TJ: piirretty vkko sh-o. Ryövärin Tuulenruhtinas


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Ryövärin Tuulenruhtinas on tarjolla tammoille kaudella 2019!

  Ryövärin Tuulenruhtinas
  sh-ori, 152cm, vkko
  ko. Helppo A, re. 80cm

  i. VIP MVA Fn Leijuvan Linnan Ritari KTK-II
  e. Fn Untuvikon Unohdettu KTK-III, YLA1
  ei. R.T. Röykkäri

  Ori on pohjimmiltaan tavallinen ratsutädin pullapolle, mutta osoittanut erinomaista potentiaalia erityisesti kouluratsastuksessa. Nyt helmikuussa se saavuttikin ykköspalkinnon KRJ:n laatuarvostelutilaisuudesta omistajansa valmistelemana. Ori on kilpaillut myös jonkinverran esteillä 60-80cm luokissa, sekä lyhyitä matkoja matkaratsastuksessa. Kaksi vuotta sitten ori on palkittu myös Yleislaatuarvostelussa ykköspalkinnolla.

  Tumppu on hyvätapainen ja kylmähermoinen ori. Erityisesti emän puolelta peritty varmuus ja rohkeus näkyvät oriin suorittamisessa. Emälinjalta on tullut Tumpun ohella muitakin monipuolisia ratsusuomenhevosia, kuten Ryövärin Herttuatar (He A, re. 80cm), Ryövärin Leijonamieli (re. 110cm) ja Ryövärin Tuhlaajatyttö (He B, re. 80cm, sijoituksia myös kenttäratsastuksessa).

  Tulevan vuoden aikana valmistaudutaan Tumpun kanssa vielä Virtuaalisten Suomenratsujen laatuarvosteluun, pidetään peruskuntoa yllä ja kilpaillaan rauhaksiin ainakin estepuolella.

  Mikäli ori vaikuttaa tammallesi sopivalta, ota yhteyttä alla, yksityisviestillä tai sähköpostilla joutokeino@gmail.com 🙂


 • Sekalaisen sakin omistaja

  🐎


 

5
Online

939
Users

12.5k
Topics

231.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.