E: Työntekijöitä/Hoitajia ja tarjolla Work&Train tallipaikka! • Kiinnostaisiko tallitöiden tekeminen, mutta omassa tallissa on liikaa vastuuta?

  Vai olisiko vain mielenkiintoista päästä katsomaan miten muualla hommat tehdään ja hakea sitä kautta vinkkejä ja inspiraatiota omaan työskentelyyn?

  Tarjolla olisi nyt mahdollisuus päästä tekemään töitä neljälle eri tallille, erilaisten hevosten pariin.

  Kontola on pieni kymmenen karsinapaikan talli, josta löytyy tällä hetkellä seitsemän omaa hevosta ja yksi yksityinen. Tallityöntekijän tai hoitajien on mahdollista kirjoitella tekstinsä tallin omalle foorumille.


  Koskikartanon Ratsutalli oni uusin projekti ja sieltä löytyy tällä hetkellä viisi kenttäpainotteista suomenhevosta ja tallin toiminta tulee olemaan reaali-aikaista, joten tässä olisi tarjolla varmasti erilainen työ/hoitopaikka hevosten ikääntymisen ollessa hidas.

  Koskikartanon päiväkirja tulee olemaan blogipohjainen, joten teksit voi lähetellä spostilla/chatissa ja lisäilen ne tuonne blogiin, tai sitten voin yrittää myös selvitellä että onnistuuko esim. kirjoitusoikeuden jakaminen.


  Wuorenheimon Ravitalli on nimensä mukaisesti ravitalli, josta löytyy epäaktiivisesti kilpailevia suomenhevosia. Tallilla on mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan erilaista menoa ravureiden parissa, jos aikaisempaa kokemusta ei ole.

  Wuorenheimon päiväkirja on blogipohjainen, joten teksit voi lähetellä spostilla/chatissa ja lisäilen ne tuonne blogiin, tai sitten voin yrittää myös selvitellä että onnistuuko esim. kirjoitusoikeuden jakaminen.


  Storywoods on koulupainotteinen talli jonka toiminta on vielä aluilla, mutta silti tallilla on varmasti paljon tehtävää ja koettavaa, jos kouluratsastuksen maailma tuntuu kaikista omimmalta.

  Storywoodsilta löytyy oma foorumi, jonne tarinoita voi kirjoitella.

  Mahdollista on myös työskennellä vain yhdellä tallilla kerrallaan jos jokin talli puhuttelee erityisesti, tai jos joku hevonen kolahtaa, on myös ihan tavan hoitajaksikin tervetullut.

  Työntekijältä/hoitajalta toivotaan jonkinlaista käyntikuittausta muutaman kerran vuodessa mutta mitään hirveää aktiivisuutta ei sen kummemmin vaadita, mutta jos haluaa päivittäin/viikoittain/kuukausittain käydä auttelemassa, otetaan apu mieluusti vastaan.


  Storywoodsissa on avoinna nyt myös Work&Train tallipaikka haku, josta löytyy lisätietoa tallin omalta foorumilta ja tuota paikkaa voi hakea tässä tai tuolla tallin foorumin topicissa.

  Jos hyviä hakemuksia tulee useampia, on myös mahdollista että tallipaikkoja jaetaan useampiakin. • Nostellaas 🙂 • Aloitusta päivitelty : ) • Otsikko päivitetty sekä Work&Train tallipaikka hakemus julkaistu! • Hoitajia ja työntekijöitä edelleen hakusessa ja myös work&train tallipaikka on edelleen avoinna.

  Tallikirjaa on pyritty päivittämään aktiivisesti joten ihan yksin ei tarvitse tulla kirjoittelemaan.


 

23
Online

1.0k
Users

13.2k
Topics

248.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.