Valokuvaustopicci 1


 • Kenttäratsastajat

  Suosittelen kyllä niin lämpösesti Nikon-harrastajille Facebookin Nikon-kirppistä!! Siellä kauheen paljon hyvää tavaraa. Oma kalusto on nyt päivitetty, ehkä haen tähän vielä jonkun toisenkin zoomin ja joku liikkuva makro, mutta toistaiseksi näillä mennään! Nikon D700, Nikkor 50mm f2.8, Sigma 28mm f2.8 ja Sigma 70-200mm f2.8. Kaikki oon tuolta Facebookin kautta ostanut pl. Nikkorin obiska, joka on vanhan kameran DX-kenno, nykyset kaikki FX. Sigman zoomia pääsen testailemaan ensi viikon viikonloppuna kenttäkisoissa, mutta tosta pikku-Sigmasta tykkään kauheesti.

  Tämän räpsäsin eilen auringonlaskun sisälle tuomassa, lämpimässä valossa. Korvaa mokoma heilautti, mutta oli tosi hämärää ja 28 ei kamalasti pidä liikkeestä muutenkaan kun taas mun malli pitää 😂 Oon tykännyt ottaa tolla kyllä potretteja!

  alt text • @matty onpa kiva kuva ja söpö malli! 💕

  Itse oon miettinyt hankkivani 45mm f/1.8 linssin. Sopis varmaan hyvin muotokuvaukseen mutta saa nyt nähdä onko mulla enemmän tarvetta uudelle linssille vai ratsastuskypärälle :D:D.

  Ja tässä meidän pikkuprinsessat joista maanantaina nappasin parit söpöt naamakuvat - Prinsessa ja toistaiseksi nimetön musta tammavarsa 😍 On muuten vaikeeta saada käsitarkenteisella linssillä koko ajan liikkuvista varsoista kuvia!

  edit// nää on siis otettu 135mm f/2.8 linssillä.

  alt text

  alt text

  (ai kauheeta kun nää tuli isokokoisina, kestäkää.) • Oivoi vihdoin ehdin kuvaamaan näitä miun hoitolapsiakin, on ne niiiin ❤
  https://flic.kr/s/aHsmpjjmAM


 

8
Online

743
Käyttäjät

9.4k
Aiheet

162.6k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.