SIM Routine Trophy esteratsukoille


 • Piirrosharrastajat

  SIM ROUTINE TROPHY

  Kaipasit sitten silkkaa menestystä ja täytettä kisakalenteriin taikka aihetta tarinointiin, tämä on sinun tapahtumasarjasi. SIM Routine Trophy on täysin arvontaan perustuva viisiviikkoinen kilpailutapahtuma, johon osallistumalla pääset ratsastamaan lukuisia huippuluokan ratamestasin suunnittelemia esteratoja kilpailuolosuhteissa. Parhaimmillaan tapahtuma innoittaa tarinointiin - siksi tapahtumaa varten on luotu tarinallinen viitekehys. On kuitenkin yhtälailla sallittua tulla ihan vaan kisaamaan ja hakemaan täytettä hevosen kisakalenteriin.

  Kyseessä on jaoksettomien estekisojen sarja, jossa luokkakorkeudet ovat viikoittain porrastettuna välillä 100-160cm.

  Tsekkaa osallistumisohjeet ja muut tarkemmat speksit tapahtumasivulta! Nyt on auki osallistumislomakkeet pikku- ja siirtymäviikoille. Huippuviikot availen myöhemmin. Kisaviikkojen ja VIP:n välillä on tarkoituksella runsaasti aikaa, jotta kerkeän sekoitella lähtölistat ja arpoa tulokset ajoissa esille tarinoinnista innostuville tyypeille.

  Katsotaan mitä tästä tulee, lomakeosallistuminen nyt ekaa kertaa testissä. Jos se osoittautuu tosi surkeaksi systeemiksi, ei hätää, mahdollistetaan sitten perinteinen sähköposti-ilmoittautuminen. 🙂

  Palkintosivu vielä uupuu, muttei kauan. • Vitsit, ihan huippu tapahtuma, erityisesti tarinahevosten näkövinkkelistä! 🙂


 • Piirrosharrastajat

  @Tinsu Jee, niitä ajatellen tämä on vähän tehtykin, mutta menee siinä tarinoimattomat sivussa - mitä enemmän porukkaa, sen juhlavampaa!

  Mukavasti jo tullut osallistumisia, kivaa! Nyt myös palkintosivu päivitelty ajantasalle.


 • Piirrosharrastajat

  Kymmenen päivää aikaa ilmoittautua pikkuviikoille, 15 siirtymäviikolle - ja pikkuviikkojen ilmoittautumisen umpeutuessa aukeaa huippuviikkojen osallistumislomake.

  Taustatarina-sivulle lisäilty alalaitaan linkki blogiin ja tunnisteeseen, jonka alta löytyy Stall Falkencreutziin, sen tiloihin, hevosiin ja johtohahmoon liittyviä tarinantynkiä.


 • Piirrosharrastajat

  Enää muutama päivä aikaa ilmoittautua pikkuviikoille. 🙂 • Oioi, pitääkin käydä kopukat läpi ja tunkea porukkaa vähän kisaamaan!


 • Piirrosharrastajat

  @meiju-k Jes! Mitä enempi porukkaa mukana, sen hauskempaa.

  Vielä huominen ja perjantai aikaa ilmoittautua pikkuviikoille. Siirtymäviikolle voi ilmoittautua vielä muutamia päiviä tämän jälkeenkin. Kohta aukeaa myös huippuviikkojen ilmoittautumislomake.

  Ai niin - joku innostuu kisoista ja/tai niihin valmistautumisesta kirjoittelemaan niin olisi kiva päästä lukaisemaan! 🙂


 • Piirrosharrastajat

  140-160cm luokkien huippuviikot avattu! Tämän päivän loppuun asti auki myös pikkuviikkojen osallistumislomake. Pyrin jo viikonlopun aikana sekoittamaan pikkuviikoille lähtölistat.


 • Piirrosharrastajat

  Kisatoimistossa on kuhissut, kun pikkuviikkojen lähtölistat on päivitelty ajantasalle.
  Tulokset arvottiin jo samaan syssyyn. Niiden pohjalta saa fiilistellä kisapäivää miten tykkää. 🙂

  Tarinallisesti valmistautuminen on kisoihin on jo kuumeisesti käynnissä!
  Yksi osanottajista päätti ilmoittautua mukaan pettymyksen jälkimainingeissa, toisen ilmoitti kunnianhimoinen isä. Kolmas kuuli kisoista kaverilta ja innostui valtavasti. Ainakin näihin tyyppeihin hevosineen ja poneineen voi kisa-alueella pikkuviikkojen aikana törmätä! • Tää on kyllä huikeen kiva kun sai tallitytot mukaan kisoihin 😍koitan tänään kirjoittaa valmisteluista hieman katotaan jos saisin sitten linkattua tänne 👀


 

18
Online

849
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.