjoamme vaihtoehtoja ak:lle - alkeiskurssin ei ole pakko tarkoittaa taluttajan vierellä löntystelyä possujunassa, vaan sinun alkeiskurssisi voi painottua esimerkiksi istunnan hiomiselle.

  Kysyttävää? Innostaisiko tulla mukaan, mutta epäröit vielä vähän? Ole rohkeasti yhteydessä, me autamme mielellämme alkuun! 🙂 • Kurssit alkavat maaliskuun aikana sitä mukaa kun ne täyttyvät, joten vielä ehdit hypätä mukaan! • Hopsansaa


 

16
Online

1.0k
Users

13.2k
Topics

248.6k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.