Back to black (O: ulkoasu, €) • Vuosien taukoilun jälkeen ajattelin kokeilla josko olisi jo aika paluulle. Olen virtuaalimaailmaan tutustunut joskus 2004, ja sen jälkeen on monta taukoa ollut, joskin nyt pisin vuodesta 2014.

  En ole todellakaan perillä nykyisestä koodimaailmasta, joten on parempi ostaa ulkoasu valmiina (lue: laiskuus).

  Tarjota voi siis valmiita ulkoasuja.
  Jos innokas tekijä löytyy (ja on jotain aiempia tekeleitä näyttää) niin voin raapustella ohjeentynkääkin. Palkaksi mainetta ja kunniaa. Ja jos/kun ahneus iskee ja jotain konkreettisempaa kaipaa niin euroja tai tekstejä, ehkä mieluummin niitä ensinmainittuja etten tuherra kaikkea tätä vuosia patoamaani inspistä muutamaan valmennukseen 😇


 • Esteratsastajat

  Oo, tervetuloa takas ❤ • Kiitoksia, kaipuu tänne on ollut kova 😁 • Tässä ohjeet kohtuu simppeliin ulkoasuun jos joku viitsii alkaa tekemään ja jos joku ottaa jotain tolkkua näistä ajatuksista 😂.

  Eli oma ajatus ulkoasusta on melko simppeli. Yläosaan paikallaan pysyvä palkki, joka voisi olla väriltään tumma. Palkkiin tallin nimi jollain kivalla kaunofontilla (tällä hetkellä Hiisivainio, mutta makustelen vielä nimiä 😅) ja linkit. Jos tuohon otsikkoon keksii jonkun kivan brushin tai muun jutun niin iso plussa, itsellä pää lyö tyhjää.

  Tekstiosuuteen haluan kaksi vaihtoehtoa, pelkkää tekstiä koko (ehkä 80%) leveydeltä, ja toinen vaihtoehto niin että oikeassa reunassa on oma kapeampi kolumninsa.

  Alaosaan sitten oma tilansa taas tummemmalla taustalla.

  Toiveissa suht neutraali värimaailma, johon voi liittää jonkun piristevärin. Esim. #dcdcdd, #c5c3c6, #46494c, #4c5c68, #1985a1. Tuo on vain nopeasti heitetty esimerkkipaletti suuntaa antamaan, ei ole mikään must have -setti. • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • This post is deleted!


 • 🔺


 

10
Online

916
Users

12.1k
Topics

222.9k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.