TJ: Laatudaamit (kwpn & hann) - myös liisaus! • Jäljelle jääneet pv-tammani lähtisivät enemmän kuin mielellään viettämään villejä sinkkuvuosia ja tapaisivat useamman kuin yhden orin. Meille vai teille, kaikki käy! Jos varsa syntyy minun kasvatikseni (ei kasvattiliitettä), synnyinmaa on Iso-Britannia ja roduksi kelpaa lähtökohtaisesti vain kwpn, hann, ewb tai wpb. Ja kyllä, myös poni- tai miksei sekajalostus on täysin hyväksyttävää! En aseta oreille oikeastaan mitää vaatimuksia 🙂 Yhteyttä voi ottaa tässä topicissa, yksityisviestillä tai vaikka mailitse.

  kwpn-t. Wijchen Fall
  1-polvinen, ruunikko, 167 cm, estepainote (160)
  Jumalaisen isän melkein jumalainen tytär! Innokas ja ihana Winnie saattaa joskus nähdä mörköjä, mutta esteradalla se kyllä hoitaa homman kotiin. Kilpauransa puolivälisssä, ota lainaan ennen kuin tästä tulee niin iso tähti ettei sulle riitäkään! Winniellä ei vielä ole jälkeläisiä, joten se ottaa vastaan 3-4 oria.

  kwpn-t. Medea vd Halor
  2-polvinen, cremello, 166 cm, koulupainote (GP)
  Pieni enkeli ja kammottava kiusanhenki samassa paketissa - siinä ohessa myös aivan loistava kouluratsu. Ja kaiken huipuksi kuvankaunis tuplavoikko, luvassa siis takuuvarmasti voikkoja jälkeläisiä! Kilpailunsa kilpaillut, mutta vasta kerran varsonut, joten ottaa vastaan vielä kolme oria.

  kwpn-t. Toscana BH EV-I, ktk-kelpoinen
  2-polvinen, ruunikonkimo, 170 cm, estepainote (150)
  Turha kaunistella totuutta: Tosca on rasittava ja vaikea akka, eikä edes mikään virtuoosi esteradoilla. Jollain ihmeellä se kuitenkin suoriutuu kerta toisensa jälkeen vaikeista radoista kunnialla maaliin, yleensä vieläpä huippuajalla ja voittoa tavoitellen. Ehkä mammalomma rauhoittaisi tamman kiukutteluja? Laitetaan samantien kolme tai neljä kertaa tiineeksi, just to be sure…

  hann-t. Wolf’s Cobacabana
  1-polvinen, ruunikko, 170 cm, koulupainote (VaA)
  Nimestään huolimatta ei mikään hienohelmainen rantadiiva, vaan humoristinen ja hassunhauska koulutamma, jonka kanssa ei käy aika pitkäksi. Tasainen ja älykäs ratsu, jonka kanssa voi kivutta tuupata vaativaa tai höntsäillä ilman varusteita. Kilpauransa loppusuoralla ja valmiina varsomaan enää pari kertaa.

  hann-t. Deadlock Lineage RE
  1-polvinen, musta, 166 cm, koulupainote (GP)
  Della on lempeä ja rento tamma, josta kuitenkin löytyy omia kommervenkkejään. Ratsuna hieman dramaattinen tapaus, mutta tarkan ja rauhallisen kuskin käsissä puhdasta kultaa. Käytettävissä enää kerran, korkeintaan kaksi!

  hann-t. Fleur v. Helmwald KTK-II
  1-polvinen, musta, 168 cm, estepainote (150)
  Fleur on rauhaton keppostelija, mutta mitä mainion esteratsu, jolta ei vauhti eikä ponnistusvoima ihan heti lopu. Hieno estesuku, eikä turhan yleinen sellainen! Fleur voisi tavata jopa neljä oria, sillä ennestään sillä ei jälkeläisiä ole.

  hann-t. Larissa v.d. Zelos KTK-II, KV-II
  2-polvinen, ruunikko, 167 cm, koulupainote (GP)
  Seurallinen ja miellyttämishaluinen unelmatamma, jolta myös koulukiemurat sujuvat kuin tanssi. Oikeasti kilpaillut jo 30 sijoitusta, muotoonlaitetaan kyllä ajallaan! Sukulaiset vain vähän jalostuksessa vaikuttaneita, eikä tälläkään ole vielä varsoja - kolme tai neljä oria siis etsinnässä.

  hann-t. Madelief Rewa EV-I, KTK-III
  2-polvinen, ruunikko, 162 cm, estepainote (140)
  Maailman suloisin ja ihanin Manta on miellyttävä ja iloinen tyyppi, jonka kanssa kaikki sujuu! Laadukas estesuku, jossa myös harvinaisia nimiä! Ei vielä varsoja, joten valmis seikkailemaan useamman orin luo.

  hann-t. Skychaser HA KV-II
  3-polvinen, rautias, 165 cm, koulupainote (GP)
  Maailman ihanin ja taitavin Sara on jokaisen koulutuuppaajaan unelma, ja saa olemuksellaan taivutettua jopa estekuskit kouluratojen suuntaan. Kilpailunsa kilpaillut ja varsoisi enemmän kuin mielellään vielä muutaman taivaallista nimiteemaa seuraavan miniversion itsestään. • Medea, Aisha ja Skychaser 😍😍 Mun pitää vissii yrittää löytää orit näille • @Nikki No vissii pitäis joo 😉 • @Sonja No mulla on kohta iltalenkki ja uniaika edessä, mut mä voisin huomenna yrittää katella näille oreja 😉 • Siis näähän tulee kaikki vaan jalostuskäyttöön ja hitaaseen kisaamiseen, eli kauheesti ei kannata odotella. Jos yhdistelmät silti onnistuu, niin jees 😄 Onko sulla preferenssiä, että kumman kasvatiksi?

  Out of Bounds x Wijchen Fall = Spellbound
  Echo HRW x Medea vd Halor = In Black
  White Lies x Deadlock Lineage RE = Blackmail
  Helmwald Epsilon x Dawnfrost Aisha = Eclipse
  Prime Space Cowboy x Skychaser HA = Starchaser • @Nikki Yhdistelmät ok! Ja ei oo oikeestaan väliä kumman laitat kasvattajaksi, vähän rodusta riippuen. Olkoot vaikka kaikki sun jos haluut, mutta hann, kwpn & ewb rotuset saa lynkata mullekin halutessaan 😁 • Valentine dates, anyone? 💓 • Girls want attention, women want respect. 🌸 • Dawnfrost Aisha poistettu jalostuskäytöstä, muut edelleen vapaasti käytettävissä! 🙂 • Daamit etsivät edelleen elämänsä miehiä! • Spellbound di Sierra
  Roar of Medusa
  Blackmail di Sierra
  Eclipse di Sierra
  Starchaser di Sierra (vaihdoin isän, näköjään olin valkannut vääränmittaisen suvun orin Skychaserille)


 

6
Online

868
Users

11.4k
Topics

208.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.